Kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.6.08 01:37

kojeni

Mile damy, ja jsem na sva prsa dost hakliva, a nedovedu si predstavit, ze mi po porodu sestry krouti bradavky, a teda doufam, ze kdyztak prikladani s mimcem zvladneme.. Jestli se na me nekdo bude divat jako na debilku, ze si proste svoje prsa schovavam, tak at. Doufam, ze sestry nejsou moc ofenzivni:))
Jinak Luciel, chtela jsem se zeptat: umela vyziva je s mlekem srovnatelna, ale proste neobsahuje protilatky, ktere jsou v materskem mleku… jak se na to divas? A jinak ti byla protivna predstava toho, ze tve dite saje z prsu, nebo ti tak nejak vadil cely proces tvorby mleka (jestli se da tvuj pocit nejak specifikovat)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
5.6.08 09:17
:?: :?: :?: :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.6.08 11:44

To jsem nějak nepochopila :roll: :?: :?: :?:

Teda nechápu jednu věc - JAK NĚKOMU MŮŽE BÝT PROTIVNÉ,ŽE MU VLASTNÍ DÍTĚ SAJE Z PRSU???
Já byla štastná jak blecha .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.6.08 13:19

Souhlasím, pro mě to byl taky neuvěřitelně krásnej pocit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
5.6.08 13:22

Tak pro mě bylo kojení taky krásné,ale jak píše anonymní,sestry a jejich „citlivé“ učící metody jsem nesla těžce,jedna mi to prso jednou tak zmáčkla,až jsem si učurla :oops: :evil: Opravdu je to někdy děs,ale na druhou stranu toho taky asi mají za celou šichtu plné brýle furt odpovídat na ty stejné dotazy prvorodiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
5.6.08 13:27

Tuším, že příspěvek měl být pokračováním diskuse :Rozhodla jsem se nekojit..... :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.08 15:29

omyl

Mile damy, omlouvam se, muj prispevek byl opravdu do diskuze ,,rozhodla jsem se nekojit". Pardon.

• Citovat
  • Upravit
15
22.2.16 18:22

kojeni

Mate nektera z vas zkusenosti jaK je to s kojenim po porodu kdyz pri porodu jsou podavana antibiotika jsem prvorodicka dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
22.2.16 18:24
@vmarta píše:
Mate nektera z vas zkusenosti jaK je to s kojenim po porodu kdyz pri porodu jsou podavana antibiotika jsem prvorodicka dekuji

Myslis kvuli streptokokovi? Ty jsem dostala a kojila jsem hned, nikdo to neresil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
22.2.16 18:27

@vmarta Ono stejně než se ti spustí mlíko nějakou sobu trvá… a hlavně tedy, ty ATB se před porodem podávají kvůli tomu, aby stihly ještě projít k dítěti a chránili ho, takže když nějaký zbytek dostane v mlíku, tak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.2.16 18:35
@anivbl píše:
Myslis kvuli streptokokovi? Ty jsem dostatala hned, nikdo to neresil

Ano kvuli streptokoku a dekuji za odpoved :) jsem s toho nestastna ze bych nemohla kojit tak alespon uklidnujici zprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
22.2.16 18:39
@vmarta píše:
Ano kvuli streptokoku a dekuji za odpoved :) jsem s toho nestastna ze bych nemohla kojit tak alespon uklidnujici zprava

Ale klid prosim te, to nic neni :) a jak pise @j.a.n.i1 tak ono to fakt trva, nez se ti spusti mliko. Nemusis se vubec bat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová