Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Kalla1412 přesně takhle to mám taky, ještě pořád kojím, malé je 19 měsíců.
Jediný rozdíl je v tom, že mléko se mi tvoří už jen v pravém, které je minimálně o číslo větší než levé ![]()
Starší dceru jsem kojila 4 měsíce a prsa se vrátila téměř do původního stavu - ale tehdy mi bylo o 13 let méně
Jo a rikala mi Dr. z laktacni ligy, ze nejhorsi dopad na prsa ma nahly konec kojeni, ze kdyz je to pozvolny prestavani, tak se ty prsa tak neznici
@tejuho píše:
Jo a rikala mi Dr. z laktacni ligy, ze nejhorsi dopad na prsa ma nahly konec kojeni, ze kdyz je to pozvolny prestavani, tak se ty prsa tak neznici
Dík za tuhle radu, budu na to při ukončování kojení myslet!
zakladatelka
@tejuho píše:
tzn. u dokrmovani pomalu?
No já už nemám skoro žádná prsa
teda neměla jsem je nikdy- košíček AA. Prvního jsem kojila 21 měsíců, druhého 18 měsíců a pokaždé skončila ze dne na den.
Genetika je potvora, pokud hraje v náš neprospěch, tak prsům stačí i těhotenství. Nekojila jsem a drobné změny pozoruji, ale skutečně jen velmi minimální. Kamarádka je také na svém i přes kojení dvou dětí a další kamarádky to mají dost hrozné ať už kojily krátce, vůbec či dlouho
Já jsem kojila 19 měsíců a prsa po ukončení kojení a před druhým těhotenstvím vypadala lépe než před těhotenstvím - větší a pevnější
teď kojím, tak uvidím, jak to bude, až skončím ![]()
@silvija píše:
Ja kojim stale a prsa mam normalnimaly bude 11mesicu
počkej, až přestaneš
běhen kojení jsem také prsa měla pěkný…
Nemáte někdo typ na nějakou podprsenku po kojení, která by ty „visáky“ nějak pěkně držela???
@Anonymní píše:
Dík za tuhle radu, budu na to při ukončování kojení myslet!zakladatelka
Já odstavovala oba postupně…a nic. Jinak jsem koukala na to, že po kojení rok trvá, než se do prsou uloží tuk…tak uvidíme…
Hvězdička naděje ![]()
@ivodička píše:
Nemáte někdo typ na nějakou podprsenku po kojení, která by ty „visáky“ nějak pěkně držela???
@ivodička píše:
počkej, až přestanešběhen kojení jsem také prsa měla pěkný…
ted vipadam jak LOLO FERARI
a doufam že pokojeni se zmensi prsa ![]()
@silvija To já se taky nebála…jen ty časy, kdy jsem chodila u moře nahoře bez jsou už pryč
Teď bych si při klečení na čtyřech mohla poškrábat bradavky o písek ![]()
Já kojím už sedmý měsíc, kluk mi jí všechno - ovoce, zeleninu, bílý jogurt, kaši…absolutně není vybíravý a tak si říkám jestli to kojení už nestopnout, když už to vlastně nepotřebuje.
Nezastírám že ačkoliv syna bezmezně miluju, mám taky trochu ráda i sama sebe a proč si tuhle partii nechat úplně zničit… Jak dlouho člověk kojí v tom jak ta prsa pak vypadají asi taky hraje roli ne?
Zakladatelka