Kojení a l-carnitin???

1633
22.4.09 11:03

Kojení a l-carnitin???

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné užívat l-carnitin před cvičením, když kojím?jestli to nemůže malou nějak ovlivnit nebo na ní negativně působit?nemáte s tim nějaké zkušenosti?díky za odpovědi, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
22.4.09 11:34

Jak je to s carnitinem nevím - ale připojím se, s dovolením, s dotazem:

Můžu při kojení používat krém na zpevnění poprsí? (Radši ho nepoužívám, myslím, že ty komponenty prostě do mlíka přecházet musí..:( Ale kdyby mi někdo kompetentní potvrdil opak, občas bych se možná mázla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
22.4.09 13:36

Evulin - nevím jak u karnitinu, ale když jsem si chtěla koupit nějaký doplněk stravy, tak mě lékárnice říkala, že na čem je napsané, že není vhodné pro děti do 3 let, tak není vhodné ani pro kojící.
Baghiro - taky nevím, ale já mazala krémem na strie, který jsem měla v těhu. Ono jen tak mezi náma, ty krémy na zpevnění jsou stejně na prd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.4.09 15:36

Tak mě ve studiu kam chodim na cvíčko řekli přímo že carnitin nesmím když kojím.

Baghiro a myslíš takový ten klasický třeba od Garnieru na zpevnění? Tak co si pamatuju tak minule jsem mazala jak divá a nestalo se taky nic. Teď jsem to vzdala protože se chystám na plastiku, tak si říkám že to už přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.6.13 10:28

Musím se přidat se zkušeností. Máme doma knížku od Petra Fořta,,Aby dětem chutnalo" a v ní píše, že Carnitin se přidává do umělé výživy, takže jaký je rozdíl v tom když jde Carnitin do kojeneckého mléka? Myslím, že se zase výrobci chrání kdyby něco tak aby byli z obliga. Nicméně jsem ho při kojení brala, už normálně přikrmuji, Brala jsem ho pravidelně 2 měsíce a po 2 měsících jsme byli na 10 měsíční kontrole a malej normálně přibral jak měl, všechno v pořádku, byl hodnej spal tak jako vždycky. Takže v Carnitinu problém nevidím. A já zhubla dva 2 cm přes stehna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
3.7.15 12:21

Ahoj holky. Nechci zakládat nové téma, když už to tu je psáno, takže se jen připojuji s dotazem. Malý má necelých 13m a kojím pouze 2× denně, vždy ráno a večer. Chtěla bych začít se cvičením a podpořit ho carnitinem, ale názory na jeho užívání se dost různí. Zajímá mě osobní zkušenost. Já si myslím, že by to za celý den už ve večerním mléku být nemuselo, ale raději si nechám poradit. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová