Kojenecka láhev avent natural
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojenecka láhev avent natural
Holky. Potřebuji poradit. Kupovala jsem malé láhev avent natural a jiné savicky mi odmítá. Úplně je přestali vyrábět a já bych potřebovala nějakou opravdu hodně podobnou té naší. Už má malý průtok. Jsou ji 4 měsíce a já mám pořád 1.
Děkuji moc. Foto přikládám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupovala jsem v dm drogerii. Mají ji i na e-shopu. Maji i náhradní savičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá měla také tyto, ale bez problému přešla na větší také od Aventu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.detskydum.cz/…natural-2-ks?…
A tu jsou všechny průtoky:
https://www.aventbaby.cz/dudliky-natural
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, si na to klikněte… Nelze objednat. Řešila sem to samé. Na alze měli celou láhev s dudlíkem, koupila jsem to za 240.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Holky, si na to klikněte… Nelze objednat. Řešila sem to samé. Na alze měli celou láhev s dudlíkem, koupila jsem to za 240.
Ahaaa ted to vidím, tak já bych vzala ty jedničky jehlou propíchla další dírku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pochopila, že zakladatelka shání celou lahvičku
. Lahvičku jsem kupovala se savičkou č. 2. Nebo jedině koupit učící hrneček ten je myslim se savičkou č. 3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tři plonkové po synovi, ale jsou to dvojky. Trojky má syn teď a ty si budu střežit jako oko v hlavě, fakt nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojenecká láhev
Ahoj maminky,
Chci se zeptat jestli můžu dát flašku Avent 1.mesíc, třítýdennímu miminku. Jestli mu to nějak neuškodí.
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123B123 kojis? Jestli ano, proč chceš dávat láhev?
Já jsem měla tuhle Avent natural, kojila jsem a krmila s ní babička, ale jen 1× za 14 dni když jsem byla ve škole.
U první dcery bych si to netrouflia, tam byl problém s kojením, byla jsem ráda, že jsme to nakonec zvládly…u druhé bez problémů.
Riziko je tam vždy. To samé dudlík, nedoporučuje se..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit