Kojenecká voda

319
11.9.05 21:30

Kojenecká voda

Ahoj holky,
jakou používáte kojeneckou vodu pro svoje drobečky?Já jsem koupila neperlivou Dobrou vodu a až dneska jsem si všimla,že tam vůbec o kojencích není ani zmínka,tak teda nevím jestli kojenecká je nebo není.Vždycky jsem si myslela,že je jedna z nejlepších :? .
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
11.9.05 21:34

Ahojky, my používáme Tomu Naturu neperlivou, je vhodná i pro kojence. Jinak to tak prostřídáváme, ale vždycky se dívám, jestli je určena i pro mimi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.9.05 21:35

Používám Horský pramen a je to jediná co mi v hrnci po převaření nedělá bílé nánosy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.9.05 21:51

No to je mi právě divný s tou Dobrou vodou.Náš Martínek na ní vyrůstal,to tam bylo psáno „kojenecká voda“ a teď s novým obalem je tam jen „vhodné pro celou rodinu“.Že by se to složení změnilo a nebo,že by zjistili,že kojenecká není???
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.05 21:53

Lejlo s tou Dobrou vodou jsi mi teda vyrazila dech.My jí teď taky používáme a já si myslela,že je taky jedna z nejlepších.
Nevíte někdo jestli je teda vhodná?
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.9.05 21:58

Manža říkal, že je možné, že D.Voda neprošla nějakými zkouškami a proto napsali „vhodné pro celou rodinu“, aby se vyhli možným žalobám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.05 22:00

Holky tak to je síla,pokud je to pravda.Zítra nakupuju ověřenou značku.
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.9.05 22:59

Ahoj, Dobrá voda měla označení „kojenecká“ asi do dubna letošního roku, pak se již do normy na kojeneckou vodu nevešla kvůli zvýšenému obsahu minerálních látek.

Hezký večer.

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
11.9.05 23:01

Ahojky, četla jsem v Testu o kojeneckých vodách a přímo u té Dobré vody bylo taky popsáno, proč a kvůli čemu tam už teď nemůže být napsáno, že je vhodná i pro kojence.
Rozhodně to není taková hrůza, neděste se - šlo jen o setinové odchylky v nějakém minerálu, myslím. Vyšla totiž nová pravidla o tom, jak označovat které vody...........a z toho to vzniklo.

Takže kvalita by měla být stejná.

Jen pro zajímavost - bylo tam taky napsáno, že některé obchodní (hlavně ty nejlevnější) řetězce prodávají „svoji“ balenou vodu, která je po přezkoumání horší, než ta z vodovodu. :idea:

Hlavně, že tu vodu máme, ne? Tak zatím, Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.9.05 23:04

Veroniko,prosím Tě,ráda bych si to přečetla taky,kde jsi to objevila???
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
12.9.05 00:33

Ahoj, dobrá voda není vhodná pro kojence, proptože jistý pan doktor chtěl právě dobrou vodu ověřit, no zjistili se odchylky. Chystám článek o vodě, snad tě zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 08:23

Ahoj, já používám Aguilu neperlivou a nemůžu si stěžovat. Jak jsem malému koupila jinou, hned měl prdíky a bolení bříška. Asi záleží na tom, na jakou vodu si mimčo zvykne.

Ivana a Péťa (5měs.)

• Citovat
  • Upravit
134
12.9.05 08:28

Ahoj

Tady je odkaz na ten test kojeneckých vod
http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.9.05 08:47

Ahoj Lejlo,

protože jsme začli s příkrmy, tak jsem v poslední době taky hledala nějaké info o vodě a našla jsem několik článků /v DNES, na i-netu, nedávno v čas.Týden/ a údaje se trochu lišily. Dobrou vodu teda nikde do kojeneckých nezařadili. Nejčastěji byly doporučovány Horský pramen a Fromin.

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
12.9.05 08:50

Ahojky,
taky jsem se zajímala jakou vodu používat jako kojeneckou a v testech vyšla nejlépe Dobrá voda. Takže asi začneme u ní pak budeme kupovat i Tomu naturu. Mě třeba osobně Dobrá voda nechutná, takže pro sebe kupujeme TOmu naturu neperlivou nebo Rajec- hmm ten mám moc ráda, ale tam netuším jestli je vůbec psáno, že je kojenecká:-(
Ahojky H+L 39tt.-))

""http://bd.lilypie.com/ndqDp2/.png:http://bd.lilypie.com/ndqDp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí