Kocour všude močí

26.12.17 16:13

@DenisaBy Holka pokud chceš mět v bytě nebo době kocoura musíš vykastrovat! Jako chlap si všechno doma značkuje a dělá to ještě o to víc skrz to že tam máte i tu kočku!
Já mam doma kočku i kocoura, oba vykastrované a bez problému :kytka: :srdce:
Kastrace kocoura stojí cca 500,– a koucour bude i klidnější a mazlivější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1163
26.12.17 16:16

@DenisaBy
Nazev tve diskuze je opravdu genialni. Hned pod tvou diskuzí je jeden, ten si založil take jednu diskuzi. Pry hledá milenku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, ten by teda taky všude močil jako ten tvůj kocourek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sory, ale proste mi to prislo srandovni, jak to jde po sobě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 16:18

@berďana taky jse to viděla :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
26.12.17 16:21

Nemyslim, ze toto vyresi kastrace, kdyz to dela od kotete. Tohle neni znackovani.To,ze byl odebran od mamy tak brzo, muze byt jeden z duvodu. Casne odstavena kotata proste nejsou socializovana, nikdo je nenaucil, kam se spravne cura. Trestanim nebo dokonce machanim cumaku v moci, opravdu nepomue, naopak. Pokud mate jedno wc, urcite poridit druhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 16:27

No, zkušenost mám. Více než tříletou. Zkušeno vše… kastrace, veterinář, ledviny, močový cesty ok, není to msta, nic - po třech letech zoufalství se s kočkou loučíme a vracíme chovatelce. Možná ji tu něco vadí, nevím, možná to prostě nepochopila, ale nenašla jsem jediný logický důvod - a že jsem tou kočičí duší prošla tři roky tam a zpět, i se vztekala, když jsem brečela a brala poslední peníze na novou peřinu nebo se smiřovala s pročůraným gaučem - dostat ten smrad totiž není vůbec věc na jedno vyčištění, ale když jsem čistila lamino skoro měsíc a v místnosti se nedalo ani pobývat…!!! nebo když jsem x krát prala obsah skříně, protože do ní vlezla a vychcala se hezky do rohu, a ono to proteklo.. tak jsem opravdu u pračky brečela zoufalstvím.
Některý kočky to prostě mají v povaze, nebo si myslím, že tomu byl základ dán v kotěti, v něčem ošklivým, co kočka prožila jako kotě, stresák. I jsem uvažovala nad utracením, protože si neumím představit, co bude prožívat dál po vrácení chovatelce. Ale to mi svědomí nedovolí a stále věřím, že najde domov, kde ji to třeba sedne a pochopí, že čůrat se nechodí jinam než na záchod.
Jinak jak píšeš - nemůžeme mít koberečky, předložku v koupelně, nikde nic nechat… ovčí kůže na zemi byla prochcaná do pěti minut. Je to strašný… strašný… a neuměla jsem tý kočce prostě už pomoct.
Zkusili jsme změnu jídla, veterinární diety, ledvinový diety (kdyby náhodou)… různý záchody po bytě, různá steliva, antistres léky - nic.
Tak držím palce, ať se to ještě spraví…
JInak si bohužel myslím, že tohle jsou přesně ty kočky, ty typy koček, co z tohoto důvodu končí na ulici…
achjo, N.

• Citovat
  • Upravit
12330
26.12.17 16:27

Má každá kočka svůj záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 16:29
@Eemii píše:
Nemyslim, ze toto vyresi kastrace, kdyz to dela od kotete. Tohle neni znackovani.To,ze byl odebran od mamy tak brzo, muze byt jeden z duvodu. Casne odstavena kotata proste nejsou socializovana, nikdo je nenaucil, kam se spravne cura. Trestanim nebo dokonce machanim cumaku v moci, opravdu nepomue, naopak. Pokud mate jedno wc, urcite poridit druhy.

souhlasím… trest nepomůže. kočka to nechápe, jen jí to zvýší stres, protože nerozumí, proč byla potrestaná. Není naučená na záchod.

Pozorovala jsem kočku u toho, jak to dělá, za prvé je to těžký, protože si dávala sakra majzla, aby jí na záchodě nikdo neviděl, ale ani při močení do postele, skříní, peřin. Fakt si to vyčíhala…Jde, udělá to a absolutně nechápe, co udělala… Není tam prostě ta myšlenka, že to měla udělat jinam.
 N.

• Citovat
  • Upravit
3837
26.12.17 16:39

Netrestejte to nebohý zvíře nebo vám to bude dělat opravdu naschvál. Kocour už měl být vykastrovaný. Mňouká v noci, protože volá kočky, dělají to všichni kocouři už třeba od 5ti měsíců. To samé značkování, čůrání. Má každý svůj vlastní záchod? Dala bych i jeden otevřený, jeden zavřený, dále vyzkoušet různé druhy steliv. Navíc kočky jsou strašně citlivé a vnímavé, určitě z vás cítí, jak ho nemáte ráda, a i já si myslím, že se to pouhou kastrací nevyřeší. Kocour vás za ty vaše tresty musí z duše nenávidět a nedivím se mu. To trestání pomohlo nebo proč v tom pokračujete? Pes by vám to možná odpustil (ani jim se to nedělá), kočka nikoliv… :zed:

Příspěvek upraven 26.12.17 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 16:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.12.17 16:53

@DenisaBy Ale vzdty vidíte, že to nemá žádný efekt. Toho jako trestáte už prostě jen „musí za to dostat“. Akorát to tím zhoršujete, stresujete ho tím. Opravdu ho trestat nemusíte ba nesmíte.
Už měl být dávno kastrovaný, pořiďte další záchod, vždy by mělo být v domácnosti tolik záchodů, kolik je koček +1, takže u vás 3! Dala bych různé záchody na různá místa (otevřený, zavřený) a různé druhy steliv. Tohle jste měla ale zkoušet mnohem dřív, než jste ho trestala a stále trestáte. Hlavně tu kastraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.12.17 17:00

@DenisaBy Ty záchody by měly být i na různých místech. Kočky jsou hrdý osobnosti, který když se jim neco nelíbí dávají to fest najevo. Přečtěte si nějakou knihu o kočičí duši. Je to celkem náročné zvířátko, pokud je chované jen v bytě. Pokud může ven je to pro ně super. Vy mu ty podmínky máte udělat, tak aby byl spokojený, ne ho bít a máchát čumák. Chápu, že vás to štve, ale tady fakt stačilo brzy kastrovat, dát více záchodků a nestrestat. Bůh ví, jestli to teď už pomůže, když ho rok den co den bijete. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.17 17:47

Je důležité, aby každá kočka měla svůj záchod, ideálně ještě jeden navíc. Máme jednu kočku a má dva. Krytý v předsíni a odkrytý na balkoně. I teď v zimě preferuje ten na balkoně.

Záchodů je dneska spousta druhů, kryté jsou i takové, že z nich kočka nedokáže vyházet stelivo a ani nesmrdí.

A je důležité, aby záchody byli každý jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.12.17 17:53
@DenisaBy píše:
@Barbucha3 A nebiju ho jak si asi predstavujete. Mírně.. Jen aby vedel ze to delat nesmi..

Tak hlavně, že to pochopil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.17 18:32
@DenisaBy píše:
@Barbucha3 preci nebudu mit kocici zachod v kuchyni nebo obyvaku. Ja nad tim ze zacatku take mavala rukou, ale verte mi.. I Vy by jste mela hrozny vztek mit ho doma. Vetsina lidi mi na to rekla at ho vyhodim ven, ale na to ja nemam srdce.. A nebiju ho jak si asi predstavujete. Mírně.. Jen aby vedel ze to delat nesmi.. Je to vazne denodenni. Kolikrat jsem vzteky az brecela…

Kočičí záchod v obýváku je docela běžný, proč by jste ho tam nemohla mít? Prostě se dá do rohu, aby nebyl hned na očích a čistit se bude častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.17 18:35
@DenisaBy píše:
@Barbucha3 nepochopil a nepochopi :cert:

Viděla jsi někdy Má pekelná kočka nabo Kočka není pes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný