Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem v rozpacích chtěla jsem dcerce pořídit zvířátko jsem pro morčátko. Jen nevím zda je morče
Ročnímu dítku bych pořídila plyšové zvířátko či jinou hračku, která třeba vrtí ocasem. Živého tvora nejdříve ve třech, lépe čtyřech letech.
@Andy527 U ročního dítěte si dovedu představit leda tak staršího trpělivého a dobře vychovaného pejska, co s rodinou žije už pěkných pár let a všechny důvěrně zná. Nové zviřátko bych nepořizovala ještě tak dva roky minimálně.
Ja bych rocnimu diteti zviratko nekupovala, vidim to u malyho, jak nema poradne cit v rukou tak se snazi zviratka hladit a objimat a vzdycky je zmackne, takze maj tendence kousnout nebo se snazi utect a skrabou…
@Andy527 a co plyšové
, každé živé zvíře bude risk že tu péči nepřežije ![]()
Nedokážu si ani 2 leté dítě představit, jak si hraje s morcetem natož roční. Péče o morce není žádná sranda. Ja si první poridila az na škole. Takhle malé dítě mu akorad ublíží.
Dekuji za reakce asi jsem divná když jsem chtěla dcerce koupit zvířátko. dekuji
Morčata hrozne vriskaji. Navíc pro roční dítě je to o ústa - umí i pěkně kousnout. Možná to mělo byt pro staršího sourozence - není vidět cely dotaz? Pokud ano, tak ja bych volila spíše králíka. Lepe se ochoci a neřve ![]()
Rocnimu ditku bych teda zive zviratko neporizovala, vim jak muj Jirik si hraje s hrackami a co chvili ho bavi jina, morce je malinke a muze dite i pokousat a dite mu muze naopak ublizit, my mame teda zviratka jen plysova.
@Andy527 píše:
To jsi a ještě tak do deseti let věku dítěte budeš. Dítě se neumí postarat ani o sebe, natož o malého živého tvora. ![]()
@Andy527 píše:
a co budeš dělat až morče dítě kousne? děti v tomhle věku nechtějí jen koukat
, hlodavce bych k malému dítěti ani nechtěla, dítě aniž by chtělo ho víc zmáčkne a morče umře ![]()