Roční dítě a morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
31.5.26 14:42

Tak ročnímu dítěti andulku dá se ochočit a když něco uletí. Jinak u sousedky na chalupě starší děti morčata mají kdy moje roční dcera vlezla do ohrádky a seděla u nich 2 hodiny a koukala na ně aniž by je tahala jenom prstíkem udělala malá a dávala jim listy pampelišky a měla radost že dělají ham se divím že je neuvalcovala tak pejsky taky nehladi a na broučky nesahá že ví že auvi pozor. Jsem jí hlídala aby něco neudělala kdy jenom seděla v ohrádce a kluci morčáci běhaly okolo kdy jeden jí vlezl na klín a ona se tvářila jak anděl. Druhý morčák jí prolézal nohavice kalhot kdy měly ten látkový tunel domeček ve kterém spí a dcera se smála že morče v kalhotách dělá hájí a ukazovala na ten tunel a na kalhoty. :srdce: :srdce: Jako měla jsem obavy aby je netahala kdy jsem byla u ní a pohoda přežili to ve zdraví všichni tři nato že je někdy jako tajfun tak úplně klidná a jenom Koukala krmila se divím že vydržela sedět tak dlouho kdy občas si stoupla a zase si sedla nebo klekla a cucela s pusinkou od ucha k uchu. Na to černé řekla že má auvi že měl strup pod krkem od zánětu že mělo bulku a je po operaci že si všimla sama. Tak uvažuji taky o morčátka kdy klec mám po králíkovi a morčatech. Kdy dvířka klece můžu zamknout. Prave že venku na broučky také nesahá jenom ukazuje prstem a bzz na pejsky taky kouká a haf že v tom je úžasná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný