Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, my máme doma pejska, letos mu bude 8let a je to pražský krysařík (ani ne 2kg takže ven nemůže). Po narození syna to měl těžké, musel z postele, nebyl na něj čas.. když začal syn lozit, museli jsme odstranit misky, takže ohrádku dostal pejsek a mimčo mohlo volně po domě. Teď už je syn 15m a začalo to konečně fungovat. Jsou to kámoši! Malý pejskovi neustále nosí pamlsky, mazlí se spolu a dokonce pes syna brání. Samozřejmě že občas syn pejskovi ublíží, ten se brání a dostanou oba, ale funguje to. Vím, kočka není pes, ale myslím, že ani jedno zvířátko není zákeřné nebo vypočítavé
Kocoury máme dva na zahradě a stejný problém jako ty, ale ti nejsou rozmazlení, takže si nedovolují.
Já bych asi nenechala chodit kocoura všude. Naši taky vědí, že do baráku nesmí, i když dřív mohli, takže i když otevřu dveře, sednou si před ně a stačí. Občas samozřejmě zkusí jít dovnitř, ale to je prostě vezmu a odnesu ven a dveře zavřu. Oni jsou pak vděční, že si můžou aspoň k těm dveřím sednout. Jo a teď mají s malým super hru. Skáčou na parapet v obýváku, malého postavím na parapet a oni se přes sklo nahánějí. První slovíčko bylo TssTss, aby si je mohl zavolat ![]()
Tak my máme 2 kočky u rodičů. Já nejsem moc zastáncem zvířat doma, ale naši mají fakt ´,,vychované,, kočky.
Do pokojíčku kde spíme když přijedeme nesmí, a do obívaku nesmí na sedačku. Naši je tak dlouho odháněli a dostaly vždycky céres že prostě ví že tam nesmí.
Asi bych koucourka taky nenechala pobíhat kam se mu zachce
záleží jak velký máte byt atd atd…
A pokud by se to stupňovalo tak by asi musel jít
Dorka_X píše:
Naše kočky se malé taky bojí..ale má teprve sedm měsíců, tak se teda máme na co těšitAle do kočáru nebo do postýlky jí lezou pořád, když tam není..
A jak to řešíš? Nebo je necháš? Taky máme číču a za měsíc se narodí mimčo tak jsem zvědavá, jak to bude fungovat. Jak tu potvoru znám, tak si myslím, že taky poleze do postýlky, ale to nechci.
A pro všechny chovatelky maminky - jak jste na tom s alergiemi?
renč píše:
alergii mám a teď už ji má potvrzenou i nejstarší dcera
A dáte kočku pryč nebo co plánujete dál?
Mě se alergie projevyly naplno až po porodu. Všude mi postupně vylézaly hrozné ekzémy. Proto musel pryč ![]()