Kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
13.2.17 11:04
@KatkaX píše:
Aktuálně mám poslední kus, tak nemůžu riskovat :mrgreen:, ale až doplním zásoby, tak zkusím. Jen je to na houby, protože já to nepoznám. Jak jsem psala, teď byl půl roku klid, to mohla na kabelech spát a možná si malinko kousla, ale v klidu. Asi přichází jaro, protože tento týden byl masakr a vyžrala mně (doslova) veškeré zásoby kabelů :cert:

Je ujetá na gumu, těžko s tím něco uděláš. Mám jeden takový kousek doma. Obyčejné gumičky jsem jeden čas nacházela v záchodku namotané ve stolici, cokoliv, co je cítit gumou, je pro něj lákadlo. Olizuje igelitové tašky (ty naštěstí nekouše). Byl už i v narkóze, kdy rozžvýkal aportovací gumovou kachnu pro psa a v žaludku toho měl tolik, že to nemohlo projít ven. Je to utrpení mít tohle doma, ale je mu 11 let a pako je to pořád. Lepší to bude, až ztratí čich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.2.17 11:42

http://www.kocky-online.cz/…kocku_20.pdf

Škrabadlu najděte nějaké lepší místo (to budete muset vyzkoušet) a kočku chvalte a odměňte nějakým pamlskem po každém použití škrabadla - alespoń tak 2-3 měsíce to tak dělejte, než si zafixuje, že škrabadlo je fakt prima, pak už to bude dělat i bez pamlsku.

Kočkolit - najděte nějaký takový, který dělá pevné hrudky, když se namočí. Z betonitových má výtečný poměr cena/výkon Cats Best ÖkoPlus.
Exkrementy - tedy hovínka a zhrudkovanou moč čistěte minimálně jednou. S tím že chcete hlubší a větší bedýnku, do které nasypete velké množství kočkolitu a vybíráte znečištěné (neházet do záchoda, ucpává to, házet do sáčku a dávat do komunálního odpadu) a jen doyspávte trošku čistého za odebranou hmotu.

Stříhat drápky můžete zkusit, zejména pokud nechodí ven a neškrábe se moc důkladně, tak to může pomoci. Ale kočky to obvykle špatně snáší - nejsnáze se to dělá postupně, když kočka spí a je potřeba hlídat si, že ustřihnete opravdu jen tu necitlivou část- špičku. A ted potřebujete pevné a ostré kleštičky, běžné nůžky na nehty to nedávaj, lidské kleštičky už vůbec ne, mají špatný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný