Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám 3měsíční holčičku, všechno je v pořádku, zdravá, pase koníky, směje se na nás, chytá hračky. Jen asi posledních 14 dní si jakoby lehá na bok, prohne se v zádech jako luk a vyvrací hlavu dozadu. Doktorka mi řekla že to dělají postižené děti, dost mě to vyděsilo. Nemáte některá stejnou zkušenost.
Zkoumá jak se otočit na břicho… To jsou fakt závěry, paní doktorka by si měla dávat pozor na ústa ![]()
Naše malá to dělala taky, dokonce i když ležela na zádech, prostě „stavěla mosty“. Teď má rok a postižená zatím není ![]()
Tak podle tvojí doktorky mám taky postižené dítě ![]()
Náš malej to taky dělal a podle ostatních doktorů a lidí co známe je úúúúúplně v pořádku ![]()
Nejvíc když potřeboval vidět na televizi, tak v téhle poloze „luk“ i dobrou chvilku vydržel ![]()
Neboj, jste normální ![]()
Gladys píše:
Zkoumá jak se otočit na břicho… To jsou fakt závěry, paní doktorka by si měla dávat pozor na ústa
Souhlasím
Naše malá se taky takhle prohýbala a neřekla bych, že je postižená ![]()
Obě moje děti to dělaly taky ![]()
Jsou zcela zdravé - 3 a 5 let.
Neboj, náš malý to taky dělal, dokonce v té poloze spal
ale tehdy mě to také děsilo, vypadalo to divně a nepřirozeně, ale ted má dva a půl a je normální zdravé a velice šikovné dítko ![]()
Moje malá v této poloze spala,musela jsem jí v noci kolikrát rovnat,jak měla zakloněnou hlavičku a teď je jí rok a rozhodně postižená není!Doktorka by měla vážit slov a stydět se,že takhle dokáže maminky strašit!
Ahojky, můj synek téměř 3 m to dělá taky, už od narození, o žádném postižení nikdo nemluvil, jen mi Dr. řekla, ať mu tu hlavičku zapírám polštářkem ať tak nespí, ale když chce tak ani polštářek nepomůže
Tak snad je to normální ![]()
dvojcata to take delala, museli jsme kvuli tomu na neurologii
jizvíková píše:
dvojcata to take delala, museli jsme kvuli tomu na neurologii
a na co tam přišli,jestli se mohu ptát? ![]()
moje dcera to taky tak dělá, lehne si na bok a zakloní hlavu, ale vživotě by mě nenapadlo že by mohla být postížená. Od dvou měsíců pase kone a ve třetím se přkulila na bříško. Paní doktorka by měla vážit slova.
Ahojky, mojí malé jsou 3,5 m a dělá to taky, snaží se přetočit na bříško s ještě nezjistila, že musí tu kebulku sklonit dopředu. Tak se u toho i pěkně vzteká
Máš teda dost zvláštní paní doktorku… ![]()