Kojení a pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9378
16.3.12 13:57

Ahojky, nám jsou 3,5 měsíce a někdy takhle blbne taky. Pak ho to třeba za týden přejde. Ale jsou dny, kdy brečí po každým kojení, jak když ho na nože berou. Nám pomohlo hned po odříhnutí strčit dudlíka. Uklidnil se a byl v pohodě. Taky by mě zajímalo, co ho rozčiluje. Hlad to nebude, mě totiž láhev odmítá a prso dál už taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.3.12 14:03

Mně to už právě dělá měsíc… Dudlík dostává už na říhnutí, zjistila jsem, že když ho má, tak lépe říhne a neublinkne… Ale to nezabere v případě, že už řva u prsa. Spurt to není, ten jsme už přetrpěli, to se ještě navíc pořád kroutil a jedl 6× denně místo 5× :lol:

• Citovat
  • Upravit
9378
16.3.12 15:39

Tak to netuším…Třeba může být spurtík i vícekrát do měsíce, přeci jenom ten třetí měsíc je pro prcky dost vývojový..nevím..já se to snažím neřešit, když jsem se stresovala, mlíko teklo pomaleji a mladý se vztekal o to víc..když se začne u prsa vztekat, tak mu ho prostě seberu..I tak pije 3-5 minut maximálně, přibírá ale krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
16.3.12 15:50

ahoj billi, koukám, že se potkáváme v podobných tématech…
jako mě tyhle švíky dělá drobek už měsíc :roll: jenže vysloveně nebrečí, nehysterčí, ale prostě se pořád dožaduje prsa, kojím pomálu každou hodinu a půl a minimálně 30-40 minut, aby byl spokojenej…prsa mám dorasený, bradavky bolí jak čert a nestíhám nic…
jako být to pár dní, tak to svedu na spurt, jenže spurtem (učebnicovým) sme si prošli v necelých 3 měsících, pak byl týden klid a pohoda a teď jede už měsíc toto…
taky nevim, co to jako je… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko