Kočky Ruská modrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
4.5.17 07:31

@kočkaVločka Poslední dobou je to takové módní mluvit o tom, že se kočky chovají jako psi :lol: Nemyslím to špatně, ale také mám maiňáka, který přiběhne na jméno (nezná totiž klasické č-č-č), rozumí slovům „jdeme ven, jdeme domů, dáme baštu, kdepak jsi…“, pořád za mnou chodí, ale to je dáno spíš vztahem ke zvířeti, než plemenem. Takto se chovala i moje obyčejná kočka, kterou jsem měla v době, kdy jsem chodila na základní školu. Byl to kocour, díky svému chování jsem ho postupně přejmenovala z Tygra na Azora. Ten s radostí i aportoval. Šéfová má křížence britky, který také aportuje (dokonce s tím dokáže být dost neodbytný) :lol:

Zkrátka často se o tom píše „chová se jak pejsek“, ale já za tím vidím „mám s ním hezký vztah a proto se mnou rád komunikuje“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
4.5.17 08:28
@Kakika píše:
@kočkaVločka Poslední dobou je to takové módní mluvit o tom, že se kočky chovají jako psi :lol: Nemyslím to špatně, ale také mám maiňáka, který přiběhne na jméno (nezná totiž klasické č-č-č), rozumí slovům „jdeme ven, jdeme domů, dáme baštu, kdepak jsi…“, pořád za mnou chodí, ale to je dáno spíš vztahem ke zvířeti, než plemenem. Takto se chovala i moje obyčejná kočka, kterou jsem měla v době, kdy jsem chodila na základní školu. Byl to kocour, díky svému chování jsem ho postupně přejmenovala z Tygra na Azora. Ten s radostí i aportoval. Šéfová má křížence britky, který také aportuje (dokonce s tím dokáže být dost neodbytný) :lol:Zkrátka často se o tom píše „chová se jak pejsek“, ale já za tím vidím „mám s ním hezký vztah a proto se mnou rád komunikuje“ :lol:

Taky myslím. Nas kocour taky aportoval a vsechny slyšeli na jméno. Úplně pohodový kočky. Takze určitě je to taky kde zije a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.5.17 09:20

Tak to mě těší, že je víc takových komunikativních koček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný