Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak oba kapry už jsem úspěšně a snad bezbolestně popravila. Šlo to dobře, bez katastrof
Jsem zvědavá, kdo se do mě zase pustí a odsoudí mě, jako při nedávné otázce, jak na to
Upřímně, je mi to fuk
Jsem snad jediná zástupkyně něžného pohlaví, která musela sama kapry klepnout? Jak jste na tom ostatní? Budu ráda, když mě v tom nenecháte samotnou ![]()
Proboha a proč te za to někdo soudil?
co si snima jako měla jiného udělat, dat je do ramecku?
Když už se u nás zabíjí ryba taky to dělám ja ale letos jsem koupila už půlku stačí nám to pac deti budou mít tilapii neni tak tucna a nejsou tam kosti ![]()
Ne, já to vraždění nechávám na jiných a kupuju vykoštěné filety ![]()
@LiškaEliška Taky jsem dřív zabíjela kapry, nějak nebyli lidi ![]()
Ale děckám kapr moc nejede, tak jim dělám řízky a já si ho dám u našich 25..
@ka2ka Malej šel konečně spát, tak jsem se do toho pustila. Nechtěla jsem, aby mi u toho asistoval ![]()
Mě je dnes zabil manžel a vykuchala kamarádka
Mě to zabíjení a kuchání nějak neděla dobře
já jsem pak jen nafiletovala a z toho zbytku jsem teď dovařila polévku
mohu se zeptat, jak jsi zabila kapra bez katastrof? Z koupelny se občas ozývaly takové zvuky, že jsme volali " 1:0 pro kapra " ![]()
@LiškaEliška aha já totiž nesnáším když se zabijou den dopředu mám pocit že se zkazí ![]()
@ka2ka píše:
Proč tak brzo?
Taky jsem dělávala den předem, nakládala jsem s česnekem a citronovou šťávou.
@Ennny No to jsi neviděla ty reakce na otázku, kdy jsem se tady chtěla zeptat, jak je mám klepnout. Chtěly na mě zavolat Greenpies ![]()
@LiškaEliška no ty kokso někteří lidi by se měli fakt léčit ![]()
@Ennny Já se teda nějaké katastrofy fakt bála, tak jsem je pro jistotu pořádně klepla kladivem, aby to měli „jistý“. Tím pádem to bylo fakt rychlý.
@LiškaEliška píše:
@Ennny No to jsi neviděla ty reakce na otázku, kdy jsem se tady chtěla zeptat, jak je mám klepnout. Chtěly na mě zavolat Greenpies
Koukla jsem se Ti na profilu na tu další diskuzi ![]()