Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MaminaMakyna píše:
@Katchi bylo mu 6 týdnů když jsme ho brali. Už asi 2 týdny žral i maso.
@ivašot. To není spatnej nápadon nemá ani pes rad vodu tak třeba si to s tím taky spojí a nenechá si to líbit. Mohlo by to pomoct i při tom, když skáče v kuchyni na linku… Je to malej zlobivej puberťák
No vidis, a tady je zakopanej pes
kote se ma brat od matky pozdeji
a je fuk, jak dlouho uz zere maso.
@MaminaMakyna hrozne brzo jste ho vzali, kotata se maji brat az ve 13.tydnu, jeste asi nebyl uplne odstaven a chybi mu maminka. Nasemu kocourovi mama umrela, ten ocicmaval plysovy polstar s prasetem asi tri roky.
@Katchi píše:
No vidis, a tady je zakopanej peskote se ma brat od matky pozdeji
a je fuk, jak dlouho uz zere maso.
Jj je mi to jasný, ze to bude tím. Já nikdy nebyla milovnicí kocek, ale tchanum přišla domu kočka okotena a tchán vyhrožoval, ze koťata utopí (potom jsem pochopila, ze by to neudělal) a tak jsem se nechala od přítele a od dcery ukecat
nemám zkušenost s tím kdy se může kote odebrat
všichni tvrdili, ze už žere a chodí na záchod tak není problém
vadi mi na tom v podstatě jen to hnusny mlaskani
ani pes s tím nemá problém, urcite by se „ozval“ když by se mu to nelíbilo a ublížit mu to snad nemůže ![]()
@MaminaMakyna píše:
Jj je mi to jasný, ze to bude tím. Já nikdy nebyla milovnicí kocek, ale tchanum přišla domu kočka okotena a tchán vyhrožoval, ze koťata utopí (potom jsem pochopila, ze by to neudělal) a tak jsem se nechala od přítele a od dcery ukecatnemám zkušenost s tím kdy se může kote odebrat
všichni tvrdili, ze už žere a chodí na záchod tak není problém
vadi mi na tom v podstatě jen to hnusny mlaskani
ani pes s tím nemá problém, urcite by se „ozval“ když by se mu to nelíbilo a ublížit mu to snad nemůže
Je to stejne jako u psu…jde o to, ze mama kocka kotata vychovava, dava mu ty spravne navyky a pokud jde kote pryc driv, dela to pak casto neplechu…napr. necistotnost, to vase sani
niceni veci atd…
@MaminaMakyna píše:
Zrovna jsem je načapala
Vždyť je to milé
![]()
@RoseK az ve 13. týdnu? Ty blaho
to jsem netušila, ze az takhle pozdě… No pozdě bycha honit, ted už nemá smysl ho vracet k mámě, udělal si maminku z našeho dědka
![]()
@MaminaMakyna píše:
@Jaji77 jj šlape, vrni, a mlaska
Rika se tomu mlecny krok. Kote se tim snazi rozpumpovat mliko ve zlazach ![]()
@Jarr milé to je dokud to nezačnou dělat v noci v posteli… To zní divne ![]()
@MaminaMakyna píše:
@Katchi ale to se mu u psa nepovede ne???
Ne, to fakt ne ![]()
no co odeslat do pokoje a vysvetlit, ze takove veci se delaji v soukromi
promin, neporadim, ale pobavila jsem se ![]()
@MaminaMakyna píše:
@Jaji77 jj šlape, vrni, a mlaska
On tím odpočívá, v podstatě je to stejné jako palec v pusince u miminka. Nech ho…
Mě takhle kočičák cucal oblečení, v očích skelný výraz, absoutní blaženost, předl jak motorka, cucal a šlapal.