Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nase psice je taky na ovoci a zelenine, sezere snad vsechno, i petrzel a celer
Zadny jiny prilohy nedavam, jen maso a spol. a ovozel. Plus mame nejaky prosly seminka (lneny, sezam, dyne a tak), tak ji to drtim. Vyrostla krasne ![]()
@asha Náš pes miluje uvařený celer z hovězí polévky ![]()
Dorka je krásná
, hoď sem fotku, ať ji holky vidí
.
@Jannnča píše:
@asha Náš pes miluje uvařený celer z hovězí polévkyDorka je krásná
![]()
![]()
, hoď sem fotku, ať ji holky vidí
.
Jo uvareny to je tutovka
Ale nepochopim, jak to nekdo muze pozrit syrovy! Ona zere i nat petrzele ![]()
A dik ![]()
Tak aspon tematickou ![]()
@toooja náš smeták si taky občas dá jablko, hrušku, syrovou mrkev, salátovou okurku, mandarinku (to ale nevím, jestli je pro psa vhodné, tak jí dám, jen když ji loudí), v létě žrala na zahradě třešně a jahody. Ne, že by se tím ládovala, dává si to spíš jako pamlsek, ale dá si.
@Hoa Mai Citrusy muzou, ale ne moc, kvuli kyselinam. Taky obcas davam.
Barf je opravdu kvalitní způsob krmení. Cenově jako průměrně kvalitní granule ![]()
@toooja píše:
Vsem hezky vecer, Chci se zeptat, cim krmite sve pejsky a kocicky? Ja verim royal canin nebo hills, myslim jsou to kvalitni krmiva, ale slysela jsem ted, ze prave tyhle firmy zkousi vse na zviatech laboratorne.To,co jsem slysela, je hrozne a nechci, aby kvuli mym mazlickum trpeli jine.Ale treba acan, brit, bosh…Vim, z jsou, ale jsou dobre, nebo jen „mouka“,jak v nejlenejsich granulich??Dekuji za zkusenosti.
Kočku krmím mixem všeho možnýho. Když byla menší, dostávala granule pro koťata, výživové doplňky (různý pasty, mlíčka, mlsky, apod.), pak jsme postupně přešli na kapsičky, ale v nich si dost vybírá a jen tak nějakou nezbaští. Dokonce i tu samou jeden večer zhltne jako nic a druhý večer se ofrňuje. Tak jsme to začli prokládat syrovou stravou (kuř. maso, drůb. játra, atd.) a v této podobě fungujeme do teď, tzn. občas kapsička, občas syrová strava, do toho má pro případ nejakutnějšího hladu nasypáno pár granulí (těch si moc nevšímá, až když je nejhůř). Oblíbila si Royal Canin, zkoušeli jsme i Hill´s nebo Brit Care, ale ty Canin jsou taková jistota.
@toooja píše:
Vsem hezky vecer, Chci se zeptat, cim krmite sve pejsky a kocicky? Ja verim royal canin nebo hills, myslim jsou to kvalitni krmiva, ale slysela jsem ted, ze prave tyhle firmy zkousi vse na zviatech laboratorne.To,co jsem slysela, je hrozne a nechci, aby kvuli mym mazlickum trpeli jine.Ale treba acan, brit, bosh…Vim, z jsou, ale jsou dobre, nebo jen „mouka“,jak v nejlenejsich granulich??Dekuji za zkusenosti.
Psům se BARFuje, kočky v první řadě chytají myši…
Příspěvek upraven 15.09.15 v 12:37