Kojenecké lahvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
10.4.12 21:30

@Billi no tak tam můžeš zase nasadit dudák jinýho dodavatele, překvapilo mne to jak je to variabilní a hlavně nemusíš kupovat dudáky jedné značky a platit jen za značku.
Jinak, že máme skleněné lahve tak vypadáme divně, no potom jsme měli od aventu nekapající hrníček, nasadili jinou koncovku a máme lahev na čaj s držadlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.12 21:30

Holky, díky moc. Nechtěla jsem zbytečně kupovat něco, co by nesedělo.

• Citovat
  • Upravit
Billi
10.4.12 21:32

@kamik19863, já to chci hlavně i na čaj a fakt se mi příčí lít do plastu vroucí vodu. Dneska jsem mu prvně dala skleněnku a ten dudlík nezvládal. Moc velký průtok a jiný tvar než je zvyklý…

• Citovat
  • Upravit
645
10.4.12 21:37

@Billi no a máš někde poblíž dm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.12 21:41

@kamik19863 Nemám. Bydlíme na maloměstě. Obejdu ty naše dvě NoName drogerie a lékárnu. Někde něco splaším. Pokud ne, určitě se do DM jednoho krásného dne dostanu…

• Citovat
  • Upravit
645
10.4.12 21:43

hele tak pak normálně v lékárně se zeptej co mají skladem, nuk má taky dudák na čaj. nebo i ty drogerky by mohly mít. fakt jsou všechny stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.4.12 11:16
@Billi píše:
Ahoj,
holky, používáte některá skleněné lahvičky? My dostali darem klasické ze Simaxu od Kavalieru, chtěla jsem je začít používat, ale mají velkou dírku v dudlíku. Nemáte některá zkušenost, jaký dudlík se dá ještě na lahvičky použít? Malý je kojený a občas používáme lahvičky (Tommee Tippee) na dokrm, nebo když jedu pryč. Chtěla bych je vyměnit za skleněné. Nevadil by ani kaučukový/latexový dudlík.Příspěvek upraven 10.04.12 v 21:21

Ja pouzivam tyhle klasicke lahvicky. :pankac: Pasuji na ne dudliky jak od Nuku, tak od Zifco. Jsou to super lahvicky, stoji par korun a je jistota, ze se v nich nenajde zase nejaky sajrajt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.4.12 11:17

@74paja, to je přesně můj názor. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4476
11.4.12 11:19

Jo vidis i Baby Nova dudliky na ne pasuji, ted jsem si vzpomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.4.12 11:23

Nadějně vypadá i Farlin. To je totiž jediná značka, co mají v té naší díře :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
645
11.4.12 11:28

vidíš, prostě v nich pasuje všechno. sice malá když byla o 3 měsíce menší, tak si láhev přidržovala a te´d nechce, spíš mě chytá za nos, tak to je trochu nevýhoda těch lahviček, ale jak jsem psala, že máme i do aventu, tak nemohu si pomoct, ráno do ní udělám instantní čaj a až odpolko je vypit a mě ta umělá hmota smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:31

jo a ještě, že jsou z dobrého skla, tak mě několikrát ty lahve spadly na zem a nic es jim nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RenataG
24.6.13 16:50

Lahvicky Avent

Ja jsem spokojena s lahvickou od Aventu Natural! Dobre se malemu z ni pije a mne se dobre drzi a myje. Navic je hezka:))) Renata

• Citovat
  • Upravit
Miiiiisa
26.7.13 18:32

Ahoj chci se zeptat zda je lepší lahvička skleněná nebo plastová, mám 14 denní holčičku a musím začít krmit umělou výživou a nevím jakou lahvičku mám pořídit a jaké další věci budu potřebovat?

• Citovat
  • Upravit
Miiiiisa
26.7.13 18:34

Ještě se chci zep

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení