Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Omlouvám se předem za takto morbidní téma, ale nedá mi to.
Máme kočku měla kotě - jedno jsem si nechali.. Kočka byla ve chlévě pod takovou linkou - najednou se linka uvolnila a spadla na ně..:( kočka uskočila, ale spadlo to na koťatko:( bohužel nepřežilo (měla krev u pusinky) nechtěla jsem ho odnášet hned.. přišli jsme za hodinu.. a koťě tam nebylo! pak se divam na kočku a ona je nějaká hrubší(opravdu měla viditelně širší břicho..)
Je možné, že kočka sežrala týdenní mrtvé kotě?
@agulla myslim ze je to realita. Zazila jsem ze takto uklidila mrtve kote po porodu takze ten tyden mi neprijde zase az tolik.
Myslim ze je to instinkt ![]()
Naše kočka žrala svoje živá koťata, ale jestli sní týdenní mrtvé kotě o které se starala to nevím, možné to je, spíš bych řekla ale že ne.
Zda je to normální u týdenního kotěte netuším, ale běžné je že kočka sežere koťata ihned co se narodí.. tak si myslím, že možné to opravdu je.
@agulla myslím, že je to rozumný, naše fena jednou porodila mrtvý štěně a do rána ho sezřala.
@Turante píše:
Budu zlá, ale co jste udělaly s těmi ostatními koťaty??
Presne tohle me taky napadlo…lidi, proboha kastrujte ty kocky!
@Turante Taky mě to napadalo. Týdenní kotě se dát pryč od matky nedá že?
Jinak si taky myslim, že to je normální…Ale také si myslím, že je to trochu tvoje vinna. Měla si jí dát na bezpečnější místo aby to na kotě nespadlo
![]()
@Althya @maminka189 Přesně, jedno si nechaly a zbytek třeba utopily
Raději dám pětistovku za kastraci než tohle ![]()
@Turante Když už bych se tohle stalo, tak bych rozhodila sítě zda by je někdo nechtěl a když ne, tak až by mohli od matky, dala bych je k útulku
![]()
@Turante píše:
@Althya @maminka189 Přesně, jedno si nechaly a zbytek třeba utopilyRaději dám pětistovku za kastraci než tohle
Ja to ale pochopuila tak, ze kocka mela kote a jelikoz mela jen jedno, tak si ho nechali… ![]()