Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Další diskuze svědčící o tom, že Vánoce lezou v mnoha rodinách lidem na mozek, většinou vygradují hádky, které jsou jen třešničkou na dortu.Nebo naopak mají banální příčinu.
Já to mám myslím OK, ale upřímně, jsem ráda, že máme dávno po večeři a nadílce a tatínek dětí v práci(jako každý rok). A já mám klid
Děti zaujaté dárky a můžu si dělat, co chci ![]()
S ožralým chlapem(i když třeba vyjímečně),zkušenosti nemám. Ale asi bude nejlepší počkat, až vystřízliví a vrátí se.Je to nefér, vůči dětem.
Jak to tady čtu, vůbec nelituji, že jsem sama se synem. Ježíška jsme si užili v krásné pohodě. Někdy mám pocit, že je nám bez chlapa líp. Myslím, že ten tvůj by se měl hodně zamyslet nad tím jaký je otec, úplně vám všem pokazil vánoce.
@Anonymní píše:
Jak to tady čtu, vůbec nelituji, že jsem sama se synem. Ježíška jsme si užili v krásné pohodě. Někdy mám pocit, že je nám bez chlapa líp. Myslím, že ten tvůj by se měl hodně zamyslet nad tím jaký je otec, úplně vám všem pokazil vánoce.
Věř, že i toto mě dneska napadlo! Jaké jsou vánoce jako samoživitelka, to vím, a byl svatej pokoj
To se zvladnul takhle upravit za ctvrt hodiny? To snad neni ani technicky mozne, ne?
Pises, ze to vygradovalo, co presne? Nezacal chlastat? Nenasel si nejakou jinou (kde ted jako je?) Az oba vychladnete, meli byste si promluvit, treba ses zmeila i ty a mate svuj podil oba. (napr. je fakt takovy problem neprat na Stedry den, kdyz mu to vadi?)
Je to smutny, hloupy, ale jeste to neni konec sveta, muzete sve manzelstvi zachranit, pokud se domluvite a pritlacite na toleranci
To me hodne mrzi ja osobne si myslim ze za tema neshodama a konfliktama pres vanoce stoji hlavne to ze se pije ve vetsim mnozstvi a taky to ze se davaji darky a kazde za nejakou jinou financni hodnotu a jeden zavidi druhemu
@Bibi239 Nebyl tam 15 minut. Byl u rodičů, pak mu přivezla děti a s nimi tam byl 15 minut.
Zakladatelko, a v čem se změnil?
Krom toho, že tvůj manžel všem zkazil vánoce, mi přijde divné, že se tak opil u vlastních rodičů. Přeci i oni museli vědět, že jsou vánoce a že bude i jako
otec naprosto nepoužitelný. Jestli je u nich, tak by je to mělo mrzet o to víc, že se na tom taky podepsali. Každopádně bych to s ním po svátcích radikálně řešila. ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy jsem nevěřila jak se může chlap změnit po svatbě. Říkala jsem si, že to přece není možné, že se po svatbě nic nezmění… Jak jsem se spletla!! Jsem vdaná 3m, máme spolu roční dítě. A vychováváme jedno moje z předešlého vztahu. Jsme spolu přes 3r.
Dneska to vygradovalo (že by svátky?)
Byla jsem s dětmi u rodičů, on u svých. Přivezla jsem mu děti, že prý mají u jeho rodičům nějaké dárky. Ok, já nahoru nejdu (neřešte proč, vztahy s nimi ok)Jedu natankovat, protože zítra jedeme pryč a už mi svítila rezerva.
Než jsem dojela (cca 15m) už byl s dětmi venku, syn říkal, že o mě říkal sprostá slova. Nasedl do auta, až cestou domů jsem zjistila, že je totálně na šrot! V autě usínal, padal na mě
Doma okamžitě usnul a nebyl k probuzení. Já šla s dětmi 3× do auta abych přinesla věci od našich. Probrala jsem ho po 5h aby šel se psem a že dětem uděláme večeři, ježíška, atd. On se přišel omluvit, ale takovým tím stylem, že se vlastně nic nestalo.. Říkám, tohle jedna omluva nezpraví, jestli se musel ožrat hned dopoledne…
Na to začal vyhul si a podobně
On si myslel, že když se tak nějak omluví, tak to bude vlastně vše ok
Pak začal prudit, proč peru, a že se to nemá a bla bla bla…
Zkončilo to dím, že mi řekl, že jsem dámský orgán a že jsem mu zkazila vánoce.. Popadl batoh a šel někam pryč.
Já vykoupala děti, mladší už spí, starší kouká na pohádky. Ježíška jsem jim neudělala, protože musím hlídat v koupelně děti, a oni jsou i tak zaujatí hračkami od našich.
Kde je, nevím… Jsem zklamaná, rozčarovaná a smutná.
Děti o ježíška nepřijdou, staršímu jsem vysvětlila, že dorazí třeba ráno, že nestíhá…
Nějak nevím, co s tím, rozvádět se hned nechci, ale žít takle? To taky ne
neskutečný. Tohle jsem nikdy v životě neslyšel a mně je tady tak smutno, že nemužu být se svým klukem.
.ten pán se kterým bydlíš si absolutně ničeho neváží. Nehledě na to, že ti řekl, že jsi p…a, tím by u mě totálně skončil. Kam až muže zajít lidská debilita nechápu
Nevím co poradit, to je strašně těžký, ale já bych takhle taky žít nemohl. A jak je to u vás v normálním životě? ![]()
@Meha jo taaak, ja to vzala, ze byli spolecne u jejich a pak on s detmi ke svym. Vubec me nenapadlo, ze se na Stwdry den rozdelili a kazdy sel ke svym sam.
No tambude asi pes zakopan ponekzd hloubeji…
A neu jste se pred temi 3 mesici vzali, tak bylo vse ok, nebo jsi to jen nevidela/nechtela videt?
@nostress píše:
Krom toho, že tvůj manžel všem zkazil vánoce, mi přijde divné, že se tak opil u vlastních rodičů. Přeci i oni museli vědět, že jsou vánoce a že bude i jako
otec naprosto nepoužitelný. Jestli je u nich, tak by je to mělo mrzet o to víc, že se na tom taky podepsali. Každopádně bych to s ním po svátcích radikálně řešila.
patrně už to v sobě dusil dýl ![]()
Nikdy jsem nevěřila jak se může chlap změnit po svatbě. Říkala jsem si, že to přece není možné, že se po svatbě nic nezmění… Jak jsem se spletla!! Jsem vdaná 3m, máme spolu roční dítě. A vychováváme jedno moje z předešlého vztahu. Jsme spolu přes 3r.

Dneska to vygradovalo (že by svátky?)
Byla jsem s dětmi u rodičů, on u svých. Přivezla jsem mu děti, že prý mají u jeho rodičům nějaké dárky. Ok, já nahoru nejdu (neřešte proč, vztahy s nimi ok)Jedu natankovat, protože zítra jedeme pryč a už mi svítila rezerva.
Než jsem dojela (cca 15m) už byl s dětmi venku, syn říkal, že o mě říkal sprostá slova. Nasedl do auta, až cestou domů jsem zjistila, že je totálně na šrot! V autě usínal, padal na mě
Doma okamžitě usnul a nebyl k probuzení. Já šla s dětmi 3× do auta abych přinesla věci od našich. Probrala jsem ho po 5h aby šel se psem a že dětem uděláme večeři, ježíška, atd. On se přišel omluvit, ale takovým tím stylem, že se vlastně nic nestalo.. Říkám, tohle jedna omluva nezpraví, jestli se musel ožrat hned dopoledne…
Na to začal vyhul si a podobně
On si myslel, že když se tak nějak omluví, tak to bude vlastně vše ok
Pak začal prudit, proč peru, a že se to nemá a bla bla bla…
Zkončilo to dím, že mi řekl, že jsem dámský orgán a že jsem mu zkazila vánoce.. Popadl batoh a šel někam pryč.
Já vykoupala děti, mladší už spí, starší kouká na pohádky. Ježíška jsem jim neudělala, protože musím hlídat v koupelně děti, a oni jsou i tak zaujatí hračkami od našich.
Kde je, nevím… Jsem zklamaná, rozčarovaná a smutná.
Děti o ježíška nepřijdou, staršímu jsem vysvětlila, že dorazí třeba ráno, že nestíhá…
Nějak nevím, co s tím, rozvádět se hned nechci, ale žít takle? To taky ne