Kojení a dokrmování

22.10.24 12:29

Kojení a dokrmovami

Dobrý den chtěla jsem se vás tady zeptat v sobotu večer jsem porodila teď je úterý a večer se mi začalo už dělat mléko je to první den co mléko mám takže malý ještě moc nenabral ale jde mi o to že už mi ho chtějí dokrmovat protože prej to co mu dávám nestačí přijde mi to jako blbost ale vůbec nevím jelikož mám mléko teprve necelý den a oni mi chtějí malého už dokrmovat nevíte někdo zda je to dobrý nápad?? Ráda bych šla už domů a chci pro to udělat všechno protože uz chci být v klidu domova ale dokrmovat se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
22.10.24 12:35

Já jsem dokrm taky dala aby malá začala přibírat a mohly jsme jít domů kde jsem se v klidu rozkojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
22.10.24 12:46

Když už dokrm, tak bych dala přes cévku. Ale miminka v prvních dnech váhu ztrácí, my jsme odcházeli a malý měl o 200 v míň než při porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.10.24 13:40

Ještě v porodnici jsem taky nechala dokrmit a doma v klidu rozkojila. I když mě pediatr při prvních návštěvách u něj strašil, že nabírá málo, že bych měla dokrmovat, bylo to ještě v šestinedělí. Dokrm jsem nedávala a hezky se rozkojila, tak už později neměl výhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.10.24 14:01

O tom, kdy půjdete domů rozhoduješ ty, pokud dítě není ohroženo na životě. Takže podmiňovat to nějakým přibíráním nemůžou. Pokud sama cítíš, že mléko se už spustilo a že doma vám bude lépe, oznam odchod, držet násilím tě tam opravdu nemůžou, max ti můžou dát podepsat revers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.10.24 04:22

Pokud se ti mléko teprve začíná tvořit, je normální, že miminko zatím moc nenabírá – často se to upraví během pár dní. Zkus nabídnout kojení častěji a pokud miminko má dost mokrých plenek a vypadá spokojeně, nemusí být dokrm nutný. Když si nejsi jistá, můžeš zkusit konzultovat s laktační poradkyní přímo v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová