Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
7.6.14 00:09

Tak to je jasné, že v těhotenství jsou plná, pevná pěkná… neboj, pytlíky budou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.6.14 05:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.6.14 14:40

Kojila jsem skoro 10 měsíců, teď už 2 měsíce nekojím. Prsa mám podle mě jako před otěhotněním. :dance: Měla jsem slabá Bčka, při kojení Dčka. Ale já na nich zas tak nelpím, ten pupek, co mi zůstal, mě sejří víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.6.14 17:41

@Svistice já jsem měla malé a pytlíkové i před prvním těhotenstvím… :roll:, takže jsem po kojení nemohla čekat změnu k lepšímu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.6.14 17:42

Ale je fakt, že více mi vadí tlusté nohy - mám hubený vršek a nohy jak sudy - stehna tlusté, lýtka tlusté.. nemůžu na sebe ani sehnat kozačky, ptž žádné nezapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.6.14 18:33

Tak kozačky jsem na sebe měla problém sehnat vždy - mám velikost 36, ale svalnatá lýtka tak na velikost 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.6.14 22:01
@Svistice píše:
Tak kozačky jsem na sebe měla problém sehnat vždy - mám velikost 36, ale svalnatá lýtka tak na velikost 39.

taky, taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.12.14 20:35
@verulicek píše:
No já jsem zvědavá…hodně holek co tu píše začíná s velikostí A, B…já jsem měla před otěhotněním 80 C/D…teď po prvním trimestru mám spíš ty D. Nechci moc přemýšlet, jaké mám vyhlídky :roll:

ráda bych citovala sama sebe s odstupem roku a půl..v těhotenství jsem nabrala 8 kilo, po porodu prsa E (z původních C/D) kila šla dolů hned, pár měsíc po porodu jsem vážila dokonce o sedm kilo míň než před těhotenstvím. Nyní kojím desátý měsíc (3× denně) a prsa mám nejmenší v mém životě (asi B/C) - ta velikost sama o sobě je super, ale zbylo mi dost kůže a tak jsou povislá a hlavně jako bych v nich měla vodu..měkká a ztrácí tvar. Nedá se nic dělat, těším se na další těhotenství, snad zase naskočí :-D

• Citovat
  • Upravit
4411
27.12.14 20:39

@verulicek Mám to stejně jako ty i s velikostí před a taky s velikostí po. O tvaru ani nemluvím, lehnu si a prsa mám pod pažemi :zed:. Kojím teda 14tý měsíc. Nevím jak to bude vypadat právě po druhém kojení a raději o tom nepřemýšlet a šetřit na plastiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.12.14 20:48

Tak já před dětmi Béčka, po dětech Déčka, teď při kojení spíš Ečka. Manžel spokojen :mrgreen: Já už míň… Zlatý moje pevný Béčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.12.14 20:55

Ženy, vaše starosti bych chtěla mít :) Já před kojením nulky, při kojení půlky, po kojení důlky :) No důlky snad ne, ale nemám k nim daleko :) Když se mi v porodnici nalila prsa, měla jsem solidní dvojky, trvalo to sice jen dva dny, ale připadala jsem si jak hvězda. Dokonce jsem si udělala i foto na památku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.12.14 20:58

@Ivčis a taky plánuješ druhé? já právě chci být příští rok zas těhotná, tak si říkám, že třeba zase naskočí :-) ale nechci si dělat iluze, že zůstanou :twisted:

• Citovat
  • Upravit
25322
27.12.14 21:00

@verulicek Ono to není, že by se zmenšily, ale tím, jak natečou, tak povolí kůže a jak se vrátí do svojí velikosti, tak povisnou a vypadají menší… pořád říkám chlapovi, ať si je užívá (má rád větší), že už to takový jako teď nikdy nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25322
27.12.14 21:01

@FikuLenka To je jak kámoška, ta se vdávala v nějakém 5 měsíci těhotenství a nejnadšenější byla z toho, že je poprvé v životě v šatech bez podprdy a že má výstřih plný :mrgreen: Já mám opačnej problém, hned bych někomu půlku dala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.12.14 21:02

@Aries6 garantuju, že nejen vypadají…prostě menší jsou. možná je to dáno i tím, že mám pár kil dole, ale ta hmota tam prostě není. když si vezmu starou podprsenku, je poloprázdná..tak to „povisnutím“ asi nebude :nevim: vesměs jsem ráda, celý život jsem trpěla že mám velká prsa…jen kdyby byly teď trochu pevnější :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová