Jsem divná? Co myslíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
22.12.15 21:54
@Inaris píše:
No, to zas pozor s touto kritikou. Kdyby byla sobec, nevypisovala by tu o sobě pochybnosti, to já zase hodnotím kladně.
Málokdo, když jde do nějaké neznámé situace, dokáže zodpovědně odhadnout, jestli to bude tak nebo tak.

sobec je jen z toho důvodu, protože to na ní tak pusobí, to je jasná věc, na mě tohle nikdy tak nepusobilo.Ano mrzelo by mě to, takovým způsobem bych to nedával najevo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.12.15 21:59
@Izzz píše:
Fakt to je někde tak, že dítě jezdí za otcem párkrát za rok? Jaký to je pro to dítě a pro tátu…asi divný, ne?

No zjevně takový, že tam to dítě pak ani nechtějí :(

• Citovat
  • Upravit
14335
22.12.15 22:03

Nečetla jsem reakce, ale tak myslím, že tma bude buď, že jis sobec, že nemá kluka ráda a nebo, že tě chápou, že se s tebou manžel nedomluvil. atd..
Já bych byla naštvaná.. Nejde o kluka, ale o ten přístup. prostě to probrat.. Myslím, že rázně říct ne, by fakt bylo blbé, ale hodit slovo od manžela je snad samozřejmost..
Já bych možná udělala nějaký ustupek.. Domluvila bych se s manželem, že třeba ne hned po Vánocích- to nevím, jak je myšleno 25.?, ale třeba až 27,aby aspoň ta vánoční svátky jsme měli ve vašem rodinném kruhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 22:11
@j.a.n.i1 píše:
@MilijonDolarBejby Jak stejně nebude doma? Pokud si pro něj pojede po štědrém dnu a bude u nich do ledna, jak píše zakladatelka, tak mi to při pohledu do kalednáře vychází tak, že cca 5-6 dní bude a cca 3-4 bude v práci, což taky není celý den.

No vzhledem k tomu, ze nevíme, co ma za praci… Těžko soudit. Můj taťka ma např. volno jen myslím na štědrý den… Ale stejně ma pohotovost, takže možná ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.12.15 22:15

@misa5504 toto je teda dost sobeckej názor podle mě…jasně, že chceš první vánoce jen s těma tvýma, ale to ubohý dítě za to nemůže. kdoví, jakou má mámu, měla by ses snažit mu udělat taky pěkný vánoce v rodinné pohodě a ne nadávat, že „se budeš muset starat o dalšího běhajícího caparta“…hlavně že vánoce mají být o vstřícnosti a o soucitu :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 22:24
@Inaris píše:
Co na Tebe nepůsobilo?
Každá ženská má svoji domácnost na předním místě, nějaké uspořádání, nějakou organizaci. Zakladatelka vypisuje svoje pocity, ale neznamená to, že se bude chovat k děcku špatně nebo že by návštěvu děcka odmítala…

to jsem nikdy neřekl. Sobeckost je pocit něco mít a chtít to mít jen pro sebe a s nikým se o to nepodělit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 22:35
@ontario7 píše:
to jsem nikdy neřekl. Sobeckost je pocit něco mít a chtít to mít jen pro sebe a s nikým se o to nepodělit :kytka:

Tak podle toho je sobec každý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 22:38
@Netopirek píše:

to je zvláštní, že já se dělím vždycky o všechno se všema :andel: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.12.15 22:40
@MilijonDolarBejby píše:
No vzhledem k tomu, ze nevíme, co ma za praci… Těžko soudit. Můj taťka ma např. volno jen myslím na štědrý den… Ale stejně ma pohotovost, takže možná ani to ne

Tak pochybuju, že kdyby to mělo být tak horký, tak by na to ten chlap přistoupil. Zakladatelka píše mezi svátky, takže asi nebude celou dobu v práci.
Já chápu, že ji vykolejilo, že to takhle najednou přišlo, obzvlášť pokud není zvyklá na nějaké časté vídání, ale nemyslím si, že by jí to mělo nějak extrémně ublížit. S osmiměsíčním dítětem těch plánů asi zas až tak moc být nemůže.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.12.15 22:43
@Netopirek píše:

By jsme se taky museli zbláznit, kdybychom v sobě neměli aspoň kousek sobectví :lol:

• Citovat
  • Upravit
527
22.12.15 22:44

Vůči tomu dítěti, je to docela blbe, taky chce byt s tátou na Vánoce, budeš to muset zkousnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 22:44

@ontario7 tak to jsi světice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 22:45
@Netopirek píše: