Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To jsem nějak nepochopila
![]()
Teda nechápu jednu věc - JAK NĚKOMU MŮŽE BÝT PROTIVNÉ,ŽE MU VLASTNÍ DÍTĚ SAJE Z PRSU???
Já byla štastná jak blecha .....
Tak pro mě bylo kojení taky krásné,ale jak píše anonymní,sestry a jejich „citlivé“ učící metody jsem nesla těžce,jedna mi to prso jednou tak zmáčkla,až jsem si učurla
Opravdu je to někdy děs,ale na druhou stranu toho taky asi mají za celou šichtu plné brýle furt odpovídat na ty stejné dotazy prvorodiček ![]()
Tuším, že příspěvek měl být pokračováním diskuse :Rozhodla jsem se nekojit..... ![]()
Mile damy, omlouvam se, muj prispevek byl opravdu do diskuze ,,rozhodla jsem se nekojit". Pardon.
Mate nektera z vas zkusenosti jaK je to s kojenim po porodu kdyz pri porodu jsou podavana antibiotika jsem prvorodicka dekuji
@vmarta píše:
Mate nektera z vas zkusenosti jaK je to s kojenim po porodu kdyz pri porodu jsou podavana antibiotika jsem prvorodicka dekuji
Myslis kvuli streptokokovi? Ty jsem dostala a kojila jsem hned, nikdo to neresil
@vmarta Ono stejně než se ti spustí mlíko nějakou sobu trvá… a hlavně tedy, ty ATB se před porodem podávají kvůli tomu, aby stihly ještě projít k dítěti a chránili ho, takže když nějaký zbytek dostane v mlíku, tak se nic neděje.
@anivbl píše:
Myslis kvuli streptokokovi? Ty jsem dostatala hned, nikdo to neresil
Ano kvuli streptokoku a dekuji za odpoved
jsem s toho nestastna ze bych nemohla kojit tak alespon uklidnujici zprava
@vmarta píše:
Ano kvuli streptokoku a dekuji za odpovedjsem s toho nestastna ze bych nemohla kojit tak alespon uklidnujici zprava
Ale klid prosim te, to nic neni
a jak pise @j.a.n.i1 tak ono to fakt trva, nez se ti spusti mliko. Nemusis se vubec bat ![]()
Mile damy, ja jsem na sva prsa dost hakliva, a nedovedu si predstavit, ze mi po porodu sestry krouti bradavky, a teda doufam, ze kdyztak prikladani s mimcem zvladneme.. Jestli se na me nekdo bude divat jako na debilku, ze si proste svoje prsa schovavam, tak at. Doufam, ze sestry nejsou moc ofenzivni:))
Jinak Luciel, chtela jsem se zeptat: umela vyziva je s mlekem srovnatelna, ale proste neobsahuje protilatky, ktere jsou v materskem mleku… jak se na to divas? A jinak ti byla protivna predstava toho, ze tve dite saje z prsu, nebo ti tak nejak vadil cely proces tvorby mleka (jestli se da tvuj pocit nejak specifikovat)?