Kojenecka voda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
26.7.10 10:24

kojenecka voda

ahoj holky,nekde jsem to tu uz zahledla,ale nemam cas vyhledavat tu diskuzi, potrebovala bych vedet,jestli musim prevarovat kojeneckou vodu. Jedeme na dovcu, budem spat na hotelu a nevim,jestli musim prevarovat kojeneckou vodu pro 8.mesicni mimco.dik za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
26.7.10 10:29

V 8 měsících jsem dávala převařenou kohoutkovou. Nebo bych dala nepřevařenou kojeneckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
26.7.10 10:41

Také jsem nepřevařova kojeneckou,jen by mě zajimalo do kolika měsícu by se měla davat?Naš malej ma rok a chtěla bych začit přvařovat z kohotku a nevim jesli by stačilo v konvici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.7.10 10:42

Mě tedy dr. říkala převařovat kojeneckou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.7.10 10:53

Kojeneckou vodu jsem vubec nekupovala. Do 6ti mes byl plne kojenej,tzn.nedavala jsem ani caj,mel jen moje mliko, pak jsme zacli trochu cajikovat pri prikrmech a to jsem zacala prevarovat norm.vodu z kohoutku, v rychlovar.konvici.
Piju ji celej zivot, v zivote jsem domu PET lahve s vodou netahala (ale teda jsem z Phy, je mi jasny, ze ne vsude to jde, staci vyjet kousek za mesto a uz je tam voda hnusna, smrdi atd - mame to tak na chate, tam by se napit nedalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.7.10 10:56

Kojeneckou jsme nepřevařovali, až když jsme začali dávat vodu z kohoutku, tak jsme převářeli. Malá ma dva a půl a pijeme vodu z kohoutku, převáříme jen na chalupě, kde je vlastní studna a bez aktuálních rozborů vody bych si to nelajzla. Takže - v osmi měsících bych dala kojeneckou vodu nepřevařenou, nebo normální převařenou (i když někde mají vodu tak hnusnou, že se nedá pít ani upravená) :evil: Spíš bych vzala víc menších balení (třeba 1,5 litru místo barelků), aby byla voda i v teplech čerstvá. V zahraničí piju já i malá jen balenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.7.10 11:01

Já od narození krmím UM a od začátku převařuju vodu z kohoutku v rychlovarné konvici…malýmu nikdy nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.7.10 11:05

ja kojeneckou neprevarovala a davala do pul roku…ted uz pije normalni s nama neprevarovanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.7.10 11:10

Já naší malé dávala od narození nepřevařenou kojeneckou a teď převařuji z kohoutku. Žádné problémy nejsou… Jsou jí 2 měsíce a u syna jsem to dělala také tak :nevim:
Ani dr. nic nenamítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.10 11:11

Jj - kojeneckou taky nepřevařuji a z kohoutku ju.. od roka nebudu převařovat ani tu z kohoutku,páč jí máme fakt dobrou a nezávadnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
26.7.10 11:13

Kojeneckou vodu taky nepřevařuji,kohoutkovou ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
26.7.10 11:13

Kupovala jsem kojeneckou vodu Aqua Anna ta se převařovat nemusí je to na ní napsáno.Nesplést s obyčejnou vodou aqua Annou,mají podobné obaly,musí na obale být miminko.
Od osmi měsíců převařuji v konvici vodu z kohoutku-kamarádka pracuje na hygieně říkala,že by se toho nebála,že vody z kohoutku jsou kvalitní-záleží samozřejmě na lokalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
26.7.10 11:45

ja bydlim v cizine a tady kojenecka voda neni,tak od te doby,co je mala na UM prevaruju kohoutkovou,nemam ani na vyber,ale ted jedeme do cech na dovcu,tak jsem myslela si tam nakoupit tu kojeneckou,at nemusim s sebou tahat jeste i varnou konvici, ohrivac lahvi teda staci,kdyz sezenu kojeneckou vodu.proto jsem to chtela vedet. diky moc.

• Citovat
  • Upravit
3379
26.7.10 11:48

Ještě dodám, že jsem kojeneckou nekupovala nikdy, jedině na chatu. Jinak v Praze je voda myslím kvalitní a cca od 10ti měsíců ani nepřevařuju.

Přijde mi, že kojenecká může být sebekvalitnější, ale když to při přepravě zůstane stát někde na sluníčku, což neovlivníme a ani nevíme, tak se v té petce můžou dít asi divy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
26.7.10 12:50

Já bych řekla, že největší rozdíl mezi kojeneckou vodou a vodou z kohoutku je ten, že limit dusičnanů pro kohoutkovou vodu je 50 mg/l a pro kojeneckou je 10mg/l. A varem je člověk z vody nevyžene. Takže bych hlasovala pro nepřevařenou kojeneckou, přece jen bych v zahraničí vodě z kohoutku tak úplně nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí