Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@desire píše:
Ahoj,před otěhotněním jsem měla prsa 75A a nebyla jsem spokojená, poté, co jsem kojila 26 měsíců svého syna, prsa nemám žádná, ale už nějak dožiju
to jsi me rozesmala, s tou posledni vetou..
![]()
Kojila jsem 11 mesicu a vazim ted min nez pred tehu, ty prsa me trapi.. hlavne jak vyleze slunicko.. Bojim se ze to nedoroste, tak taky uz jen nejak doziu ![]()
Kojila jsem rok. Uz je to pul roku co nekojim a mozna malinke zlepseni v plnosti prsou..
Jinak des. Vzdycky jsem mela spis mensi 2ky a ted? Mam vyplandany 1:-D
Je to hruza…bez podprdy ani ranu.
Sh
anela jsem se i po nejakych tabletkach, ale po vsech se pry cele telo obaluje do tuku, coz si nerisknu:)
Tak treba nekdo poradi a drzim palce aspon v nejake zlepseni:-)
@dani24687 píše:
od ceho? ja planuju kojit pul roku. mamka kojila me 6mes. a segru 3 a nadava, ze ma z nas vytahany prsa :-/
se podívej na Hanychovou, kojila sotva šestinedělí a kozy má u pupíku…
někde jsem četla, že rok po ukončení kojení se ukládá do prsou tuk a teprve po roce dostanou definitivní tvar.
Jinak já měla před těhotenství menší dvojky a teď po ukončení kojení mám 3 a docela pěkný. stejně nosím dobré prádlo a ven bez podprdy nechodím, takže to zas až tak neřeším
Já mám Ačka, malá prsa, akorát do dlaně, Před klukem krásný, pevk¨ný, bez podrpdy jklído a kamkolic. Kojila jsem 9m..nejenže je mám ještě menší než předtím, ale jsou splasklý. Ne moc, ale už to není tza krása jako dřív, navíc se mi vpačuje levá bradavka
Takže krása. Manželovi se prý teda furt líbí, ale pořičítám to jeho 4 diopriím
A po plánovaném druhém to bude asi taky nářez
Holt kojení, nebo resp. i nekojení, prostě porod dítěte ty prsa změní, to se nedá nic dělat. Ženy co nekojí jen kvůli prsům nemají rozum, stejně se jim změní, tak co ![]()
JÁ KOJILA PRVNÍ 14M, DRUHÉHO 10M A TŘETÍHO ZATÍM KOJÍM, JE MU 6M. NIKDY JSEM ENMĚLA TAKOVÝ TY PĚKNÝ PEVNÝ PRSA, SPÍŠ POVolené a trochu dos tran
tak te´d už je nemám do stran, ale k zemi, mám takový uši kokršpaněla bradavky velký jak podšálky,,,
co nadělám, no…
![]()
@paola white píše:
se podívej na Hanychovou, kojila sotva šestinedělí a kozy má u pupíku…někde jsem četla, že rok po ukončení kojení se ukládá do prsou tuk a teprve po roce dostanou definitivní tvar.
a myslíš, že se počítají i tři týdny? Já jsem z toho docela nešťastná, protože předtím mi aspoň držely v podprsence, teď můžu nosit tak max lambády ![]()
@aničkakytička no to jsem měla krásný prsa! poprvé a naposledy ![]()
tyvole já sem tragéd ![]()
Před kojením jsem měla pěkný A, pak kojení 2× 11 měsíců v rozmezí 3let a prsa mám furt stejný. Asi o něco menší, ale nic nevisí. Ono totiž ani nemá co viset ![]()
Plánuju silikony.
Myslim, ze je uplne jedno, jak dlouho se koji, nekomu staci i jen tehotenstvi.
Podle me jde o rodinnou dispozici, kterou neovlivnite. Podobne jako strie.
Ja kojila obe deti, prvni 22 mesicu, druhe asi 16 mesicu a prsa mam porad slusna, trochu poklesla, ale zas jsou o malinko vetsi( coz pricitam spis kilum navic po detech), vkazdem pripade mam ted podprsenku o cislo vetsi a kdybych nechtela, nemusim si ji brat( taky ji doma nenosim).
Spis se podivejte na zeny ve sve rodine, moje mama i sestra maji prsa podobna.
@Žirafátko píše:
a myslíš, že se počítají i tři týdny? Já jsem z toho docela nešťastná, protože předtím mi aspoň držely v podprsence, teď můžu nosit tak max lambády
myslím, že i nekojící matce se změní prsa. je to věc hormonů ![]()
Kojila jsem 7 mesicu a prsa hnus.Pred tehotenstvim jsem mela pevny 1-2,v tehu se mi ale hodne zvetsily, udelaly strie..No opalovani nahore bez uz u mne nehrozi ![]()