Čím krmíte psy a kočky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
13.1.15 21:23

Ctu si ted, c to Burf.Je to zajimave a zajiste i ja by nechtela jist jen granule.Burf je spravne, ale…Ale je to drahe, navic muj pes obcas maso nechce. Ovsem jsem takovy majitel, ze i kockam, i pejskovi-jezevcik, davam cerstve maso, kdyz varim, tak se vzdy podelim.Neni toho na kila, jasne, to by nase penezenka neunesla, ale prece. Ovsem kocky, tem je vdy malo a radsi by prali mamuta kazdy den, ale pozor, na male kousicky!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.1.15 21:23

Mam JRT a Barfujeme :-) jinak granule Annamaet, když jsme na dovolene a tak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.1.15 21:27

@toooja právě že Barf je levnější, než granule. a kvalitou je to samozřejmě ještě někde uplně jinde, než i ty nejlepší granule… Pořád nad tím váhám, že bych to zkusila. Ale pro mou 5člennou smečku mi můj malinký mrazák na barf opravdu nestačí… :) ale v plánu to je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
13.1.15 21:28

@loves Smích - Canine Caviar jsme měli taky ;-). Musím to doplnit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
13.1.15 21:30

@toooja BARF - skvělé informace najdeš tady: www.manwe.eu - sloupec vpravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.15 21:57

Seznam kvalitnich granuli ma na iFaune Milos, doporucuju dat do vyhledavace a vyjede toho spousta. 8) A vubec je dobry diskuze s nim procist, clovek se hodne nauci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
13.1.15 22:27

@toooja BARF prave vychazi levneji. Dneska spousta firem nabizi paradni maso za prijatelne ceny. Dost veci se da ziskat i v reznictvich nebo na jatkach: vselijake odrezky, slachy, kosti, chrupavky… Staci se jen ptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.1.15 22:30
@katty89 píše:
@toooja BARF prave vychazi levneji. Dneska spousta firem nabizi paradni maso za prijatelne ceny. Dost veci se da ziskat i v reznictvich nebo na jatkach: vselijake odrezky, slachy, kosti, chrupavky… Staci se jen ptat.

Nad barfem hodně přemýšlím, ale odrazuje mě jedna věc, a to, že mi můj veterinář řekl, že jorkšíři mají díky přešlechtění citlivý zažívací trakt a maso jim může dělat špatně, natož ještě neupravené…je fakt, že můj Jack maso moc nechce, jen z konzervy (asi mu jinak nevoní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.1.15 23:45

@majki.r Veterinář nikdy(až na pár vyjímek z řad chovatelů) barf nepochválí… Oni si stále jedou a radí tu svou klasiku, Hills a RC, sem tam něco jiného podobného… Já taky slyšela, jak se čivava nesmí překrmit, jinak jí praskne žaludek, jak se má krmit jen kávovou lžičkou jídla a podobně… a to prosím také padlo z úst veterináře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.1.15 23:48
@loves píše:
@majki.r Veterinář nikdy(až na pár vyjímek z řad chovatelů) barf nepochválí… Oni si stále jedou a radí tu svou klasiku, Hills a RC, sem tam něco jiného podobného… Já taky slyšela, jak se čivava nesmí překrmit, jinak jí praskne žaludek, jak se má krmit jen kávovou lžičkou jídla a podobně… a to prosím také padlo z úst veterináře…

jasně, no já se tehdy ale neptala na barf, o tom jsem se nezmínila. Pejsek měl špatné zažívání, tak mě informoval, všeobecně, docela se mi to zdálo logické. Vím, že spousta veterinářů bude vychvalovat tohle a tamto, jen proto, že z toho maj penízky, ale zrovna na toho svého veterináře nedám dopustit…samozřejmě je to jen můj dojem, ale lepšího jsem nenašla a pejska mi zachránil, nikdy mi nic necpal, jako ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.1.15 00:03

@loves kávovou lžičkou jídla??? 8o Chudáčci! Se mi můj čivavák musí v psím nebi obracet! Mě by chovatelé čivav za jeho stravování asi nepochválili, ale když ve 14 vylezl na Sněžku, tak si troufnu říct, že jsem mu zdraví nezprasila a to těch kávových lžiček sežral denně dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
14.1.15 00:05
@Hoa Mai píše:
@loves kávovou lžičkou jídla??? 8o Chudáčci! Se mi můj čivavák musí v psím nebi obracet! Mě by chovatelé čivav za jeho stravování asi nepochválili, ale když ve 14 vylezl na Sněžku, tak si troufnu říct, že jsem mu zdraví nezprasila a to těch kávových lžiček sežral denně dost.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.1.15 00:35

Ahoj ja mam civu a chutna ji puffins mini yorkshire. Jsou vyborne cerealni s masovou pastou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.1.15 01:26

Varime, maso, ryzi, testoviny…granule jen jako prikrm…jsme dlouholeti chovatele. syrove maso nedavame, pes ma zdr. dietu, ma zdr. problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.1.15 07:42
@yourlady píše:
Varime, maso, ryzi, testoviny…granule jen jako prikrm…jsme dlouholeti chovatele. syrove maso nedavame, pes ma zdr. dietu, ma zdr. problem.

Musim doplnit, ze pred 15 lety jsem mela jezevcici a ta mela rada maso varene, jen kureci. Kupovala jsem ji zaludky, srdicka a jatra,varila.Ale namichat s ryzi, testovinama a nedej buh zeleninou-to ne, vybrala si jen masicko. A to jsem varila pokrm ji, sobe-jelikoz jsem prochazela stadii vegetarianstvi a manzel masozravec, tak jemu zvlast. A take susene mups, to asi ma rad kazdy pes.MAso jsem kupovala v zooobchudcich, coz nemaji kazdy a cenove to bylo samo lepsi, nez kupvat v masne.Pak nejak jsem na to zapomnela a psa krmime granulama a sem tam maso cerstve-zbytky z meho vareni.
A kde kupujete maso a jaksi se mi neveri, ze to bude levnejsi.Neba aspon stejne jak granule. A davate varene testoviny…s syrovym masem??Nebo jak se to spravne dela? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný