Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, nevíte za jak dlouho se z těla nebo spíš MM vylučuje ibuprofen, měla jsem a ještě tada mám zánět šlachy na noze sa dr mi moc nepomohl, napsal mi sprej Diky, který prý jako kojící můžu, ale přímo v návodu i na krabičce je psáno, že ho kojící nesmí, tak jsem radši odstříkávala a kvůli bolesti se vzala i ibuprofen. Nevím za jak dlouho můžu zase kojit, naposledy jsem ho měla včera v noci.
Nám dávali v porodnici na bolest Ibalgin,to je to samé ne
A říkali nám že se u kojení může ![]()
jo, to je skoro to stejné, ale mi bylo řečeno, že můžu při kojení jen paralen.
Tak nevím,ale nám je dávali na bolst,když se stahovala děloha
Protože to bolest byla šílená.Tak se snad ozve někdo kdo to bude vědět ![]()
zavolej do porodnice a zeptej se, ja se bala vzit i panadol, natoz ibuprofen.
No vidíš to, já dostala v porodnici jen čípek, bolesti to byly nepříjemný, nejhorší při kojení.
Cituji: Protože nepříznivé následky po použití ibuprofenu doposud nejsou známé, není potřebné u krátkodobého podání přerušení kojení.
Koukni sem, hodně z toho čerpám, protože sama stále kojím ![]()
http://www.docsimon.cz/…bl-30x-400mg
Ale já ho už neberu, jen potřebuji vědět jak dlouho se pak nesmí kojit, já myslím tak 24hod, a to už je víc.
RadkaOR píše:
Ale já ho už neberu, jen potřebuji vědět jak dlouho se pak nesmí kojit, já myslím tak 24hod, a to už je víc.
Mysĺím že už můžeš normálně kojit ![]()
Při kojení se ibuprofen může, je to i na letáku
Taky jsem se po téhle informaci sháněla, když jsem kojila ![]()
TAk to jo, tak to už kojit můžeme, spíš jen jestli bude ještě chtít, už před tím jsme měli problémy s leností při sání. Ae v noci je to lepší, tak snad to pljde. Děkuji za rady.
Rady, do MM se vstrebava naprosto neznatelne mnozstvi Brufenu, to mi rikala sama detska, kdyz jsem sla s malym na prevenci a mela zanet v zubu, takze klidne koj
Vždyť Nurofen sirup obsahuj ibuprofen a může se dávat kojencům na horečku, tak proč by měl vadit ten, co přechází mateřským mlékem. K miminu se ho dostane zlomkové množství toho, co dostane při léčbě horečky.
určitě můžeš, při zánětu jsem si to ověřovala u Dr. i laktační poradkyně
Ibuprofen při kojení není problém, ověřovala jsem si to ve 3 lékárnách. Více tady: http://www.samoleceni.cz/…nstvi-kojeni