Jsem divná? Co myslíte

misa5504
22.12.15 19:51

Jsem divná????Co myslíte

Holky chci znát váš názor. Jsem s přítelem tři roky, máme 8měsíčního syna, máme ve vztahu problémy, ale jakž takž to funguje. Přítel má z předchozího manželství 7 letého syna, je to fajn kluk, hodný, ale…Jeho ex dala pár dní před Vánoci vědět, jestli si pro něho přítel nechce po štědrém dni přijet- bývá u nás jen pár dní v roce, bydlí tři hodiny cesty.
Já se strašně těšila na první společné Vánoce, všechno jsem si naplánovala, domluvila dokonce Silvestra a teď tohle, bude u nás až do ledna. Jsem z toh strašně smutná a naštvaná. Nejvíc mě mrzí, že přítel se ani nezeptal, jak to vidím já, kdyby pro něho jel třeba 28. tak bych to zkousla.
Te´d vím, že místo pohody mě čeká další lítající capart o kterého se budu muset starat, až bude přítel mezi svátky v práci. :,(
Mám trošku pochybnosti o tom, jak mě to vzalo, jsem normální? Nebo spíš, myslíte, že to cítím je adekvátní situaci? Mám pocit, že od porodu strašně všechno prožívám :nevim:
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
22.12.15 19:54

No máš chlapa s dítětem. Pokud jde do práce, taky bych nebyla vodvařená. Ale o tom si promluv s ním, ne? Nebo co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.12.15 19:54

No proste nemas rada jeho dite z predchoziho vztahu, to je cele. Nic vic, nic min. Nejsi ani prvni, ani posledni, ale udelala jsi si dite s chlapem, co uz dite ma, tak se s tim holt smir a bud na nej hodna a slusna. Nic jineho ti nezbyva, minulost on nepohrbi, a akceptovala jsi vztah a dite s nim i za techto podminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32907
22.12.15 19:55

No, normální to je, bohužel (pro to dítě). Po porodu a s vlastním dítětem a ve vleku představ o vlastních rodinných vánocích člověkem mávají emoce.
Vem si to z pohledu dítěte. Jak by ses cítila, kdyby ses těšila na tátu, že s ním budeš delší dobu, ve sváteční čas, a přitom tě u něj čekala ženská, která tě tam nechce, protože měla jiné představy o těch dnech a nehodíš se jí do nich? Nic moc pocit asi co? Tvůj partner nemá jedno dítě, ale dvě. Věděla jsi do čeho jdeš, tak si to srovnej. Bude to asi mazec se dvěma dětma, ale 7 leté je dost velké, nemusíš kolem něj pečovat jako když jsou sourozenci kousek od sebe. Snad se bude tatínek snažit být doma co nejvíc, i když musí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.12.15 19:59

Hele, ma 7 let, v televizi budou pohadky a tatinek si snad udela dost casu, i kdyz bude chodit do prace. maleho zapoj do pomoc s miminem. v tomhle veku ho to mozna bude i bavit a osmimesicniho uz to bude bavit urcite, ze ma koho sledovat. treba to bude vetsi pohoda nez si predstavujes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
22.12.15 19:59

Tyhle reakce jsem čekala, ano máte pravdu. Našla jsem si chlapa s dítětem, bohužel s ním žádný čas nikdy netrávil, tak mě to asi hodně zaskočilo. Na prcka protivná nejsem a nikdy nebudu, moc dobře si uvědomuju, že on za to nemůže…Na něho se vůbec nezlobím…Tudíž mi z toho vychází, že jsem divná :D

• Citovat
  • Upravit
misa5504
22.12.15 20:02
@Izzz píše:
No máš chlapa s dítětem. Pokud jde do práce, taky bych nebyla vodvařená. Ale o tom si promluv s ním, ne? Nebo co on na to?

To je právě to, co mě se.. on o těhle věcech odmítá komunikovat. Prostě on se rozhodl a tak to je. Jede si tak nějak sám za sebe, ale to už je jiná písnička. Asi si říká, však ji to zase přejde, jako vždycky… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750

No, asi tě tak trochu chápu. Na jednu stranu máš použitého chlapa se závazkem, tam se prostě dřív či později stane, že syn bude u Vás na svátky nebo v ne zrovna vhodnou dobu(pro tebe), ale pokud bude přítel v práci(víc než třeba jeden den)…asi by mne to taky štvalo. Osobně bych asi trvala na tom, že když klučík přifrčí(ať klidně přifrčí) za tatíkem, tak se mu taky tatík bude věnovat a ne, že mi ho hodí na krk a odejde si do práce. :nevim: Takže asi tě tak trochu chápu, jo a domluvit se s tebou předem měl- to by mne tedy taky štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265

@misa5504 no to dieta k nemu patri, cim skor sa zmieris, tym lepsie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574

Bohužel, vzala jsi si chlapa s dítětem. Na tvém místě bych (asi) byla ráda, že toho kluka má jen pár dní v roce (chudák kluk :poblion: ).

někdy je dobré se na tom podívat z pohledu toho dítě. Pokud by Váš opustil a tvoje dítě ho mělo vídat pár dní v roce, jaké by to asi bylo…

Každopádně chápu i to rozčarování, proto bych nikdy nechtěla nikoho s dítětem. I když mě se to kecá, předpokládám, že k něčemu takovému nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.12.15 20:03

Bud ráda že je to fajn kluk, přítel má taky z manželství kluka a na vánoce jezdí, přijede 25.a bude u nás do silvestra, máme dvouletáka a aspon si s ním vyhraje, loni jsme byli nemocný, tak tu nebyl, ale naše první vánoce s malým jsme ho měli i na štědrý den, taky jezdí dvakrát třikrát do roka ale na vánoce se to tak dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.12.15 20:05
@misa5504 píše:
Tyhle reakce jsem čekala, ano máte pravdu. Našla jsem si chlapa s dítětem, bohužel s ním žádný čas nikdy netrávil, tak mě to asi hodně zaskočilo. Na prcka protivná nejsem a nikdy nebudu, moc dobře si uvědomuju, že on za to nemůže…Na něho se vůbec nezlobím…Tudíž mi z toho vychází, že jsem divná :D

Nejsi divná, jen jsi trochu sobec - ale to není nic divného ve tvém věku. Vydrž, on ten životní nadhled přijde. :)
A třeba to bude nakonec fajn.

Spíš držím palce, aby byl tvůj chlap pro život a ne vztahový cestovatel. Představ si, že za pár let by mohl být ve stejné situaci tvůj syn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.12.15 20:06
@misa5504 píše:
To je právě to, co mě se.. on o těhle věcech odmítá komunikovat. Prostě on se rozhodl a tak to je. Jede si tak nějak sám za sebe, ale to už je jiná písnička. Asi si říká, však ji to zase přejde, jako vždycky… :zed:

A on jde do práce? Pokud ano, tak to bych odmítla. Ale jak to udělat, aby se to nedotklo toho kluka.
Jinak tě šlechtí, že máš kluka ráda. Ten výběr partnera už méně, ale každý svého osudu strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
22.12.15 20:06

@misa5504 Asi takhle, vadilo by mi akorát to, že to partner se mnou neprobral, je to sice vlastně formalita, protože bys mu na to stejně neměla říct nic jinýho, než ano, ale pokud je mezi svátky v práci, tak je z jeho strany slušnost to probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
22.12.15 20:09

@SAJ Ano sobec jsem, to máš pravdu a řekla bych, že víc než by bylo zdrávo, ale nějak s tím neumím pracovat :D
Víte, on mi řekl, že má dítě až po půl roce, a já už byla tak zamilovaná, že mi to bylo fuk, říkala jsem si, že ho stejně nemívá…
Ale konec výmluv, budu si to muset nějak v sobě srovnat, snad to prcek nepozná, to bych nerada

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky