Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
29.7.13 09:42

:mavam: :mavam: Ahoj holky chci se sverit co me trapí… :( dcerku jsem kojila 4 měsíce a dost intenzivne..mela jsem prsa takový pěkný Béčka ale ted jsou to malinký povyslí béčka… :( jsem ztoho dost nestastná..chci se zeptat jestli az budu cekat druhe ditko se prsa zase kapku vzchopí a kdyz pak budu spravne kojit a ne jako pri prvni dcerce spatne a jeste intenzivne(dcerka byla dravec) mohla by zustat v lepsim stavu a nebo znich pak zase budou ta malá béčka..???kdo má stejnou zkusenost prosim piste.. :mavam: :mavam: díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.7.13 13:01

@Marrcela20 za sebe bych řekla, že až se ti nalijí, budpu pěkný a po dokojení zase splasknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.7.13 13:03

@aničkakytička to je právě to ceho se bojim zese zase stane… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.7.13 13:05

@Marrcela20 no, je to dosti pravděpodovný,. těžko můžeš předpokládat, že když je máš malé a povolené po prvním kojení, bude to prodruhé jeko před prvním, že jo…po kojení doporučuju posilovat, masáže, krémy a sprchy studenou vodou, a le jako za mlada asi nebudeš :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.13 11:35

Holky, za jak dlouho se vám zmenšila prsa po ukončení laktace? Kojila jsem 6 měsíců, teď laktaci pomalu odbourávám. Prsa mám větší o dvě čísla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.8.13 11:37

@dani24687 nezmenšila se, zůstala stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.13 11:39

@micelinka ani neříkej :cert: mám 75D/E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
25.8.13 11:44

Zalezi taky, jak rychle zhubnes kila po porodu… s dcerou jsem mela po skonceni kojeni nahore pres deset kilo, takze prsa mi i po kojeni spadla z petek na trojky - normalne mam jednicky. Celkove se do normalu vratila az, kdyz sem zhubla zpatky na svoji vahu. Se synem sem mela vahu zpatky par mesicu po porodu, prsa se zmensila na mou velikost tak behem tri mesicu po ukonceni kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.8.13 11:45

@dani24687 me se zmensila uz s poslednim mesicem kojeni. Mala uz pila jen v noci a prestala se mi nalevat. Po ukonceni uz zadna zmena neprobehla. A celkove z peknych pevnych dvojek pred kojenim mam prazdne skorodvojky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.8.13 11:48

@micelinka nezměnily? Tak to se máš. Mě se vracely do původní velikosti postupně jak jsem min a min kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.8.13 11:53

Zustala o 3 cisla vetsi :,(

• Citovat
  • Upravit
15404
25.8.13 11:54
@jakkoli píše:
Zalezi taky, jak rychle zhubnes kila po porodu… s dcerou jsem mela po skonceni kojeni nahore pres deset kilo, takze prsa mi i po kojeni spadla z petek na trojky - normalne mam jednicky. Celkove se do normalu vratila az, kdyz sem zhubla zpatky na svoji vahu. Se synem sem mela vahu zpatky par mesicu po porodu, prsa se zmensila na mou velikost tak behem tri mesicu po ukonceni kojeni.

no já mám 6m po porodu o 2kg míň než před otěhotněním. nabrala jsem 11 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.13 11:55
@petulatko píše:
@dani24687 me se zmensila uz s poslednim mesicem kojeni. Mala uz pila jen v noci a prestala se mi nalevat. Po ukonceni uz zadna zmena neprobehla. A celkove z peknych pevnych dvojek pred kojenim mam prazdne skorodvojky :,(

taky jsi jako poslední kojení ukončovala to noční? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.13 11:56
@Anielka píše:
Zustala o 3 cisla vetsi :,(

nooo, já neobleču kvůli nim ani žádný triko, co jsem nosívala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.8.13 12:02
@dani24687 píše:
taky jsi jako poslední kojení ukončovala to noční? :mrgreen: :mrgreen:

Aaaano, pres den uz nezajem, ale v noci to bylo pohodlne uspavadlo :D Nicmene jak kazdy tvrdi, ze s koncem kojeni se dite prestane budit, tak u nas ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová