Kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
13.2.17 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.2.17 09:12
@lenk píše:
@Tarjei právě že na kočkolitu psali, že vydrží pro jednu kočku měsíc a půl, a já nasypu do záchodu půl pytle, tak by to mělo vydržet tři týdny. ale taky se mi to zdá moc. nebo musím dávat třetinu pytle a měnit po dvou týdnech… kočkolit mi nesmrdí, jen se bojím, aby kočka nechodila močit jinam, když bude kočkolit víc žlutý než bílý.

Kočka barvy neřeší. Řeší, když to smrdí. Kupuju kocourům Tigerino. Je to sice dražší, ale vydrží opravdu dlouho. Mám dva mainské, záchody jak pro tygry, aby si mohli zahrabat, takže se mi nevyplatí kupovat levná steliva a malá balení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
13.2.17 09:13

@Big boss díky. a jaký kočkolit tedy používáš? klidně značku jestli nevadí. já koupila to nejdražší, co měli, ale byl to malý zverimex, možná mají jinde lepší a dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.2.17 09:15

Ja beru Brit na spokojenypes.cz, 7,6 l za cca 150.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
13.2.17 09:22
@lenk píše:
@Big boss díky. a jaký kočkolit tedy používáš? klidně značku jestli nevadí. já koupila to nejdražší, co měli, ale byl to malý zverimex, možná mají jinde lepší a dražší.

Používali jsme značku SaniCat různé barvy, dělalo to hrudky i pokud se kočka jen vyčůrala. Ale už je to dýl tak nevím jestli je ještě k sehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.2.17 09:27

Ja mam powercat silicon, 8 litru za 179. Nakupuji na krmeni.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.17 09:27

1.naseho taky skrabadlo nebere, stena je lepsi.
2.drapy jsme nikdy nestrihalo.
My ho jen nekolikrat tydne vycesavame.
3. Taky kupujeme ten kockolit co pises zkouseli jsme i jiny, ale nelibil se mu.
Takze jsme zas zacli kupovat kaminkovy a mame na vybirani lopatku, pravidelne vymenujeme cistime cely zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
13.2.17 09:33

Děkuju vám všem za rady a přeju pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
13.2.17 09:36

3
Taky používám pro kočku silicagel, ale ta výdrž mně opravdu přijde tak poloviční oproti tvrzení výrobce. Ale i tak jsem spokojená a tady je vidět, jak každému vyhovuje něco jiného.

Nám zase kočka žere kabely od nabíječky a fakt už si nevím rady. Samozřejmě schovávám, ale i se stane, že zapomenu. Teď byl snad půl roku klid a o to větší je to pak překvápko, když si jdu pro nabíječku a u zásuvky leží třeba 5 kusů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
13.2.17 09:46
@KatkaX píše:
3
Taky používám pro kočku silicagel, ale ta výdrž mně opravdu přijde tak poloviční oproti tvrzení výrobce. Ale i tak jsem spokojená a tady je vidět, jak každému vyhovuje něco jiného.Nám zase kočka žere kabely od nabíječky a fakt už si nevím rady. Samozřejmě schovávám, ale i se stane, že zapomenu. Teď byl snad půl roku klid a o to větší je to pak překvápko, když si jdu pro nabíječku a u zásuvky leží třeba 5 kusů :mrgreen:

Zkus to potřít něčím hnusným, třeba něčím co jí bude smrdět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.2.17 09:52

@lenk my drápky zastřihujeme, cca jednou za měsíc, protože ten náš blboun skoro na škrabadlo nechodí. A taky používám to silikátové stelivo - vyndavám každý den bobky a celé měním po několika týdnech, podle toho, jak to vypadá - po 2 až 4 týdnech, ale ty čtyři jsou už hodně na hraně, spíš se snažim maximálně po třech :) a k té ceně - kupuju 3,6l pytel na ty cca tři týdny a stojí 80 korun, takže mi to vyjde o malinko dráž než klasický stelivo, ale zaprvý nesmrdí a zadruhý ho nemusím celý komplet měnit dvakrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
13.2.17 09:52
@Big boss píše:
Zkus to potřít něčím hnusným, třeba něčím co jí bude smrdět.

Aktuálně mám poslední kus, tak nemůžu riskovat :mrgreen:, ale až doplním zásoby, tak zkusím. Jen je to na houby, protože já to nepoznám. Jak jsem psala, teď byl půl roku klid, to mohla na kabelech spát a možná si malinko kousla, ale v klidu. Asi přichází jaro, protože tento týden byl masakr a vyžrala mně (doslova) veškeré zásoby kabelů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
13.2.17 09:59

My používáme hrudkující stelivo Tigerino. vybíráme hrudky moči a hovínka, celý wc měníme za 2 měsíce, drahé mi to nepřijde
stelivo a vše pro kočky kupujeme na zoohit, je to tam nejlevnější (možná někde je ještě levnější, vše jsem neproházela) a dovezou nám to až do baráku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.2.17 10:37

Naše kočka ma škrabadel několik, ale stejně nejvíc používá skříňku v kuchyni.
Stelivo používám Biokat's Bianco fresh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.2.17 10:40

@lenk :andel: Ahoj, tak my máme doma kocoura.
Od začátku co je u nás si chodí škrábat na škrabadlo.
Motivovali jsme ho tím že jsme tam zaškrabali nehtem a ten zvuk ho tak motivoval že okamžitě po tom skràbadle skočil a drbal to. A co se týká toho bílého co má v záchodě tak to používáme taky, že všeho co jsme vyzkoušeli mi přijde tohle nejvíc snesitelné co se týká smradu. Kočičí WC prostě smrdí a jak píšeš, že někdo to tam nechává až do doby než je to celý žlutý, tak souhlasím, že to opravdu nevydržím.
Celý mu to vysypu, umeju a měním to po týdnu. Déle bych to nedala. Vyndávej jen bobky a můžeš to házet do záchodu. :palec: A drápky stříháme taky. Některý kočky protestují, je dobrý jim to dělat od malička. Náš kocour se například díky tomu bez problémů koupe. Teda sprchuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný