Koho máte v přátelích na FB?

2
19.4.22 10:36

Koho máte v přátelích na FB?

Koho máte v přátelích na FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
19.4.22 10:37

Lidi co znám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
19.4.22 10:41
@pikola píše:
Lidi co znám :nevim:

přesně tak, pouze a jedině lidi, které osobně znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
19.4.22 10:46

Pouze ty, s kterými si občas zajdu na pivo.
Jinak nikoho cizího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
19.4.22 10:47

Rodinu a lidí, které se osobně znám. Žádosti od mě neznámých lidí, odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
19.4.22 10:49

Mám tam lidi, co znám osobně nebo třeba neznám, ale z nějakého konkrétního důvodu potřebujeme být ve spojení.
Hlavně ale dodržuji pravidlo, že tam mám jen lidi registrované pod svým pravým jménem. Neberu si tam nikoho, kde je třeba „Pusinka Šmoulinka“ apod., ikdyž ji znám a vím kdo to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
19.4.22 10:50

Jen rodinu a pár blízkých přátel, asi 25 lidí.
Doba, kdy to bylo 200 lidí, například bývalí spolužáci, je dávno pryč. Hodně se mi od té doby ulevilo a FB používám jen na věci a skupiny, které mě zajímají.
Kdo má zájem, může mě kontaktovat přes messenger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
19.4.22 10:53

Mám tam lidi, které znám. Rodinu, kamarády, kolegy a spolužáky ze škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
19.4.22 10:56

Lidi co znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.22 10:57

Jen lidi, co znám osobně. Některé osoby žijí dál, nevídám se s nimi. To je můj komunikační prostředek s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
19.4.22 11:00

Karla, Frantu, Martinu, Lenku, Petra, Tomáše těch aspoň pět, atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.4.22 11:31

A sorry za vtirnuti, ale na Instagramu to funguje jak? Pochopila jsem, že máte buď soukromý nebo veřejný profil…? Já IG účet nemám, ale znám profil kamarádky a je mi divný, že to má veřejné, dává tam děti, sebe a má tam fakt hodně cizích lidí, hlavně mužů. Je to v tomhle oproti FB jiný? Jak to funguje tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.4.22 11:57

Tiez mam len ludi, co poznam. cas od casu pretriedim, ak tam mam ludi, s ktorymi si nepiseme, nekontaktujeme sa nejaku dlhsiu dobu. zaroven vsak na FB davam minimum veci, skoro vobec. to, co je dolezite, poviem najblizsim osobne a ostatnym to na nos nevesiam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
19.4.22 12:10

@Judy Hopkava Narozdíl od FB, kde můžeš nastavit, kdo si může prohlídnout jednotlivé příspěvky, máš na IG buď zamčený profil (člověk tě musí o sledování požádat a ty ho schválíš) nebo veřejný profil (vidět jsou všechny příspěvky komukoliv).

Jinak na fb mám rodinu, kamarády, kolegy z prací, spolužáky ze škol… beru fb jako spojovací nástroj, ne jako seznam elitních jedinců, kteří můžou vidět, co (průměrně tak jednou za rok :lol: ) sdílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
19.4.22 13:28
@Já1770 píše:
Koho máte v přátelích na FB?

V přátelích mám jen lidi co znám osobně.

Mám tam i kolegy z práce, spolužáky ze základky, kamarády z dětských táborů…ALE! Všichni tito, se kterými se pravidelně nevídám, mám ve skupině „omezeno“. Tzn., že sice vidí, že jsme přátelé, ale na mém profilu nevidí nic, kromě veřejného obsahu (to co vidí i cizí lidé - úvodní fotka + profilová), popřípadě veřejné příspěvky, které ale nedávám žádné. Já ostatně nedávám vůbec žádné příspěvky.

Lze to nastavit, je to snadné.

K tomuto jsem přistoupila když mě o přátelství požádala nadřízená… nechtěla jsem ji urazit, ale zároveň nechci, aby viděla mé příspěvky… takže „omezeno“… a problem solved. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová