Kojenecká vyrážka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
29.12.10 20:47

Měli jsme taky problémy s kužíčkou, a nejvíce nám pomohlo koupání v černém čaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka90
27.2.13 14:36

Hezký den přeji,
mám 16měsíčního syna a na tvářích se mu dělaj pupínky. Když po nich přejedu prstem, tak je cítit jak je to pod nim tvrdé. Jako když se dospělýmu udělá pupen. Prošli jsme si novorozeneckym akné, to nám hezky zmizelo a začly se takhle objevovat na střidačku pupínky. Nemáte s tím někdo zkušenost? Doktorka mi poradila otírat řapíkem, ale nepomáhá to.

• Citovat
  • Upravit
462
28.2.13 19:42

Ahojky nevím, jaká je to vyrážka, ale já na jakoukoliv vyrážku a to i v obličeji používám Cutis help MIMI Je to mast z konopí a je to udělané pro děti je to fantastické, ale drahé. Dá se to použít i do obličeje. Já jsem měla kluka s flíčkem né v obličeji, ale na nožičce a půl roku to nešlo dolů a pak jsem se někde dočetla o této masti a je to super za 3 dny byla fuč. Zkus a pak uvidíš, jinak ještě bepanten, nebo leniens mast.Je toho mrajy, ale prubla bych fakt to konopí to zabírá na šechny a na dospěláky. Držím pěstě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.5.16 11:44

Wolf Basic Creme

Dobrý den, já mám seboreu už 18 let a jediný, co mi na to pomáhá je Wolf Basic Creme, navíc je u něho výhoda o proti jiným mastím, jako třeba Excipial, Linola atd., které jsem také zkoušel, ale bez výsledně, že se na obličeji neleskne a tudíž nepůsobí mastně, takže nikdo ani nevidí, že jste něčím namazaný, problém je, že se před několika lety přestal vyrábět, nyní jsem na něj zase narazil, ale ne v české republice, pokuď ho budete chtít dovést nebo zjistit více informací, tak mi napište na tomaxx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí