Kočka v bytě a chlupy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
31.8.21 21:47

Máme 7 dlouhosrstých koček a chlupy samozřejmě, ale před kočkami jsme měli kříženku ovčáka (psa) a ta vydala, co se chlupů týče za pět koček minimálně. Samozřejmě je lepší a horší období, ale robot a sušička jsou nejlepší kámoši a žádná trága to není. Jedna kočka už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
2.9.21 09:29

Mame v byte dva psy, tri kocky(dlouhosrsta jedna),morcata…Chlupy jsou vsude😁Ale dvakrat denne zametam, jednou za dva dny vysaju a vytru a obleceni valeckujem…Manzel si kupuje uz jen svetly obleceni, aby chlupy nebyly videt. Jediny co me trosinku stve je, ze prevlikam periny dvakrat tydne, bo ty kocky tam proste lezi, mame byt bez dveri, takze jim to nezatrhnu a ani bych nechtela. Pokud clovek zvire chce, musi se s nim naucit koexistovat a chlupy jsou to nejmensi😊Nikdy bych uz nezila bez zvirat, je to balzam na dusi😊A blbe nepindajou jako lidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.11.21 01:55
@Maminanamatersky píše:
Kvuli moznym chlupum a kecum pribuznych bych si teda radost z kotatka zkazit nenechala.. Taky mame kocku. Chlupy samozřejmě jsou, ale ze by to byla nejaka neunosna hruza, to teda není. A to jsem ujeta na poradek. Musi se vic uklizet no. Bezva je maly rucni vysavac na pouziti i vícekrát denne.. A nepoustim si teda kocku do postele.

Naprosto souhlasím s výše uvedeným :D.. chlupy jsou nejvíc na gauči, ale ruční vysavač to jistí… koberce nikde nemám, takže setřu a je to ok a do ložnice kočičku nepouštím vůbec. Takže se to dá v pohodě zvládat.. kdo chce hledá způsoby a kdo nechce hledá důvody :lol:.. jen je potřeba počítat s tím, že kočička s Tebou bude rozhodně déle než běžný pes, já mám kočičandu už 16 let a do toho teď miminko, ale jak jsem psala, dá se to zvládat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný