Čím krmíte psy a kočky?

1097
13.1.15 20:21

cim krmite psy a kocky?

Vsem hezky vecer, Chci se zeptat, cim krmite sve pejsky a kocicky? Ja verim royal canin nebo hills, myslim jsou to kvalitni krmiva, ale slysela jsem ted, ze prave tyhle firmy zkousi vse na zviatech laboratorne.To,co jsem slysela, je hrozne a nechci, aby kvuli mym mazlickum trpeli jine.Ale treba acan, brit, bosh…Vim, z jsou, ale jsou dobre, nebo jen „mouka“,jak v nejlenejsich granulich??Dekuji za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
13.1.15 20:24

Ja krmim BARFem, psi jsou spokojeni a financne to neni tak narocne jako granule :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.1.15 20:25

Kdyz jsem krmila granulema, dostavali arden grande a celkem spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
13.1.15 20:27

Od štěnátka krmím royal caninem, a neměnila bych.
Psici to chutná, dobře po tom prosperuje a já mám dobrý pocit že jí dávám kvalitní krmení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
13.1.15 20:27

Mám 3 kočky…2 z útulku, jedna nalezenec…ty z útulku vyrostly na RC…i když na ně hodně lidí nadává, kupuju je…jsou to jediné granule, po kterých nemají problémy (průjem) :nevim: Konkrétně ty pro kastrované kočky. Plus maso…kuře, hovězí…kapsičky Felix. Někdy žerou sýr, olivy, mrkev…Hlavně ten „nalezenec“…ten by žral všechno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.15 20:28

Hills, RC, Eukanuba a Proplan kvalitni granule nejsou. Ty casy jsou davno pryc. Z tech dalsich je dobra Acana, ta bezobilna je jeste lepsi. Brit a Bosh nejsou nic moc. Lepsi jsou vyssi rady- Brit Care a jeste lepsi Brit Carnilove. Kvalitnich granuli se dneska dovazi mraky, doporucuju si procist slozeni. Na iFaune se to casto rozebira.
U RC, Hills a dalsich platis hlavne znacku, jinak je to bida s malym podilem masa, obsahem psenice a kukurice.

Jinak ja krmim jednou denne BARFem a jednou granulema, momentalne Annamaet (vyzkouseny mame Essential, Orijen, Wolfsblut).

Příspěvek upraven 13.01.15 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.1.15 20:29

Krmím masem - psy vařeným, kočky syrovým. Granule dávám klidně ty nejlevnější, které jsou ochotní žrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
13.1.15 20:31

Royal a Hills právě že už tak kvalitní nejsou. Stačí se podívat na složení, pokud je tam pšenice nebo kukuřice, popř. obojí, nebrat. V ideálním případě se dávají bezobilné granule jako Acana, TOTW, Orien, je jich spousta, záleží na ceně kterou jste ochotná dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
13.1.15 20:33

Kocce davame royal canin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
13.1.15 20:34

Dlouho jsem psisko krmila Royal Caninem, ale přešla jsem na Taste of the wild a konečně přestal tak hrozně pouštět chlupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
13.1.15 20:35

Prave mne to zacalo vadit-pridane psenice, kukurice…myslim, je toho az az na masozrava zvirata! Nevim proc, ale myslela jsem prave Brit je nic moc znacka…Neni to opodstatneny nazor. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
13.1.15 20:36

Mám dva BO a taky krmím BARF. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
13.1.15 20:37

Jestli chodíte i na FB, je tam skupina granuláři, tam se to probírá pořád a rádi poradí. Vše záleží na plemeni, stáří, zátěži psa. Co vím tak Brit care doporučují jako dobré granule v poměru kvalita/cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
13.1.15 20:40

Máme velmi vybíravého yorka a dáváme mu granule od britské firmy Barking heads. Je to ultraprémiové a holistické krmení. Má výborné složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.15 20:40
@toooja píše:
Prave mne to zacalo vadit-pridane psenice, kukurice…myslim, je toho az az na masozrava zvirata! Nevim proc, ale myslela jsem prave Brit je nic moc znacka…Neni to opodstatneny nazor. :think: :nevim:

Brit vyrabi vic rad, zakladni je Brit, stredni je Brit Care a vyssi je Carnilove. Ma to tak spousta znacek. Treba Acanu a Orijen vyrabi jedna firma, Acana je bud zakladni obilna, nebo vyssi bezobilna rada, a Orijen je jeste o neco lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný