Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímalo by mě, zda se tu najde některá, která měla obřad v neděli a nebo jestli aspoň nevíte, jestli to jde? Samozřejmě si zajdu na matriku, ale chtěla bych být přes svátky trošku chytřejší, když už to s přítelem plánujeme. Děkuji ![]()
Svatbu ti v neděli udělají když si to zaplatíš, jen nevím jestli si kvůli tobě budou brát všichni svatebčani volno v pondělí ![]()
@dafnegrafin Tak svatbu Ti udělají většinou kdykoliv a kdekoliv, pokud si zaplatíš oddávajícího. Jen teda svatba v neděli, pokud chcete klasickou s večerní párty, trochu nepraktická pro hosty.
@dafnegrafin
U nas pokud chces jiny nez urceny svatebni den (patek), tak si to zaplatis. Kazdy urad ma vetsinou podminky napsane na webu.
U nás se oddává různě podle obvodu. My chtěli v pátek, na místě nám nezáleželo, takže jsme domluvili na příslušném obvodu.
@dafnegrafin tak to potom nebude problém, pokud si to zaplatíte
@dafnegrafin píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, zda se tu najde některá, která měla obřad v neděli a nebo jestli aspoň nevíte, jestli to jde? Samozřejmě si zajdu na matriku, ale chtěla bych být přes svátky trošku chytřejší, když už to s přítelem plánujeme. Děkuji
Ano, já mela svatbu v neděli. Za obrad je priplatek a musíš kontaktovat místo, kde se chcete brát, jestli je to tam možné
@dafnegrafin
Tak kdyz to mate takhle, tak neni lepsi vsedni den. Dostanete to v praci zaplacene
.
![]()
Měli jsme svatbu v neděli, ale byl to církevní obřad a tak to bylo bez příplatku. Ale zažila jsem i „úřední“ svatbu neděli, tam bylo jen potřeba domluvit a zaplatit ochotného oddávajícího ![]()
@MilijonDolarBejby moc dekuji
@zuzu224 Nedelame to preci pro penize
Hlavne nechceme, aby o tom nekdo vedel, protoze budeme mit druhou svatbu jeste v lete (tu pro hosty)
jde nam praveze o datum te pravomocne
Jde to. Přítel je oddávající úředník, a po domluvě oddává kdykoliv, neděli nevyjímaje, prý nejšílenější termín měl v pondělí v 8 ráno
.