Polévka s jíškou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1031
27.11.11 10:24

polévka s jíškou

holky,od kdy jste dávaly prckům polévku s jíškou??já už si to nějak nevybavuju,kdy jsme začínali se starším :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
27.11.11 10:35

já jsem dávala jíšku od 13 měsícu asi tak :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
27.11.11 10:38

A proč by musela být jíška 8o ? Jestli teda myslíš klasickou z hladké mouky. Já jíšku nedělám ani nám dospělým. Když potřebuju zahustit, dám třeba do omáčky víc zeleniny a rozmixuju nebo zahustím instantní kukuřičnou kaší nebo bramborovým škrobem - na chuti to není poznat, jen je to jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.11.11 10:38

jestli koukám správně na tvůj profil,tak je tvému 8 měsícu,tak bych jíšku nedávala,zahustila bych troškou solamylu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
27.11.11 10:41
tumpach píše:
jestli koukám správně na tvůj profil,tak je tvému 8 měsícu,tak bych jíšku nedávala,zahustila bych troškou solamylu

nene,ještě mu nezahušťuju,jen jsem tak přemýšlela,kdy jsme začínali.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.11.11 10:42

Já jíšku nedávám vůbec, udělám porstě hustou polévku…Hodně zeleniny… Guláš zahustím nastrouhanou bramborou…
Pokud už dáváš lepek, tak natrhej kousek chleba…

• Citovat
  • Upravit
Any11
27.11.11 10:50

Delam ji cca od 9m. (A klidne mne rozneste, uz jsem na to zvykla, dite mi kase nejedlo, tak jsem nejdriv davala nemlecnou kasi do jidla a pak jsem zacala delat jisku) ;) A neprijde mi na tom nic spatneho, ale vim, ze tady se to nenosi.

• Citovat
  • Upravit
6945
27.11.11 10:53

Anielkha,mi proti tobě nic nemáme,hlavně když to dítěti sedne a což sedlo,takže žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.11.11 10:58
Taky proti tobě nic nemám, ani porti jíšcem jen ji prostě nemusím
Anielkha píše:
Delam ji cca od 9m. (A klidne mne rozneste, uz jsem na to zvykla, dite mi kase nejedlo, tak jsem nejdriv davala nemlecnou kasi do jidla a pak jsem zacala delat jisku) ;) A neprijde mi na tom nic spatneho, ale vim, ze tady se to nenosi.
  • Citovat
  • Upravit
14046
27.11.11 11:04

ja nedavam, jelikoz jiskove polivky nejime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.11.11 11:08

Mě doktorka říkala , že od 7-8 měsíce v rámci zavedení lepku do jídelníčku :think: ale já radši ten lepek zavedu jinou formou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
27.11.11 11:08
Anielkha píše:

já taky cca od 9měs..máslo samozřejmě nepřepálím, jen nechám trošku polorozpustit, ošmrdlám vteřinku mouku a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.11.11 11:11
eshta píše:
Anielkha píše:
já taky cca od 9měs..máslo samozřejmě nepřepálím, jen nechám trošku polorozpustit, ošmrdlám vteřinku mouku a je to

presne tak… ;)

nam ji taky nedelam, vubec mouku do jidla nepridavam, ale ja ten lepek nejak zavadet musela… a ted je miluje :)

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
27.11.11 11:28

NÁM JÍŠKA TAKY CHUTNÁ,ALE DĚLÁM JEDINĚ DOMÁCÍ

• Citovat
  • Upravit
7631
27.11.11 12:22

Od roku jsem jíšku dávala…

• načítám...
  • Citovat