Svatba v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1295
24.12.15 11:31

Ja jsem se vdavala v nedeli a nebyl s tim problém :) Jelikož ale neoddavali úředníci, meli jsme obřad vedeny jako církevní. Byla jsem rada, protoze ta řec, kterou nas oddavajici mel, byla vázne nádherná! Nebyl to takový ten strohý úřední obřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
17.5.22 08:45

Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi. Plánujeme za cca 2 roky svatbu. Líbí se mi jedno datum, které má pro nás význam (datum, kdy jsme spolu začali chodit). Datum ale za 2 roky vychází na neděli :(. Chceme malou svatbu pouze v kruhu rodiny. Muž řekl, že je to blbost. Že si kvůli naší svatbě přeci nikdo v pondělí nebude brát dovolenou.. Což chápu. Ale neplánujeme žádnou večerní párty.. Na sobotu to datum vychází až v roce 2029 :D Jaký názor máte na svatbu v neděli?

• Citovat
  • Upravit
4943
17.5.22 09:47

@np10021 Kdyby za mnou přišel někdo z nejbližší rodiny s tím, že chce mít svatbu v konkrétní datum, protože pro něj a jeho snoubence/snoubenku je to důležité, tak si úplně v pohodě v pondělí tu dovolenou na dospání vezmu. A jestli večerní párty ani neplánujete, tak by dovolená asi ani nebyla zapotřebí. :nevim: Prostě bych se rodiny normálně zeptala, jestli by s tím takhle byli OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
17.5.22 09:50

My měli svatbu v úterý. Poplatek byl 1tis.

• Citovat
  • Upravit
np10021
17.5.22 09:58

@Jeremi děkuji za odpověď ;) až to bude opravdu aktuální, tak se poptáme po rodině a uvidíme reakce ;)

• Citovat
  • Upravit
jana0979
17.5.22 10:07

@np10021 Ať si ti, co si nechtějí brát dovolenou trhnou nohou a nechodí. Je to vaše svatba. My měli svatbu v úterý a půlka rodiny manžela prskala, že musí do práce a nechtějí si plácat dovolenou. Že, normálně je svatba v sobotu a takový přiblblý řečicky.
Taky byl problém, že to je v zimě :mrgreen: (no aspoň manžel viděl, jak jim na něm záleží - docela prozřel). Věděli to půl roku předem.
Já říkala, že když nepřijdou, tak neodejdou.
Je to naše svatba a pokud to někomu nevyhovuje, chodit nemusí.
Z mé rodiny s tím problém neměl vůbec nikdo. Respektovali naše rozhodnutí.
Udělejte si svatbu kdy chcete. Ten, kdo bude chtít jít a záleží mu na Vás, rád si dovolenou vezme :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
np10021
17.5.22 10:20

@jana0979 moc hezky a pravdivě napsáno! Děkuji!! :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7296
17.5.22 10:36

Znám lidi, co měli svatbu ve středu. Kdo tam chce jít, tak si to zařídí, kdo ne, tak podle mě není pro něj důležitý být s vámi v tento váš den a to pak st teda nechodí. Ví se to dost dopředu. Hlavní je, aby to vyhovovalo Vám a tohle je navíc hezký důvod, co dává smysl. Navíc je plno lidí, co chodí do práce v neděli. Prodavači, alespoň ve velkých kramech, doktoři, policajti, hasiči, zdr. sestry, lidi ve fabrikách taky často dělají na dlouhý, krátký a chodí i o víkendy a spoustu dalších profesi. Takže to si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí