Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, do kdy jste u dětí používaly kojenecku vodu? Já jsem v ní do roka vařila všechno a od 1 roku z ní vařím čaj a UM. Podle našeho pana doktora je kojenecká, tudíž pro kojence, tudíž pro děti do jednoho roku. Tak nevím. Díky makina
Ahoj Makino,
ja sem kojenckou vodu prestala pouzivat asi taky tak v roce ditete a ted uz davam z kohoutku i na normalni piti. Vse OK.
Mej se hezky
Eva
Ahoj,
podle mě záleží, jakou máte kohoutkovou vodu. My velmi tvrdou, asi jako Mattonka, takže veškeré pití pro syna dělám z kojenecké a pro nás hledáme filtr na kohoutek. Vařím z kohoutkové - polívky nemá rád a povaření zeleniny snad ve tvrdé vodě nevadí.
Lasička a Matýsek 13 m.
Ahoj Makino, ja to delam jako ty. Do roka jsem v ni varila vsechno a ted caj a UM. Stridam ruzne znacky a protoze neuzivame fluoridove tablety, tak castejc mame Dobrou vodu
Romca a David
Máme měkkou vodu a hodně železitou, na dně varné konvice nemám vodní kámen, ale takový rezavý povlak. Tak myslím, že je železitá
. A kdy jste kojeneckou přestaly používat úplně? Makina
V kojenecké jsem vařila vše do jednoho roku,pak jsme najeli na vodu z kohoutku a malá to přijala v pohodě,bez žádné reakce.
Ahojky,
my též kojeneckou vodu používaly do roka a teď už týden vodu z kohoutku a zatím je vše v pohodě. Ale na chalupě, kde máme vlastní studnu koj. vodu budu ještě nějaký ten čas používat.
Jenny