Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Na tohle tema uz je tu spoustu diskuzi
na dokrmu neni nic spatneho, ale mela jsem to stejne, ze jsem ho nechtela davat a radeji jsem kojila kazdou hodinu
doporucuje se hodne pit, jist polevky, opravdu dulezite je odpocivat a nestresovat se a casto prikladat
exsituji i pripravky na zvyseni lakatace, ale na me nikdy nejak nefungovaly
jedine, co jsem pri kojeni brala byly laktobacily na podporu kojeni a za cele kojeni jsem nemela jediny problem se zatvrdlinou, zanetem apod
jen obcas bylo mlicka mene pri rustovych spurtech, ale vsechno jsme zvladli a kojila jsme nakonec sedm mesicu plne a pak az do desateho, ale to uz bylo jen jednou denne nekdy ani to ne..
Ja uz bych misto dokrmu zacala davat zeleninu/masozeleninu a k tomu kojila…
Pokud chceš dokrmovat tak ne přes lahev… ale pres cevku.chces-li zachovat kojeni… www.mamila.sk doporučuji si najít laktacni poradkyní
Místo kojení zkus pomalu přikrmovat zeleninou. Na UM bych se vykašlala.
@Twixinka muzu se zeptat, jake laktobacily na podporu kojeni jsi uzivala? Vubec to neznam a prijde mi to dobry napad. Dekuji ![]()
Bohužel jsem strašný stresař a panikarim. U doktorky se dost těžko obhajuje, že dítě málo přibývá. 4290 ve 4 mesicich se mi zdá taky málo. Příkrmy nám doktorka nepovolila. Na to jsem se ptala.
@ElucaK feminella hereditum
nevim,jake by bylo kojeni bez toho,ale to,ze jsem nemela zadne problemy prisuzuji hodne prave jim ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel jsem strašný stresař a panikarim. U doktorky se dost těžko obhajuje, že dítě málo přibývá. 4290 ve 4 mesicich se mi zdá taky málo. Příkrmy nám doktorka nepovolila. Na to jsem se ptala.
Doktorka Ti nemusi prikrmy prece povolovat?
kazda maminka zacne,kdyz citi,ze je ten spravny cas ![]()
@Twixinka píše:
Doktorka Ti nemusi prikrmy prece povolovat?kazda maminka zacne,kdyz citi,ze je ten spravny cas
Jsem že všeho vyjukaná, je to moje první dítě. Tak se na všechno ptám a řídím se tím, co mi doktorka řekne.
@Anonymní píše:
Jsem že všeho vyjukaná, je to moje první dítě. Tak se na všechno ptám a řídím se tím, co mi doktorka řekne.
To chapu,taky mam prvni dite
ale uz nejakou dobu delam veci tak,jak je citim
ono je na tom totiz nejhorsi,ze co doktor,to nazor
kdybys sla k jinemu,tak uz Ti treba rekne,at zacnes s prikrmy ..
@Twixinka píše:
To chapu,taky mam prvni diteale uz nejakou dobu delam veci tak,jak je citim
ono je na tom totiz nejhorsi,ze co doktor,to nazor
kdybys sla k jinemu,tak uz Ti treba rekne,at zacnes s prikrmy ..
No přesně, spousta maminek okolo má od 5.mesice příkrmy.
@Anonymní píše:
No přesně, spousta maminek okolo má od 5.mesice příkrmy.
Udelej to tak,jak to citis
nevidim na tom nic spatneho,kdyz zacnes s prikrmy
ono stejne dlouho trva,nez miminko sni aspon polovicni porci ![]()
Při kontrole ve 4 mesicich vážila dcera jen o 130 g více než ve 3 měsících. Narodila se malá, měla jen 2630g. Do tří měsíců nabrala pěkně. Plně kojím, ale teď mi doktorka doporučila dokrmovat um, protože nakojim málo (90ml). Všimla jsem si, že malá trochu stavkuje se dodáním. Um nechce a ráda bych stejně jen kojila. Myslím, že mlicko mám. Co mi poradíte? Mám se pokoušet dokrmovat, nebo se snažit kojit?