Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
9.7.12 14:51

Musím tě zklamat, nepomůže na to nic, jedině plastika. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.7.12 14:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych oživit tohle téma. Prvního syna jsem kojila půl roku…Prsa jedna velká katastrofa :,( Druhého syny kojím stále jsou mu 4 měsíce abych zhodnotila situaci mám je jak Afričanky, končí někde na břiše :oops: může mi ještě něco pomoct? Jsem mladá je my 23 let a takhle je nechci :,( Strašně mě to trápí, nemůžu se na sebe ani podívat..nemůžu sehnat podprsenku, ve všech trikách je to vidět..snad ještě chvíli a budu moct krmit mědvědy z mostu :( :( Existujou nějaké dobré cviky které budu moct praktikovat i při kojení? Něco by je zpevnilo? Koupák pro mě nepřichází v uvahu, plavky neseženu a ostuda někam takhle jít. Už jsem z toho zoufalá :,(

Na tvém místě bych uvažoval o plastice, v tvém případě by to jistě nebyli vyhozený peníze. Moje prsa po jednom dítěti zatím dobrý, kojení jsme moc nedali tak prsa zůstala hezký. Ale v případě dalšího dítěte bych rozhodně uvažovala o plastice, protože neočekávám že mi hezký zůstanou i po druhém dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.7.12 14:56

Jak už psaly kolegyně nade mnou, řešením je opravdu jen plastika nebo smíření se se situací. Žádný krém ani cviky povislé poprsí nezvednou, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
3641
9.7.12 14:57

Mě teda pomohla antikoncepce, ovšem to nechce každý. Já v podstatě o prsa přišla úplně a teď mám ještě o kousek větší než před těhotenstvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
9.7.12 14:59

Já myslím, že pokud je máš až v takovém stavu v jakém popisuješ, tak to bude řešit jediněa pouze plastika a jakékoliv jiné usílí a kupování krému a tabletek bude jen vyhazování peněz, dávej si peníze stranou na plastiku a pak se na ně můžeš těšit :D Já měla dřív prsa jak z časopisu, ale po odstavení taky nic moc, malý a nic moc pevný, chjo, no jo neudělám nic, ale manžel si nestěžuje :nevim: Zatim doporučuji zajít koupit nějaký velmi kvalitní podprsenky a ostatní prádlo jako plavky do nějakého specizovaného obchodu, dneska už umí oblíknout téměř cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.7.12 15:05

Dneska se dá plastika prsou pořídit i na splátky, v případě že dotyčná z prsou má opravdu psychický blok bych tuto variantu nezavrhovala. Je to podle mě docela dobrá investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.12 15:30

Kolik taková plastika stojí, nešlo by my o implantáty stačilo by odstranit zbytečnou kůži aby šli trochu výš. Jsou vymyčkané povadlé až na břiše :,(

• Citovat
  • Upravit
145
9.7.12 15:35

Holky kolik ta plastika stojí víte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
9.7.12 15:40

Heled mela jsem zhruba co ty, jen slovo africanka bylo az moc. Proste po 2 detech prsa hrozna. Modelace neprichazela v uvahu, hodne jizev. Lekarka doporucila augmentaci 400ml pod sval a vysledek je super. Pisni klidne do zpravy. Muzu ti poslat foto. Jsem 7 t po o a uz se opaluji nahore bez, predtim jsem si mohla o tom nechat zdat. Domluv si konzultaci u odbornika, ten ti poradk. Dej na doporuceni treba od kamaradek. Ja ti taky muzu poslat kde jsem byla. A cena? Sezenes od 45 000-80 000, takze tezko rict, ale prumer je cca 60tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.12 15:52

l

Nepomuze ti vubec nic!! jedine plastika! Cena? ja jsem si je nechavala delat hodne kvalitne za 70tis se vsim i s pradlem ktere pak potrebujes a tak a dneska? spokojenost nejvetsi!! mam silikony z 3 na brise jsem si nechala udelat pevny krasny 4ky :D proste neco davej stranou setri zatim si kup kvalitni pradlo jdi do specializovaneho obchodu a oni uz ti najdou nakou ktera to udrzi a bude to vypadat hezky! ;) a az nasetris tak se muzes pak radovat a opalovat klidne i bez. dneska umej vazne zazraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.7.12 16:00

Třeba by stačila jen modelace prsoupopř. zmenšení, bez silikonů. To je samozřejmě levnější cca 40000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.12 16:04

O kolik se prsa změní až přestanu kojit? Mám děti dost rychle po sobě, takže žádná změna se nestačila stát :think: Když jste si udělali plastiku můžete mít pak další děcka aniž by se zničily? Nebo pak musí být žena rozhodnuta že už dítě nechce?

• Citovat
  • Upravit
6836
9.7.12 16:09
@Anonymní píše:
O kolik se prsa změní až přestanu kojit? Mám děti dost rychle po sobě, takže žádná změna se nestačila stát :think: Když jste si udělali plastiku můžete mít pak další děcka aniž by se zničily? Nebo pak musí být žena rozhodnuta že už dítě nechce?

Asi je lepší až po dětech, přeci jen ti nikdo nemůže dopředu říct, jaký to na udělaných prsou zanechá následky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.12 17:15
@Anonymní píše:

prosim te ja jsem si nechala delat silikony uz pred detma sice nekojim ale mam je porad stejny absolutne zadna zmena! vazne se nemusis bat ze by si kvuli nem pak nemohla mit deti!!! jedine jsou pripady ze pak nemuzes kojit ume to slo ale mam astma a spoustu jinych duvodu proc jsem nakonec odmitla a hned od zacatku jsme na UM a taky se mi svet nezboril ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.12 17:17

Ale znam spoustu mamin co koji i se silikonama a vse ok prsa pak mely taky porad stejny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová