Ohřívač lahví BabyMoov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ohřívač lahví BabyMoov
ahoj holky,
máte někdo tento ohřívač lahví ?
http://www.dulinka.cz/…rodukt-2784/
jak jste s ním spokojeni ? , děkuji za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ho mám, použila jsem ho zatím teda jen dvakrát, ale spokojenost, je to fofr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám cca 7 měsíců a spokojenost, příkrmy v tom teda neohřívám, používala jsem na vodu na Sunar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, použila jsem asi třikrát. Jedna ze zbytečností, kterou bych už příště nekoupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za názory, nám včera odešla starší mikrovlnka a než si koupíme novou vestavěnou našla jsem na netu tento ohřívač. Malá už má mlíčko jen ráno a večer, jde mi spíš o čajík přes den, aby ho nepila studenej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
keti píše:
děkuji za názory, nám včera odešla starší mikrovlnka a než si koupíme novou vestavěnou našla jsem na netu tento ohřívač. Malá už má mlíčko jen ráno a večer, jde mi spíš o čajík přes den, aby ho nepila studenej..
To by mi přišlo jako
vyhazování peněz, pokud teda nepočítáš s dalším potomkem. Čaj bych nalila do varné konvice a trochu zahřála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženy,
kdo máte tento ohřívač a používáte?
Já jsem ho koupila a jsem trochu v rozpacích. Dala jsem ohřát mléko z ledničky, dala jsem tam vody podle té tabulky a mlíko bylo vlažný.
Dávám ohřívat MM z ledničky 120 ml. Je v tom ještě nějaký další fígl? Nebo mám štěstí na vadný kus?
Díky všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchie 77 myslím, že to není určeno na ohřívání mléka z ledničky, ale na dlouhodobé ohřívání vody na přiměřenou teplotu a pak tam nasypat správný počet odměrek UM a ihned podávat dítěti, mlíčko z lednice je o moc studenější než voda pokojové teploty, tak prostě správné teploty nedocílíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na těle té ohrivacky je tabulka a tam jsou 2 možnosti - pokojová teplota a z lednice… takže by to mělo jít.
Prosím další zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit