Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Billi no tak tam můžeš zase nasadit dudák jinýho dodavatele, překvapilo mne to jak je to variabilní a hlavně nemusíš kupovat dudáky jedné značky a platit jen za značku.
Jinak, že máme skleněné lahve tak vypadáme divně, no potom jsme měli od aventu nekapající hrníček, nasadili jinou koncovku a máme lahev na čaj s držadlem ![]()
Holky, díky moc. Nechtěla jsem zbytečně kupovat něco, co by nesedělo.
@kamik19863, já to chci hlavně i na čaj a fakt se mi příčí lít do plastu vroucí vodu. Dneska jsem mu prvně dala skleněnku a ten dudlík nezvládal. Moc velký průtok a jiný tvar než je zvyklý…
@kamik19863 Nemám. Bydlíme na maloměstě. Obejdu ty naše dvě NoName drogerie a lékárnu. Někde něco splaším. Pokud ne, určitě se do DM jednoho krásného dne dostanu…
hele tak pak normálně v lékárně se zeptej co mají skladem, nuk má taky dudák na čaj. nebo i ty drogerky by mohly mít. fakt jsou všechny stejný
@Billi píše:
Ahoj,
holky, používáte některá skleněné lahvičky? My dostali darem klasické ze Simaxu od Kavalieru, chtěla jsem je začít používat, ale mají velkou dírku v dudlíku. Nemáte některá zkušenost, jaký dudlík se dá ještě na lahvičky použít? Malý je kojený a občas používáme lahvičky (Tommee Tippee) na dokrm, nebo když jedu pryč. Chtěla bych je vyměnit za skleněné. Nevadil by ani kaučukový/latexový dudlík.Příspěvek upraven 10.04.12 v 21:21
Ja pouzivam tyhle klasicke lahvicky.
Pasuji na ne dudliky jak od Nuku, tak od Zifco. Jsou to super lahvicky, stoji par korun a je jistota, ze se v nich nenajde zase nejaky sajrajt ![]()
Jo vidis i Baby Nova dudliky na ne pasuji, ted jsem si vzpomnela ![]()
Nadějně vypadá i Farlin. To je totiž jediná značka, co mají v té naší díře
![]()
vidíš, prostě v nich pasuje všechno. sice malá když byla o 3 měsíce menší, tak si láhev přidržovala a te´d nechce, spíš mě chytá za nos, tak to je trochu nevýhoda těch lahviček, ale jak jsem psala, že máme i do aventu, tak nemohu si pomoct, ráno do ní udělám instantní čaj a až odpolko je vypit a mě ta umělá hmota smrdí.
jo a ještě, že jsou z dobrého skla, tak mě několikrát ty lahve spadly na zem a nic es jim nestalo.
Ja jsem spokojena s lahvickou od Aventu Natural! Dobre se malemu z ni pije a mne se dobre drzi a myje. Navic je hezka:))) Renata
Ahoj chci se zeptat zda je lepší lahvička skleněná nebo plastová, mám 14 denní holčičku a musím začít krmit umělou výživou a nevím jakou lahvičku mám pořídit a jaké další věci budu potřebovat?