Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
jsi mě odhalila teda![]()
![]()
![]()
Když jsi tak spokojeny, tak proč ne ![]()
@Netopirek píše:
Když jsi tak spokojeny, tak proč ne
nejsem spokojený, že jsem hloupej, ale to je prostě člověku dáno býti něčím, čím býti nechce.
myslím povahově ![]()
@Inaris píše:
Je ještě rozdíl se fyzicky podělit, přestože nechceš, a fyzicky se nepodělit.
já se dělím hlavně mentálně ![]()
A nebo bych to fakt domluvila třeba 26 až 30 a prostě Silvestra nerušit..
Aby jste byli spokojeni všichni…
@Netopirek píše:
@ontario7 ale to se dá změnitkaždý na sobe může pracovat
lidské vlastnosti nejdou nikdy změnit, návyky a zlozvyky ano, ale ne povahový rysy
já na sobě pracuju mi příjde celý život, díky ženským ![]()
@ontario7 da se naučit říkat ne. A vlastnost se dají zmírnit. Ale uplne se změnit dají jen amnezii. Já se zas nejvíc menim díky chlapům. Řekla bych, že každý ovlivňuje každýho ![]()
@Netopirek píše:
@ontario7 da se naučit říkat ne. A vlastnost se dají zmírnit. Ale uplne se změnit dají jen amnezii. Já se zas nejvíc menim díky chlapům. Řekla bych, že každý ovlivňuje každýho
jak se člověk muže něco učit, co je proti jeho srdci? to je pak o rozumu a to už není to pravý, i když je třeba ho používat, to je mi jasný
Já se nikdy v nitru nikdy neměním, možná povrchně, ale základ ten máš nadosmrti si myslím
![]()
@misa5504 píše:
Holky chci znát váš názor. Jsem s přítelem tři roky, máme 8měsíčního syna, máme ve vztahu problémy, ale jakž takž to funguje. Přítel má z předchozího manželství 7 letého syna, je to fajn kluk, hodný, ale…Jeho ex dala pár dní před Vánoci vědět, jestli si pro něho přítel nechce po štědrém dni přijet- bývá u nás jen pár dní v roce, bydlí tři hodiny cesty.
Já se strašně těšila na první společné Vánoce, všechno jsem si naplánovala, domluvila dokonce Silvestra a teď tohle, bude u nás až do ledna. Jsem z toh strašně smutná a naštvaná. Nejvíc mě mrzí, že přítel se ani nezeptal, jak to vidím já, kdyby pro něho jel třeba 28. tak bych to zkousla.
Te´d vím, že místo pohody mě čeká další lítající capart o kterého se budu muset starat, až bude přítel mezi svátky v práci.
Mám trošku pochybnosti o tom, jak mě to vzalo, jsem normální? Nebo spíš, myslíte, že to cítím je adekvátní situaci? Mám pocit, že od porodu strašně všechno prožívám
Díky
takze si to shrnme: tvuj pritel ma syna, ktereho vubec nevida,resp.vida ho velice malo. Kdyz ma konecne sanci ho zase konecne videt, tak ty, misto toho, abys ten vztah otec-syn podporila, tak myslis jen na sebe. Uvedom si, jak moc je dulezite pro to dite travit s otcem cas.
@misa5504 tak co? Jak ses rozhodla? Promluvíš si s chlapem?
@Netopirek píše:
@ontario7 určitě je to o hlavě.
ty dokážeš měnit svoje srdéčko? ![]()
@ontario7 jo. Potom co mi ho rozdrtili na prach se změnilo. A ovládá mě hlava.
@Netopirek píše:
@ontario7 jo. Potom co mi ho rozdrtili na prach se změnilo. A ovládá mě hlava.
nemyslím si
![]()