Prsa po kojení :-(

Anonymni
31.5.08 19:35

Prsa po kojení ... :-(

Ahoj,
píšu anonymně, i když na eMimino chodím hodně, ale tenhle dotaz nechci publikovat pod svým jménem, snad to pochopíte.

Nedávno jsme přestala kojit druhé dítě. Samozřejmě jsem čekala, že prsa pak nebudou vypadat nic moc, kojila jsem cca 18 měs., ale teď řeším, jak vypadat zas trochu přijatelněji, jelikož jsem nahoře nikdy nebyla XL :wink: No a po 2. dítěti je člověk zase starší, tak bych pomalé přírodě ráda nějak pomohla.

Chtěla jsem se zeptat na rady a tipy a jestli někdo nemáte zkušenosti s tím krémem na pevná prsa, který byl v TV reklamě. Je fakt, že před prvním těhotenstvím mi z ničeho nic trochu vyrostla prsa. Zpětně mi došlo, že to bylo tím, že jsem brala bylinky proti bolestivé menstruaci, takže zřejmě nějaké fytoestrogeny…

Díky moc!

Vaše anonymní „t“

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
31.5.08 22:37

No já bych různým krémům a tabletkám a všem těhlech zázračným „přípravkům“ moc nevěřila. Já kojila půl roku, prsa mám malá a jsou stejně trochu povislá. chci počkat na druhé miminko a pak si chci nechat udělat „silikáče“ :D Chci se zase cítit jako žena, nejen pro manžela, ale hlavně pro svůj pocit.
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.5.08 22:43

Ahojky.Taky žádnym přípravkum nevěřim.Zrovna nedávno jsem četla že to je nesmysl :wink: .Pořád kojim a pokud prsa nebudou podle mých představ taky pujdu do silikáču :lol: .Nikdy jsem prsa neměla,tet je mám a už bych nechtěla bejt zas bez nich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.08 23:16

Kremy nefunguji! Umela prsa doporucuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.6.08 15:27

Ahoj,

před otěhotněním jsem měla prsa 75A a nebyla jsem spokojená, poté, co jsem kojila 26 měsíců svého syna, prsa nemám žádná, ale už nějak dožiju :D , jsem sportovnější typ, na prsa nejsem zvyklá, ale závidím hubeným holkám dekolt v letních šatkách :lol:
Pro mě je lepší být po dětech hubená a bez prsou, než mít kila navíc :wink:

Desire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.6.08 15:30

desire, přesně. Radši malý svěšený než velký tukem naplácnutý. Oni někdy ty prsa vážně po těhotenstvích vypadají líp, ale to asi jen v případech, kdy tuková tkáň zůstává z důvodů, že zůstává i jinde…

Gelům, mastičkám a bylinkám v tomhle nevěřím, to je jako chtít změnit gelem tvar zadku 8)
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.08 16:01

hmmm tak to ja jsem pro zmenu normalne kozata a ted se desim az mi po druhem porodu se zas naleji mlikem. Vzdycky jsem zavidela holkam normalni prsa - dvojky - doufam, ze az dokojim, ze se mi zmensi a s tim svesenim holt nic neudelam - gravidita, gravitace a vek delaji svoje. Na kremy neverim.

• Citovat
  • Upravit
7584
1.6.08 22:26

Taky bych upřímně radši menší:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.6.08 23:10

jejda, to je mé oblíbené téma, stále čekám, že povyrostou, stále čekám :) :) šla bych do silikonů :) ale mám z toho strach…
Krémy určitě nezabírají, prsa jsou tuk.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.08 13:54

No právě, prsa jsou tuk a působí na ně ty estrogeny.
Dám Vám vědět, if to zabere, hodlám to zkusit.
Ale už si trochu zvykám na původní šok… Teď druhé dítko jsem kojila skoro 18 měsíců, tak jsem ani zázrak nečekala. Ale do silikonu jít nechci, doufám, že ještě nejsem zas až tak stará, aby mi příroda trochu nepomohla, teda doufám!
No, jak říkám, budu referovat. Ale teď je hrůza koukat, jak v těch vystužených podprsenkách z dřívějška mám víc vzduchu než prsou :lol:

Tak se mějte hezky a dík za názory.
t.

• Citovat
  • Upravit
65
17.2.09 13:21

Ahoj, ráda bych trošku obnovila toto téma. Mám totiž podobný problém. V těhotenství mi extrémně narostla prsa - o 3 čísla. Už tenkrát jsem je měla povislejší, ale to je myslím u „přírodní vel. E-F normální. Jenže teď už kojím jen sem tam a prsa se mi začala zmenšovat, což není zas tak hrozné, ale ta kůže zůstala vytahaná a "nesmrskla“ se zpátky. Dokážete si asi představit, jak vypadá tuková tkáň B v kůži „éček“, no připadám si jak 70-ti letá ženská :roll: . Žádný podprsenky mi samozřejmě nesedí. Tyhle plandavý hrůzy nic neudrží :oops: . Takže moje otázka: mám naději, že se to ještě zlepší? Kromě plastiky se s tím asi nic moc dělat nedá, že? Nebo snad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 21:38

Holky, tak co vase prsa ? Muzete napsat, jestli se casem po odstaveni prsa zase trosku nalila ?

Me se prsa taky uplne vyfoukly :-(

• Citovat
  • Upravit
10142
24.3.11 08:38
Aladina píše:
Taky bych upřímně radši menší:-(

taky se přidávám k menším :roll:
Ale na krémy také nevěřím. A holky nejspíš mají pravdu, pokud tak toužíš po „větších“, asi plastika :nevim:
Malé jsou 4,5 m. a stále plně kojím. Takže co bude potom, to jsem taky zvědavá. Jestli se vyfouknou a budou z nich visící hadry, tak asi taky nějak lékařsky zakročím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.3.11 17:53

Ahojky,
taky jsem nestatsna z mych prsou :cry:
Kojila jsem jen do 2. mesice, jelikoz moje mliko nebylo dost vyzivne, a mala hubla!
Vzdycky jsem mela pevnou vysportovanou postavu a ted jsem super roztekla :jazyk:
Abych se priznala ja jsem si koupila kremy na strie a zpevneni prsou od Avonu+kazdy vecer cvicim kliky na zpevneni, tak dam kdyztak vedet jestli cviceni+ zpevnovaci kremik funguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.12 14:47

Ahoj, chtěla bych oživit tohle téma. Prvního syna jsem kojila půl roku…Prsa jedna velká katastrofa :,( Druhého syny kojím stále jsou mu 4 měsíce abych zhodnotila situaci mám je jak Afričanky, končí někde na břiše :oops: může mi ještě něco pomoct? Jsem mladá je my 23 let a takhle je nechci :,( Strašně mě to trápí, nemůžu se na sebe ani podívat..nemůžu sehnat podprsenku, ve všech trikách je to vidět..snad ještě chvíli a budu moct krmit mědvědy z mostu :( :( Existujou nějaké dobré cviky které budu moct praktikovat i při kojení? Něco by je zpevnilo? Koupák pro mě nepřichází v uvahu, plavky neseženu a ostuda někam takhle jít. Už jsem z toho zoufalá :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová