Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Miiiiisa píše:
Ahoj chci se zeptat zda je lepší lahvička skleněná nebo plastová, mám 14 denní holčičku a musím začít krmit umělou výživou a nevím jakou lahvičku mám pořídit a jaké další věci budu potřebovat?
Urcite sklenena. Mas jistotu, ze se z ni neuvolni zadne sajrajty, dobre se umyva. Jen se ti samozrejme muze rozbit.
Ja pouzivala obycejne sklenene od firmy Simax za par kacek. Ale ted jsem videla nadhernou od Aventu, je to novinka a melo by to byt kompatibilni se vsemi temi jejich vrsky a nahradnimi dily.
Urcire jdi do sklenene. Plastovou si muzes poridit pozdeji, kdyz uz bude ditko flasky odhazovat ![]()
Ahoj Holky,
jsem prvorodička a nikdy jsem tyhle záležitosti neřešila, ale mám dotaz:
Mohu střídat lahvičky? Mám vyhlídnuté od Medela Calma a Tommee Tipee…
U Madela Calma jsem se dočetla v recenzích, že jsou výborné když žena kojí-mimi se musí snažit stejně jako u prsu, ale zároveň pokud bude potřeba čajík tak bych mimi ráda dopřála, aby se v klidu napil???
Dají se tedy lahvičky střídat?
Děkuji za odpověď
Zdravím zkušenější maminky a obnovuji téma.
Chci si pořídit lahvičky od Tommee Tippee a nevím, jak je to s tou velikostí průtoku savicky.Je jich víc? Začít tou nejmenší a s věkem vyměnit za savičku s větším prutokem nebo jde o to, jestli je v lahvičce mléko nebo čaj? A pak označení 0+,3+,6+ jsou měsíce?
Opravdu v tom tapu ![]()
Děkuji za rady ![]()
@Werys-ek Ano to jsou měsíce, já mám malou 7 měsíců a pořád používám 3+
@Werys-ek Na čajíček pořád dávám jedničku a na mlíko dvojku. Mám Tommee Tippee i Avent a u obou to mám stejně… Mám pocit, že trojku nestíhá polykat…
@xantipi super
a myslíš, ze si mám pořídit i tu nejmenší lavičku 150ml nebo můžu jít rovnou do té vetsi 260ml? Říkám si, že když se mi podaří do těch 3 a více měsíců kojit, tak pak až na prikrmy bude ta nejmenší malá… ![]()
@Werys-ek Já tu malou mám jednu a i když už se mi tam mléko nevejde, tak ji teď využívám právě na ty čajíčky a šťávičky. Je skladná a malá si ji drží krásně sama. Takže za mne jednou určitě nic nezkazíš. ![]()
Avent a MAM, mam mají i šroubovací spodní víčko tudíž se myjou úplně nejlíp a jsou sterilizační když je strčíš do mikrovlnky(nějak samosesterilizační či co) Nezkoušela jsem to, ale máme je doma
Dívala jsem se na lahvičku avent skleněnou 120ml, ale nevidím na ní označení mililitrů?