Jsem divná? Co myslíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
22.12.15 20:10

Normální by to bylo, kdyby se o dítě staral přítel a ne ty. Já bych si s ním o tom promluvila, vadilo by mi to hodně. Jde hlavně o přístup partnera, ne přítomnost o chlapečka (to by měla být samozřejmost, ale po domluvě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 20:15
@LauraLola píše:
Normální by to bylo, kdyby se o dítě staral přítel a ne ty. Já bych si s ním o tom promluvila, vadilo by mi to hodně. Jde hlavně o přístup partnera, ne přítomnost o chlapečka (to by měla být samozřejmost, ale po domluvě).

Souhlasím, partner ti hodí na krk dítě a ty se máš o něj starat. Mě osobně by to také vadilo, (ale já partnera s dítětem nemám). Kor aby on se sbalil, šel do práce a ty se starej. To bych mu dala.
Vídá jej párkrát do roka, takže bych mu řekla, ať si veme dovolenou a užije si ho a né že mi jej hodí na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.12.15 20:17

@Ali-Ali Nejsi divná, taky by mě to štvalo. Je to normální, tvoje dítě to není a navíc na něj nejsi zvyklá. Ano, jsi s chlapem, co už dítě má, ale všechno by mělo mít nějaká pravidla a tohle je hodně nečekané. Řekni mu jak to cítíš, že to chápeš, ale že je to na rychlo a na dlouhou dobu v kuse. Ať si malého vyzvedne až 28-tého, že to tak bude pro všechny lepší. Ty si užiješ svátky, jak jsi chtěla a zbytek pak už zvládneš levou zadní. Jinak budeš vypruzená a odnesou to všichni. Držím palce, ať máš hezké vánoce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.15 20:23

Kdyys viděla své osmiměsíční dítě párkrát do roka, bydlelo od tebe 300km a najednou bys ho mohla mít na vánoce a až do ledna, co bys udělala? A kdyby ti tvůj partner řekl, hele, vánoce ne, jeď si pro něj až 28. a Silvestra už jsem taky plánoval jinak, co bys udělala? Samozřejmě jela hned pro své dítě. Ovšem nechť se o něj stará, to bych mu řekla kategoricky.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 20:24
@misa5504 píše:
@SAJ Ano sobec jsem, to máš pravdu a řekla bych, že víc než by bylo zdrávo, ale nějak s tím neumím pracovat :D
Víte, on mi řekl, že má dítě až po půl roce, a já už byla tak zamilovaná, že mi to bylo fuk, říkala jsem si, že ho stejně nemívá…
Ale konec výmluv, budu si to muset nějak v sobě srovnat, snad to prcek nepozná, to bych nerada

Tak už tady bych viděl problém ve vztahu. Abys jednou s prvkem nedopadla stejně… Jinak ano, sobectví z tvé strany tam taky vidím, ale nemam ti to az tak za zlé, jelikož si toho jsi sama vědoma. No a pritel je tatar, no.. Mel to s tebou probrat, i kdyz bys stejne souhlasit musela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 20:26

Tak divna nejsi. Já jsem exka. A mě by vadilo, ze prijede za tatou a nakonec s nim neni a je s jeho novou…
Kdyby k vam jezdil pravidelne, tak by to bylo jedno, ale jestli k vam jezdi parkrat do roka, tak i pro toho kluka jsi pomalu cizi. (Pod párkrát si predstavuji, že dny dohromady nedají ani měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 20:27
@hudečice píše:
Souhlasím, partner ti hodí na krk dítě a ty se máš o něj starat. Mě osobně by to také vadilo, (ale já partnera s dítětem nemám). Kor aby on se sbalil, šel do práce a ty se starej. To bych mu dala.
Vídá jej párkrát do roka, takže bych mu řekla, ať si veme dovolenou a užije si ho a né že mi jej hodí na krk.

Hmm a co kdyby měli klasicky styk? Jednou za 14 dni víkend nebo nedejbože střídavou péči? Proste ma povinnosti k nezletilemu dítěti, zakladatelka to věděla a pres to s ním založila rodinu. To dítě k němu proste patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.12.15 20:28
@misa5504 píše:
@SAJ Ano sobec jsem, to máš pravdu a řekla bych, že víc než by bylo zdrávo, ale nějak s tím neumím pracovat :D
Víte, on mi řekl, že má dítě až po půl roce, a já už byla tak zamilovaná, že mi to bylo fuk, říkala jsem si, že ho stejně nemívá…
Ale konec výmluv, budu si to muset nějak v sobě srovnat, snad to prcek nepozná, to bych nerada
Říct mi chlap po pul roce že má někde dítě, tak o něm začnu pochybovat, to není uplně fér :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
22.12.15 20:29

Pro tebe je rodina ty, tvůj syn a přítel… ale váš malej má bráchu a jestli je to fajn kluk, tak s osmiměsíčním už se může zabavit a pro tebe to ve výsledku můžou bejt ještě klidnější a pohodovější svátky, než sis plánovala… 8) a i když se počítá s tvým souhlasem, bylo by samozřejmě vhodnější aby se přitel zeptal, než jen oznámení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
22.12.15 20:30

@terinka4444 Nojo, ale jestli se to dozvěděl pár dní před vánoci, tak si v mnoha pracech prostě tak narychlo dovolenou těžko vezme, takže těžko argumentovat tím, že se o něj má starat sám, jasně, když je doma, tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 20:30
@MilijonDolarBejby píše:
Hmm a co kdyby měli klasicky styk? Jednou za 14 dni víkend nebo nedejbože střídavou péči? Proste ma povinnosti k nezletilemu dítěti, zakladatelka to věděla a pres to s ním založila rodinu. To dítě k němu proste patří

To už by bylo o něčem jiném, to je pravda.
Ale pokud se mám stýkat s dítětěm, které je u nás doma 5× do roka, chlap za mými zády domluví, že dítě přijede a sám si jde do práce je docela masakr.
Navíc láska je slepá, jí až „tento“ chlap řekl, že má dítě „po půl roce“ :zed: už tady bych si začala ťukat na čelo, co je to za exota, který půl roku tají dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.12.15 20:31
@misa5504 píše:
Holky chci znát váš názor. Jsem s přítelem tři roky, máme 8měsíčního syna, máme ve vztahu problémy, ale jakž takž to funguje. Přítel má z předchozího manželství 7 letého syna, je to fajn kluk, hodný, ale…Jeho ex dala pár dní před Vánoci vědět, jestli si pro něho přítel nechce po štědrém dni přijet- bývá u nás jen pár dní v roce, bydlí tři hodiny cesty.
Já se strašně těšila na první společné Vánoce, všechno jsem si naplánovala, domluvila dokonce Silvestra a teď tohle, bude u nás až do ledna. Jsem z toh strašně smutná a naštvaná. Nejvíc mě mrzí, že přítel se ani nezeptal, jak to vidím já, kdyby pro něho jel třeba 28. tak bych to zkousla.
Te´d vím, že místo pohody mě čeká další lítající capart o kterého se budu muset starat, až bude přítel mezi svátky v práci. :,(
Mám trošku pochybnosti o tom, jak mě to vzalo, jsem normální? Nebo spíš, myslíte, že to cítím je adekvátní situaci? Mám pocit, že od porodu strašně všechno prožívám :nevim:
Díky

Snaz se vzít do kůže toho prcka. A uvidíš jak by ti bylo, kdybys cítila z macechy ze nejsi vitana. Ten prcek za to nemůže! Hlavu vzhůru a nebud smutna :kytka: Krásné vánoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.12.15 20:31

Fakt to je někde tak, že dítě jezdí za otcem párkrát za rok? Jaký to je pro to dítě a pro tátu…asi divný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
22.12.15 20:36
@Izzz píše:
Fakt to je někde tak, že dítě jezdí za otcem párkrát za rok? Jaký to je pro to dítě a pro tátu…asi divný, ne?
Častěji než si myslíš :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
22.12.15 20:36

@misa5504 Chápu tě a divná rozhodně nejsi, vnímám to stejně a v podstatě zažívám podobné situace. V loni jsem dokonce návštěvu přítelovo syna o vánočních prázdninách zakázala. Malé byly 4.měsíce práce jsem kolem ní měla dost, přítel neměl dovolenou, já jsem neměla chuť se zabývat jeho synem když on je celé dny v práci a to klukovi bylo v té době 11let a celé dny jen sedí u PS. Kdyby měl dovolenou, tak by návštěva samozřejmě proběhla, podle mě se tě tvůj chlap aspoň mohl zeptat jestli s tím souhlasíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí