Prsa po kojení :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4619
22.5.13 10:33
@desire píše:
Ahoj,před otěhotněním jsem měla prsa 75A a nebyla jsem spokojená, poté, co jsem kojila 26 měsíců svého syna, prsa nemám žádná, ale už nějak dožiju :D

to jsi me rozesmala, s tou posledni vetou.. :palec: :pankac:
Kojila jsem 11 mesicu a vazim ted min nez pred tehu, ty prsa me trapi.. hlavne jak vyleze slunicko.. Bojim se ze to nedoroste, tak taky uz jen nejak doziu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 10:34

Kojila jsem rok. Uz je to pul roku co nekojim a mozna malinke zlepseni v plnosti prsou..
Jinak des. Vzdycky jsem mela spis mensi 2ky a ted? Mam vyplandany 1:-D
Je to hruza…bez podprdy ani ranu.
Sh
anela jsem se i po nejakych tabletkach, ale po vsech se pry cele telo obaluje do tuku, coz si nerisknu:)
Tak treba nekdo poradi a drzim palce aspon v nejake zlepseni:-)

• Citovat
  • Upravit
12743
22.5.13 10:34
@dani24687 píše:
od ceho? ja planuju kojit pul roku. mamka kojila me 6mes. a segru 3 a nadava, ze ma z nas vytahany prsa :-/

se podívej na Hanychovou, kojila sotva šestinedělí a kozy má u pupíku…

někde jsem četla, že rok po ukončení kojení se ukládá do prsou tuk a teprve po roce dostanou definitivní tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.5.13 10:36

Jinak já měla před těhotenství menší dvojky a teď po ukončení kojení mám 3 a docela pěkný. stejně nosím dobré prádlo a ven bez podprdy nechodím, takže to zas až tak neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.5.13 10:37

Já mám Ačka, malá prsa, akorát do dlaně, Před klukem krásný, pevk¨ný, bez podrpdy jklído a kamkolic. Kojila jsem 9m..nejenže je mám ještě menší než předtím, ale jsou splasklý. Ne moc, ale už to není tza krása jako dřív, navíc se mi vpačuje levá bradavka :pocitac: :zed: Takže krása. Manželovi se prý teda furt líbí, ale pořičítám to jeho 4 diopriím :mrgreen: :twisted: A po plánovaném druhém to bude asi taky nářez :zed: Holt kojení, nebo resp. i nekojení, prostě porod dítěte ty prsa změní, to se nedá nic dělat. Ženy co nekojí jen kvůli prsům nemají rozum, stejně se jim změní, tak co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.13 10:38

No tak dobra podprsenka to pak musi jistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.5.13 10:39

JÁ KOJILA PRVNÍ 14M, DRUHÉHO 10M A TŘETÍHO ZATÍM KOJÍM, JE MU 6M. NIKDY JSEM ENMĚLA TAKOVÝ TY PĚKNÝ PEVNÝ PRSA, SPÍŠ POVolené a trochu dos tran :mrgreen: tak te´d už je nemám do stran, ale k zemi, mám takový uši kokršpaněla bradavky velký jak podšálky,,, :twisted: co nadělám, no… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 10:40
@paola white píše:
se podívej na Hanychovou, kojila sotva šestinedělí a kozy má u pupíku…někde jsem četla, že rok po ukončení kojení se ukládá do prsou tuk a teprve po roce dostanou definitivní tvar.

a myslíš, že se počítají i tři týdny? Já jsem z toho docela nešťastná, protože předtím mi aspoň držely v podprsence, teď můžu nosit tak max lambády :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.5.13 10:40

@Žirafátko prý se prsa hodně mění už v těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 10:41

@aničkakytička no to jsem měla krásný prsa! poprvé a naposledy :mrgreen:
tyvole já sem tragéd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184

Ja kojim stale a prsa mam normalni :)maly bude 11mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567

Před kojením jsem měla pěkný A, pak kojení 2× 11 měsíců v rozmezí 3let a prsa mám furt stejný. Asi o něco menší, ale nic nevisí. Ono totiž ani nemá co viset :-D
Plánuju silikony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35506
22.5.13 10:45

Myslim, ze je uplne jedno, jak dlouho se koji, nekomu staci i jen tehotenstvi.
Podle me jde o rodinnou dispozici, kterou neovlivnite. Podobne jako strie.
Ja kojila obe deti, prvni 22 mesicu, druhe asi 16 mesicu a prsa mam porad slusna, trochu poklesla, ale zas jsou o malinko vetsi( coz pricitam spis kilum navic po detech), vkazdem pripade mam ted podprsenku o cislo vetsi a kdybych nechtela, nemusim si ji brat( taky ji doma nenosim).
Spis se podivejte na zeny ve sve rodine, moje mama i sestra maji prsa podobna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.5.13 10:45
@Žirafátko píše:
a myslíš, že se počítají i tři týdny? Já jsem z toho docela nešťastná, protože předtím mi aspoň držely v podprsence, teď můžu nosit tak max lambády :roll:

myslím, že i nekojící matce se změní prsa. je to věc hormonů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
22.5.13 10:46

Kojila jsem 7 mesicu a prsa hnus.Pred tehotenstvim jsem mela pevny 1-2,v tehu se mi ale hodne zvetsily, udelaly strie..No opalovani nahore bez uz u mne nehrozi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová