Kočka sežrala kotě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
3.5.14 20:51
@Turante píše:
@Althya @maminka189 Přesně, jedno si nechaly a zbytek třeba utopily :poblion: Raději dám pětistovku za kastraci než tohle :zed: [/citace
Bohužel jsem chtěli ještě jednu kočku a jak jinak jsem to měli udělat.. rozesílala jsem spoustu nabídek, ale pouliční koťata nikdo nechce.. Pak ji samozřejmě vykastrovat nechame.. taky se mi to přiči..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.5.14 20:52

Naše kočka kdysi taky sežrala mrtvé kotě.. možná je to pud sebezáchovy? Kdyby ho nechala, přilákalo by tělíčko dravce? Sama by ho asi neodklidila jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
3.5.14 20:54

@Venetta Já nevim :think:.Každopádně měli dát kotě na bezpečnější místo, kde na něj nemůže nic spatnou, nemůže se někde zaseknout atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.5.14 21:06
@maminka189 píše:
@Turante Když už bych se tohle stalo, tak bych rozhodila sítě zda by je někdo nechtěl a když ne, tak až by mohli od matky, dala bych je k útulku :nevim: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nezlob se. Bydlíme na vesnici. Máme kočku. Je velmi plachá, nedaří se ji chytit, takže ani odvézt a kastrovat. Jedině, když je po koťatech, ale tam zas musí být odstup od porodu, cca měsíc. No, jenže to ona obvykle zase otěhotní. Mívá v průběhu roku koťata 3 x a v každém vrhu 4 až 5. To je 15 koček ročně. Zkoušíme je udat, ale když je nikdo nechce :nevim: útulek je přecpaný. Tak co s nimi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.5.14 21:08
@maminka189 píše:
@Venetta Já nevim :think:.Každopádně měli dát kotě na bezpečnější místo, kde na něj nemůže nic spatnou, nemůže se někde zaseknout atd :think:

Kočka často odnese koťata tak, aby k nim byl špatný přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
3.5.14 21:23

To je priroda…takhle to maji kocicky..to sami kdyz kocka vyciti ze kotatko je slabe tak ho taky sni…nebo treba kdyz vrhne pred zimou tak se stava ze kocka kotata sni protoze citi ze by neprezili…hold pudy…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
3.5.14 21:39

@mlsalkaM Takže je utopíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.5.14 21:43

@maminka189 :zed: :zed: :zed: nelíbí se mi to, ale ano. Vždycky to hrozně ořvu :,( ale není jiné východisko. Pokud tě něco napadne, beru tvůj návrh v potaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.5.14 21:46

@agulla
Necitǎ diskusiu..
V prirode to tak funguje-mrtve, chore, neschopne zivota, slabe matka sezere..funguje to tak u psov i kociek(a urcite i u ostatnych savcov)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.5.14 21:46

Tak když je to už takhle morbidní, tak taky přihodím dotaz :think:
Loni v létě jsem slyšela z půdy mňoukání, jdu se tam mrknout a říkám si, kam to kotě asi zapadlo. Našla jsem ho kousek od krabice (upozorňuji, že kotě už mělo oči rozlepené, bylo docela veliké asi 3 týdny?), vzala jsem ho a jak jsem ho chtěla vrátit zpátky k ostatním, tak šok 8o. Z pěti krásných koťátek tam zbylo ještě jedno živé a zbytek… No ani nevím, jestli to můžu popsat :think:. Z jednoho zbyla jen hlava a sem tam nějaká tlapička :(. Někdo mi tvrdil, že to udělal kocour, aby mohl zase skočit na kočku. Setkala jste se s tím nějaká? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
3.5.14 21:53
@meringa píše:
Tak když je to už takhle morbidní, tak taky přihodím dotaz :think:
Loni v létě jsem slyšela z půdy mňoukání, jdu se tam mrknout a říkám si, kam to kotě asi zapadlo. Našla jsem ho kousek od krabice (upozorňuji, že kotě už mělo oči rozlepené, bylo docela veliké asi 3 týdny?), vzala jsem ho a jak jsem ho chtěla vrátit zpátky k ostatním, tak šok 8o. Z pěti krásných koťátek tam zbylo ještě jedno živé a zbytek… No ani nevím, jestli to můžu popsat :think:. Z jednoho zbyla jen hlava a sem tam nějaká tlapička :(. Někdo mi tvrdil, že to udělal kocour, aby mohl zase skočit na kočku. Setkala jste se s tím nějaká? :nevim:

Nebo to mohla být kuna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.5.14 21:56

@ivašot. To jsem si taky říkala, ale není možné, jak by se tam dostala :think: Kocour se ráno pouští ven a kočka tam měla bedýnku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
3.5.14 21:57

Je to možné, kocouři žerou také koťata a nebo kuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.5.14 22:05
@mlsalkaM píše:
@maminka189 :zed: :zed: :zed: nelíbí se mi to, ale ano. Vždycky to hrozně ořvu :,( ale není jiné východisko. Pokud tě něco napadne, beru tvůj návrh v potaz

Chytit kočku po porodu koťat, někam ji na ten měsíc zavřít a pak ji vykastrovat… Jako lepší, než co x měsíců topit koťata, to mi fakt přijde jako hnus… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
3.5.14 22:08
@kate02 píše:
Chytit kočku po porodu koťat, někam ji na ten měsíc zavřít a pak ji vykastrovat… Jako lepší, než co x měsíců topit koťata, to mi fakt přijde jako hnus… ;)

Přesně, když se chce tak to jde! Spousta útulků dělá odchyty venkovních plachých koček a daří se jim, takže to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný