Jsem divná? Co myslíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
22.12.15 22:53
@ontario7 píše:
jsi mě odhalila teda :mrgreen: :hug: :kytka: :andel:

Když jsi tak spokojeny, tak proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 22:57
@Netopirek píše:
Když jsi tak spokojeny, tak proč ne ;)

nejsem spokojený, že jsem hloupej, ale to je prostě člověku dáno býti něčím, čím býti nechce. :hug: :kytka: myslím povahově :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 22:59
@Inaris píše:
Je ještě rozdíl se fyzicky podělit, přestože nechceš, a fyzicky se nepodělit. :lol:

já se dělím hlavně mentálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.12.15 23:01

A nebo bych to fakt domluvila třeba 26 až 30 a prostě Silvestra nerušit..
Aby jste byli spokojeni všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 23:07

@ontario7 ale to se dá změnit ;) každý na sobe může pracovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 23:10
@Netopirek píše:
@ontario7 ale to se dá změnit ;) každý na sobe může pracovat :kytka:

lidské vlastnosti nejdou nikdy změnit, návyky a zlozvyky ano, ale ne povahový rysy :* :hug: :kytka: já na sobě pracuju mi příjde celý život, díky ženským :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 23:14

@ontario7 da se naučit říkat ne. A vlastnost se dají zmírnit. Ale uplne se změnit dají jen amnezii. Já se zas nejvíc menim díky chlapům. Řekla bych, že každý ovlivňuje každýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 23:19
@Netopirek píše:
@ontario7 da se naučit říkat ne. A vlastnost se dají zmírnit. Ale uplne se změnit dají jen amnezii. Já se zas nejvíc menim díky chlapům. Řekla bych, že každý ovlivňuje každýho ;)

jak se člověk muže něco učit, co je proti jeho srdci? to je pak o rozumu a to už není to pravý, i když je třeba ho používat, to je mi jasný :hug: Já se nikdy v nitru nikdy neměním, možná povrchně, ale základ ten máš nadosmrti si myslím :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.12.15 23:56
@misa5504 píše:
Holky chci znát váš názor. Jsem s přítelem tři roky, máme 8měsíčního syna, máme ve vztahu problémy, ale jakž takž to funguje. Přítel má z předchozího manželství 7 letého syna, je to fajn kluk, hodný, ale…Jeho ex dala pár dní před Vánoci vědět, jestli si pro něho přítel nechce po štědrém dni přijet- bývá u nás jen pár dní v roce, bydlí tři hodiny cesty.
Já se strašně těšila na první společné Vánoce, všechno jsem si naplánovala, domluvila dokonce Silvestra a teď tohle, bude u nás až do ledna. Jsem z toh strašně smutná a naštvaná. Nejvíc mě mrzí, že přítel se ani nezeptal, jak to vidím já, kdyby pro něho jel třeba 28. tak bych to zkousla.
Te´d vím, že místo pohody mě čeká další lítající capart o kterého se budu muset starat, až bude přítel mezi svátky v práci. :,(
Mám trošku pochybnosti o tom, jak mě to vzalo, jsem normální? Nebo spíš, myslíte, že to cítím je adekvátní situaci? Mám pocit, že od porodu strašně všechno prožívám :nevim:
Díky

takze si to shrnme: tvuj pritel ma syna, ktereho vubec nevida,resp.vida ho velice malo. Kdyz ma konecne sanci ho zase konecne videt, tak ty, misto toho, abys ten vztah otec-syn podporila, tak myslis jen na sebe. Uvedom si, jak moc je dulezite pro to dite travit s otcem cas.

• Citovat
  • Upravit
23966
22.12.15 23:57

@ontario7 určitě je to o hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.15 23:59

@misa5504 tak co? Jak ses rozhodla? Promluvíš si s chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
22.12.15 23:59
@Netopirek píše:
@ontario7 určitě je to o hlavě.

ty dokážeš měnit svoje srdéčko? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.15 00:02

@ontario7 jo. Potom co mi ho rozdrtili na prach se změnilo. A ovládá mě hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.12.15 00:06
@Netopirek píše:
@ontario7 jo. Potom co mi ho rozdrtili na prach se změnilo. A ovládá mě hlava.

nemyslím si ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.12.15 00:58
@ontario7 píše:
nemyslím si ;) :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek