Jsem divná? Co myslíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
23.12.15 01:34
@ontario7 píše:
hele Netopýrku nemyslím si ;) :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 07:31
@Tunrida píše:
Tak pochybuju, že kdyby to mělo být tak horký, tak by na to ten chlap přistoupil. Zakladatelka píše mezi svátky, takže asi nebude celou dobu v práci.
Já chápu, že ji vykolejilo, že to takhle najednou přišlo, obzvlášť pokud není zvyklá na nějaké časté vídání, ale nemyslím si, že by jí to mělo nějak extrémně ublížit. S osmiměsíčním dítětem těch plánů asi zas až tak moc být nemůže.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 07:33
@brko píše:
takze si to shrnme: tvuj pritel ma syna, ktereho vubec nevida,resp.vida ho velice malo. Kdyz ma konecne sanci ho zase konecne videt, tak ty, misto toho, abys ten vztah otec-syn podporila, tak myslis jen na sebe. Uvedom si, jak moc je dulezite pro to dite travit s otcem cas.

Tak. Jen teda nechápu, proč se vidaji tak málo. To je jen z povinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 07:36
@ontario7 píše:

Já nevím… Kdyz ti někdo hodně ublizi, přemyslíš pak opravdu jinak, ses opatrnější v dalších krocích a tak. V zásadě se asi málokdo změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.15 09:04

@ontario7 okolí by nesouhlasilo. Jsem totiž Ledova královna, skála, necita…

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.12.15 09:09
@MilijonDolarBejby píše:
Já nevím… Kdyz ti někdo hodně ublizi, přemyslíš pak opravdu jinak, ses opatrnější v dalších krocích a tak. V zásadě se asi málokdo změní

to ano, zase do určité doby :mrgreen:,ale ten základ máš v sobě daleko schovaný :kytka: pro někoho :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.12.15 09:10
@Netopirek píše:
@ontario7 okolí by nesouhlasilo. Jsem totiž Ledova královna, skála, necita…:mrgreen:

hmmmmm taková Xena :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.15 09:12

@ontario7 no pokud se to nebude brát vzhledove. A spis než salto se prastim o rám dveří protoze si to špatně spocitam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.12.15 09:16
@Netopirek píše:
@ontario7 no pokud se to nebude brát vzhledove. A spis než salto se prastim o rám dveří protoze si to špatně spocitam :mrgreen:

:mrgreen: nemyslím, že jsi tak vostrá :mrgreen: :hug: já teda Xeny moc nemusím, je s nima těžká práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 09:28
@ontario7 píše:
to ano, zase do určité doby :mrgreen:,ale ten základ máš v sobě daleko schovaný :kytka: pro někoho :andel:

To asi ano. Podle me povaha od základů změnit nejde. Kdyz je někdo tyran a výbušný, muze se roky krotit, ale je to v něm a jednou bouchne

@Netopirek píše:
@ontario7 no pokud se to nebude brát vzhledove. A spis než salto se prastim o rám dveří protoze si to špatně spocitam :mrgreen:

Musíš pravidelně trénovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.15 09:43
@MilijonDolarBejby píše:
Musíš pravidelně trénovat :mrgreen:

Trénují už 27 let a moc výrazný zlepšení nevidím :mrgreen:
Ale určitě to jednou přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.15 09:45
@ontario7 píše: :mrgreen: nemyslím, že jsi tak vostrá :mrgreen: :hug: já teda Xeny moc nemusím, je s nima těžká práce ;)

Snadný to se mnou není, to je pravda. Já jsem zjistila, že z praktických hlediska chlapa vůbec neptrebuju. Mám ho protoze chci, ale jinak neumí nic co bych nezvládla sama. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 09:49
@Netopirek píše:
Trénují už 27 let a moc výrazný zlepšení nevidím :mrgreen:
Ale určitě to jednou přijde :mrgreen:

A zkoušela jsi změnit techniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
23.12.15 10:26

@Malaga Ne tuhle otázku chápu, sama sebe se ptám, že mi to nebylo divné. Pochopila jsem to až teď, když mám dítě, jak je to hrozné. On má tolik práce, že nemá čas, ale říkám, si že je to jehi věc, myslím, že bude jednou litovat. Problém je v to, že malého vůbec neznám. nevím, co má rád a upřímně ani nevím, jak se k němu chovat, stresuje mě, že s ním budu sama. Nejradši by pořád seděl u PC a já moc nevím, jak hpo zabavit :(

• Citovat
  • Upravit
misa5504
23.12.15 10:28

@kdochcekam Ty jsi dobrá chytrolínka :) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení