Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
25.8.13 14:59

@kajmi
se ti nedivím, že tě takové prohlášení trápí…

dej mu to najevo… řekni že to je sice sranda, ale když na plastiku nepřispěje, tak ať toho nechá.
kdyby nepochopil, tak mu tu „srandu“ můžeš lehce oplácet - na každém se něco najde (ustupující vlasy, bříško možná narostlo atd. atd.). Třeba mu to pak docvakne, že i sranda může bolet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 15:09
@kajmi píše:
@verulicek dela si ze me srandu, ze vypadam jak ty africanky s vytahanymi prsi, nebo ze za chvili budu vypadat jak ty duchodkyne s prsy u kolen :-( On to rika ze srandy, ale me to zacina trapit a nevim co s tim delat

Tak je to blb.Ono to totiž bolí, i když poznámky vypadají nevinně. Místo pitomých poznámek může přispět nebo zaplatit plastiku, když nechce mít Afričanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
25.8.13 19:36
@rezetovad píše:
Nejhorší to bylo ve vedrech na koupališti. Náctileté holky mají větší prsa než já :( Bohužel už asi s tím nic neudělám, jedině si pořídit plastiku, ale to si na ni budu muset nejdřív vydělat :(

to mi povídej. Moje třináctiletá neteř má daleko větší prsa než já. No ale co už, já mám zase dvě krásné dcery ;) Kdybych ty kozénky měla tahat po zemi, tak mi to za to stálo. Ale jako plastika by se hodila :mrgreen: Jenže se mi nechce za ni vyhazovat 50 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 19:38
@Antonie Bolavá píše:
to mi povídej. Moje třináctiletá neteř má daleko větší prsa než já. No ale co už, já mám zase dvě krásné dcery ;) Kdybych ty kozénky měla tahat po zemi, tak mi to za to stálo. Ale jako plastika by se hodila :mrgreen: Jenže se mi nechce za ni vyhazovat 50 tis.

Jak vyhazovat? Investice do sebe a svého spokojenosti není žádné vyhazování peněz. Ženská si to v životě mockrát odpracuje péčí o druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
25.8.13 19:47
@Burj Chalifa píše:
Jak vyhazovat? Investice do sebe a svého spokojenosti není žádné vyhazování peněz. Ženská si to v životě mockrát odpracuje péčí o druhé.

Myslím to tak, že bych nakonec stejně radši koupila něco jiného. Prostě mi to vadí, ale asi mě to netrápí tolik, abych do toho investovala. Přeci jen 50 tis se u nás nevyskytuje jen tak jako chleba a když už bych to našetřila, nejspíš by to šlo stejně do dětí. Teď potřebuju sourozenecký kočár, novou knihovnu a chci si koupit iPhone. To by na ty prsa už bylo, ale prostě radši to vrazím do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 19:49
@Antonie Bolavá píše:
Myslím to tak, že bych nakonec stejně radši koupila něco jiného. Prostě mi to vadí, ale asi mě to netrápí tolik, abych do toho investovala. Přeci jen 50 tis se u nás nevyskytuje jen tak jako chleba a když už bych to našetřila, nejspíš by to šlo stejně do dětí. Teď potřebuju sourozenecký kočár, novou knihovnu a chci si koupit iPhone. To by na ty prsa už bylo, ale prostě radši to vrazím do toho.

Tak to si musíš vyřešit sama, jak moc Tě to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.8.13 21:23

Plastika stojí tolik??? 8o 8o

pořád se uklidňuju tím, že na plastiku půjdu, když to bude potřeba… ale že bych se podívala, kolik to tak stojí, to jsem zatím neudělala.

no páni, jestli je to taková šlupka, to na to můžu zapomenout :think:

(jsem podruhé těhotná, prsa byla po prvním OK, ale břicho zůstalo naprosto příšerné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
25.8.13 21:32

@budi Modelace stoji cca 25000,–zpevni ti je a kdyz je budes chtit vyplnit tak prijdou cca na 50 000,– a vejs :lol:.Nekde jdou i na splatky co sem cetla a slysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 21:34
@zrzulinda píše:
@budi Modelace stoji cca 25000,–zpevni ti je a kdyz je budes chtit vyplnit tak prijdou cca na 50 000,– a vejs :lol:.Nekde jdou i na splatky co sem cetla a slysela

Ano, protože kvalitní implantáty stojí cca 30 t. i více. Ale zase ta spokojenost a vrácené sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
25.8.13 21:46

@Burj Chalifa Právě, já se na ně chystám po porodu až přestanu kojit :dance:,jen si je nechat vymodelovat a vplnit. Manželovi se má prsa líbí a prej moc :) ale nechci mít zase 70A, nemužu si vzít nic sexi proto že tam nic není. Tak si na ně šetřim a pak pujdu, pro svuj pocit.Tak to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 21:49
@zrzulinda píše:
@Burj Chalifa Právě, já se na ně chystám po porodu až přestanu kojit :dance:,jen si je nechat vymodelovat a vplnit. Manželovi se má prsa líbí a prej moc :) ale nechci mít zase 70A, nemužu si vzít nic sexi proto že tam nic není. Tak si na ně šetřim a pak pujdu, pro svuj pocit.Tak to chápu

Uděláš to pro sebe a uděláš dobře. Hlavně nepřepočítávej, co by za to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
25.8.13 21:54

@Burj Chalifa To nikdy nedělám, mám dvě děti třetí čekáme a vždy mají co chtějí a já si taky dokážu ušetřit, jak říkám když se chce tak jde vše a tohle je pro mě takovej malej dárek za tu obět co sem obětovala kojením :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.13 21:56
@zrzulinda píše:
@Burj Chalifa To nikdy nedělám, mám dvě děti třetí čekáme a vždy mají co chtějí a já si taky dokážu ušetřit, jak říkám když se chce tak jde vše a tohle je pro mě takovej malej dárek za tu obět co sem obětovala kojením :lol: :)

To děláš moc dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
25.8.13 21:57

@Burj Chalifa Děkuji a doufám, že nebudu poslední kdo na to pujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.6.14 19:19

Přeji pěkný večer…

holky stalo se vám některé, že jste po prvním kojení měly z původních pevných větších prsou jen takové ty „pytlíky“ a po druhém kojení to dopadlo lépe?

Malého jsem kojila 5 a půl měs… před kojením prsa pěkná a po kojení opravdu nic moc… Teď jsem podruhé těhotná, prsa se předpokládám díky hormonům dala do pořádku a já jsem jsem úplně spokojená - opět pevná hezká prsa :mrgreen:… ale přemýšlím jestli už je předpoklad, že to dopadne stejně…?

Děkuji za zkušenosti - je to spíše jen taková „kosmetická“ otázka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová