Kojenecka voda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V 8 měsících jsem dávala převařenou kohoutkovou. Nebo bych dala nepřevařenou kojeneckou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem nepřevařova kojeneckou,jen by mě zajimalo do kolika měsícu by se měla davat?Naš malej ma rok a chtěla bych začit přvařovat z kohotku a nevim jesli by stačilo v konvici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojeneckou vodu jsem vubec nekupovala. Do 6ti mes byl plne kojenej,tzn.nedavala jsem ani caj,mel jen moje mliko, pak jsme zacli trochu cajikovat pri prikrmech a to jsem zacala prevarovat norm.vodu z kohoutku, v rychlovar.konvici.
Piju ji celej zivot, v zivote jsem domu PET lahve s vodou netahala (ale teda jsem z Phy, je mi jasny, ze ne vsude to jde, staci vyjet kousek za mesto a uz je tam voda hnusna, smrdi atd - mame to tak na chate, tam by se napit nedalo).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojeneckou jsme nepřevařovali, až když jsme začali dávat vodu z kohoutku, tak jsme převářeli. Malá ma dva a půl a pijeme vodu z kohoutku, převáříme jen na chalupě, kde je vlastní studna a bez aktuálních rozborů vody bych si to nelajzla. Takže - v osmi měsících bych dala kojeneckou vodu nepřevařenou, nebo normální převařenou (i když někde mají vodu tak hnusnou, že se nedá pít ani upravená)
Spíš bych vzala víc menších balení (třeba 1,5 litru místo barelků), aby byla voda i v teplech čerstvá. V zahraničí piju já i malá jen balenou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já od narození krmím UM a od začátku převařuju vodu z kohoutku v rychlovarné konvici…malýmu nikdy nic nebylo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja kojeneckou neprevarovala a davala do pul roku…ted uz pije normalni s nama neprevarovanou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já naší malé dávala od narození nepřevařenou kojeneckou a teď převařuji z kohoutku. Žádné problémy nejsou… Jsou jí 2 měsíce a u syna jsem to dělala také tak ![]()
Ani dr. nic nenamítala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj - kojeneckou taky nepřevařuji a z kohoutku ju.. od roka nebudu převařovat ani tu z kohoutku,páč jí máme fakt dobrou a nezávadnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem kojeneckou vodu Aqua Anna ta se převařovat nemusí je to na ní napsáno.Nesplést s obyčejnou vodou aqua Annou,mají podobné obaly,musí na obale být miminko.
Od osmi měsíců převařuji v konvici vodu z kohoutku-kamarádka pracuje na hygieně říkala,že by se toho nebála,že vody z kohoutku jsou kvalitní-záleží samozřejmě na lokalitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bydlim v cizine a tady kojenecka voda neni,tak od te doby,co je mala na UM prevaruju kohoutkovou,nemam ani na vyber,ale ted jedeme do cech na dovcu,tak jsem myslela si tam nakoupit tu kojeneckou,at nemusim s sebou tahat jeste i varnou konvici, ohrivac lahvi teda staci,kdyz sezenu kojeneckou vodu.proto jsem to chtela vedet. diky moc.
- Citovat
- Upravit
Ještě dodám, že jsem kojeneckou nekupovala nikdy, jedině na chatu. Jinak v Praze je voda myslím kvalitní a cca od 10ti měsíců ani nepřevařuju.
Přijde mi, že kojenecká může být sebekvalitnější, ale když to při přepravě zůstane stát někde na sluníčku, což neovlivníme a ani nevíme, tak se v té petce můžou dít asi divy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že největší rozdíl mezi kojeneckou vodou a vodou z kohoutku je ten, že limit dusičnanů pro kohoutkovou vodu je 50 mg/l a pro kojeneckou je 10mg/l. A varem je člověk z vody nevyžene. Takže bych hlasovala pro nepřevařenou kojeneckou, přece jen bych v zahraničí vodě z kohoutku tak úplně nevěřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,nekde jsem to tu uz zahledla,ale nemam cas vyhledavat tu diskuzi, potrebovala bych vedet,jestli musim prevarovat kojeneckou vodu. Jedeme na dovcu, budem spat na hotelu a nevim,jestli musim prevarovat kojeneckou vodu pro 8.mesicni mimco.dik za rady