Kočka saje cecky psovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8921
17.1.15 12:27
@MaminaMakyna píše:
@Katchi bylo mu 6 týdnů když jsme ho brali. Už asi 2 týdny žral i maso.
@ivašot. To není spatnej nápad :palec: on nemá ani pes rad vodu tak třeba si to s tím taky spojí a nenechá si to líbit. Mohlo by to pomoct i při tom, když skáče v kuchyni na linku… Je to malej zlobivej puberťák :cert:

No vidis, a tady je zakopanej pes ;) kote se ma brat od matky pozdeji ;) a je fuk, jak dlouho uz zere maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
17.1.15 12:31

@MaminaMakyna hrozne brzo jste ho vzali, kotata se maji brat az ve 13.tydnu, jeste asi nebyl uplne odstaven a chybi mu maminka. Nasemu kocourovi mama umrela, ten ocicmaval plysovy polstar s prasetem asi tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:36
@Katchi píše:
No vidis, a tady je zakopanej pes ;) kote se ma brat od matky pozdeji ;) a je fuk, jak dlouho uz zere maso.

Jj je mi to jasný, ze to bude tím. Já nikdy nebyla milovnicí kocek, ale tchanum přišla domu kočka okotena a tchán vyhrožoval, ze koťata utopí (potom jsem pochopila, ze by to neudělal) a tak jsem se nechala od přítele a od dcery ukecat :roll: nemám zkušenost s tím kdy se může kote odebrat :nevim: všichni tvrdili, ze už žere a chodí na záchod tak není problém :think: vadi mi na tom v podstatě jen to hnusny mlaskani :zed: ani pes s tím nemá problém, urcite by se „ozval“ když by se mu to nelíbilo a ublížit mu to snad nemůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.15 12:38
@MaminaMakyna píše:
Jj je mi to jasný, ze to bude tím. Já nikdy nebyla milovnicí kocek, ale tchanum přišla domu kočka okotena a tchán vyhrožoval, ze koťata utopí (potom jsem pochopila, ze by to neudělal) a tak jsem se nechala od přítele a od dcery ukecat :roll: nemám zkušenost s tím kdy se může kote odebrat :nevim: všichni tvrdili, ze už žere a chodí na záchod tak není problém :think: vadi mi na tom v podstatě jen to hnusny mlaskani :zed: ani pes s tím nemá problém, urcite by se „ozval“ když by se mu to nelíbilo a ublížit mu to snad nemůže :mrgreen:

Je to stejne jako u psu…jde o to, ze mama kocka kotata vychovava, dava mu ty spravne navyky a pokud jde kote pryc driv, dela to pak casto neplechu…napr. necistotnost, to vase sani :mrgreen: niceni veci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
17.1.15 12:39

Nešlape u toho předníma packama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.1.15 12:39
@MaminaMakyna píše:
Zrovna jsem je načapala :roll:

Vždyť je to milé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:40

@RoseK az ve 13. týdnu? Ty blaho 8o to jsem netušila, ze az takhle pozdě… No pozdě bycha honit, ted už nemá smysl ho vracet k mámě, udělal si maminku z našeho dědka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:40

@Jaji77 jj šlape, vrni, a mlaska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.15 12:41
@MaminaMakyna píše:

Rika se tomu mlecny krok. Kote se tim snazi rozpumpovat mliko ve zlazach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:42

@Jarr milé to je dokud to nezačnou dělat v noci v posteli… To zní divne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:42

@Katchi ale to se mu u psa nepovede ne??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.15 12:44
@MaminaMakyna píše:
@Katchi ale to se mu u psa nepovede ne??? 8o

Ne, to fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.1.15 12:45
@Katchi píše:
Ne, to fakt ne :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
17.1.15 12:47

:mrgreen: no co odeslat do pokoje a vysvetlit, ze takove veci se delaji v soukromi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promin, neporadim, ale pobavila jsem se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
17.1.15 12:48
@MaminaMakyna píše:

On tím odpočívá, v podstatě je to stejné jako palec v pusince u miminka. Nech ho…
Mě takhle kočičák cucal oblečení, v očích skelný výraz, absoutní blaženost, předl jak motorka, cucal a šlapal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný