Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
9.7.12 18:18
@Zdenkkaa píše:
Holky kolik ta plastika stojí víte někdo?

Jak kde, Praha třeba drahá, počítej +- mezi 45 - 60 t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kikinkakiki
31.8.12 12:26

Uz nekojim kojila jsem jen mesic a kozy jako dva vesaky. Jsem na socialce ana silikony si nemam jak nasetrit co mam teda delat? jsem z toho semnsmutna a muj uz semnou kvuly toho neáchce ani spat ze ho to nevzrusuje a furt my to vycita ze uz to neni ono

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
31.8.12 14:06
@kikinkakiki píše:
Uz nekojim kojila jsem jen mesic a kozy jako dva vesaky. Jsem na socialce ana silikony si nemam jak nasetrit co mam teda delat? jsem z toho semnsmutna a muj uz semnou kvuly toho neáchce ani spat ze ho to nevzrusuje a furt my to vycita ze uz to neni ono

Hlavně, že jsi mu dala pěkné miminko, že? Ať se dívá na něj místo na „kozy“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33012
31.8.12 14:09
@kikinkakiki píše:
Uz nekojim kojila jsem jen mesic a kozy jako dva vesaky. Jsem na socialce ana silikony si nemam jak nasetrit co mam teda delat? jsem z toho semnsmutna a muj uz semnou kvuly toho neáchce ani spat ze ho to nevzrusuje a furt my to vycita ze uz to neni ono

to je magor. fakt podpora. Můj má zas trochu problém se nějak zaobírat prsy, když ví, že kojím..přijde mu to nějaké divné..ale já ho chápu a nenutím ho a klidně jsem při sexu v tričku, nebo košilce..pořiď si něco pěkného, a nemusíš je přece obnažovat. vyčítat ženě že se jí změnilo něco na těle během těhotenství, porodu nebo kojení může jen hulvát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ARrrrrrrrrrrrrrrrr
29.3.13 22:20

nevadí

Milé dámy, moje žena je po třetím dítěti. Všechny děti kojila, ale ten poslední ji je úplně vycucnul. Teď jsou opravdu malinkaté. Je to dost zvláštní, ale mi to nevadí. Důležité je, že dala našimdětem tu nejlepší, nejzdravější a nejpřirozenější stravu. Silikony bych ji nikdy nedovolil. O peníze nejde, ale spíš o zdraví. Člověk nikdy neví, co se může vyvrbit. Třeba časem narostou a kdyby ne, nevadí. Do silikonu nechoďte. Raděj buďte hravé, smyslné, svádivé a sexy vynalézavé. Mějte se hezky a nezouféjte.

• Citovat
  • Upravit
36504
30.3.13 06:53
@ARrrrrrrrrrrrrrrrr píše:
Milé dámy, moje žena je po třetím dítěti. Všechny děti kojila, ale ten poslední ji je úplně vycucnul. Teď jsou opravdu malinkaté. Je to dost zvláštní, ale mi to nevadí. Důležité je, že dala našimdětem tu nejlepší, nejzdravější a nejpřirozenější stravu. Silikony bych ji nikdy nedovolil. O peníze nejde, ale spíš o zdraví. Člověk nikdy neví, co se může vyvrbit. Třeba časem narostou a kdyby ne, nevadí. Do silikonu nechoďte. Raděj buďte hravé, smyslné, svádivé a sexy vynalézavé. Mějte se hezky a nezouféjte.

Milý muži, děkujeme za názor. Je pěkné, že máte rád svoji ženu s prsy poznamenanými mateřstvím. Já Vám ale za ženské ( některé )musím říci to, že přesto, že i my jsme daly dětem to nejlepší kojením a jsme za to rády, chceme se zase líbit samy sobě. Nejenom Vám. Neděláme vše kvůli mužům ( to by bylo velmi povrchní si myslet ), mnoho věcí činíme pro svůj vlastní pocit. Některé věci hravostí a smyslností prostě nenahradíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.13 09:18

@Burj Chalifa Moje řeč ;) :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.3.13 09:39

@Burj Chalifa naprosto souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 10:22

Holky co vám kojení prsa zničilo - jak dlouho jste kojily?

Vy co máte pocit že vám kojeni prsa zničilo, napište mi prosím jak dlouho jste kojily a jestli se vám tu devastaci povedlo dát dohromady po čase jinak než plastikou.

Raději píšu anonymně, protože skrze kojení a starost taky trochu o vlastní vzhled než pouze a jedině o nekonečné blaho dítěte jsou tady často šílené hádky…

Moc děkuju!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15404
22.5.13 10:25

Taky me to zajima, pockam si na reakce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.5.13 10:27

První jsem kojila 15 měsíců…už jsem nikdy neměla prsa taková, jako dřív. Druhé jsem kojila 18 měsíců a můžu se jít rovnou zahrabat…moje malá pevná prsa jsou pryč, když si lehnu na záda, mám bradavky v podpaží… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 10:28

Já nekojila ani jednoho z prcků a mám zjizvené hnusy :cert:

• Citovat
  • Upravit
15404
22.5.13 10:30
@Anonymní píše:
Já nekojila ani jednoho z prcků a mám zjizvené hnusy :cert:

od ceho? ja planuju kojit pul roku. mamka kojila me 6mes. a segru 3 a nadava, ze ma z nas vytahany prsa :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
22.5.13 10:31

@ivodička nestraš :,( to se mám na co těšit :( já kojím zatím půl roku a prsa mi teda visí, no hrůza, hlavně ty velké prsní dvorce :poblion: předtím mi každý říkal že mam prsa jako kdybych byla na plastice, pěkně pevné a tvarované..no myslím, že je definitivně po mojí chloubě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 10:32

První 3 týdny a druhé 3 týdny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie