Bojkot ovocného příkrmu

74
21.7.10 19:07

Bojkot ovocného příkrmu

Ahoj, zdravím všechny, prosím o radu, syn (7 měs.) mi krásně papá masozeleninové příkrmy i kaše, ale nemůžu do něho dostat ovoce, ani přesnídávky a ani uvařené jablíčko, naškrábaný banán, po 2 lžičkách zavře pusu a víc do něho nedostanu :-? , začínáme druhý týden. A ještě má na hrudníčku a zádíčkách červené pupínky, může to být z ovoce nebo to jsou potničky? Když je teď takové horko, jinak jsme začali chodit plavat, tak mě ještě napadlo, zda to nemá z bazénu, předtím to nikdy tolik neměl. Máte někdo s tím zkušenost, díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.7.10 19:17

Ahoj,mala me bojkotovala ovoce taky akorat ty kupovane a dodneska ho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.7.10 19:41

tak ji ho nedavej kdyz ho nechce…pupinky muzou byt cokoliv a z cehokoliv :-) to ti takhle nikdo nerekne…tezko to muze byt z ovoce kdyz ho neji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.7.10 20:13

dcerka taky ovoce moc nemusí, pořád to byl boj ale časem se to zlepšilo. Teď už jí dávám i syrové a čerstvé tak občas něco sní. Prostě některé děti to nemusí. Nenutit ale zkoušet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.7.10 21:38

Vánice,
malej taky ze začátku nechtěl, pak se chytil na Hami První lžička hruška a začal trochu jíst, ale v podstatě opravdu jen ty hrušky, pak se zas sekl a nechtěl nic. Až poslední dobou jí všechny přesnídávky (po minimálně měsíci od 1. pokusu), jenže: já mu do toho míchám na jednu malou skleničku (125g) dvě odměrky prášku UM (nepije mi mléko, tak mu to dávám takto), což mění trochu chuť ovoce, zjemní to. Zkus to, dát mu do toho mlíčko, na které je zvyklý, a když se chytí, postupně mu mléko z ovoce ubírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 13:08

My jsme měli taky problémy s ovocem a paní doktorka nám poradila zamíchat do ovoce nebo přesnídávky trošku sunaru-prášku, tak vyzkoušej třeba tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí