Polévka s jíškou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
polévka s jíškou
holky,od kdy jste dávaly prckům polévku s jíškou??já už si to nějak nevybavuju,kdy jsme začínali se starším
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč by musela být jíška
? Jestli teda myslíš klasickou z hladké mouky. Já jíšku nedělám ani nám dospělým. Když potřebuju zahustit, dám třeba do omáčky víc zeleniny a rozmixuju nebo zahustím instantní kukuřičnou kaší nebo bramborovým škrobem - na chuti to není poznat, jen je to jemnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli koukám správně na tvůj profil,tak je tvému 8 měsícu,tak bych jíšku nedávala,zahustila bych troškou solamylu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tumpach píše:
jestli koukám správně na tvůj profil,tak je tvému 8 měsícu,tak bych jíšku nedávala,zahustila bych troškou solamylu
nene,ještě mu nezahušťuju,jen jsem tak přemýšlela,kdy jsme začínali.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jíšku nedávám vůbec, udělám porstě hustou polévku…Hodně zeleniny… Guláš zahustím nastrouhanou bramborou…
Pokud už dáváš lepek, tak natrhej kousek chleba…
- Citovat
- Upravit
Delam ji cca od 9m. (A klidne mne rozneste, uz jsem na to zvykla, dite mi kase nejedlo, tak jsem nejdriv davala nemlecnou kasi do jidla a pak jsem zacala delat jisku)
A neprijde mi na tom nic spatneho, ale vim, ze tady se to nenosi.
- Citovat
- Upravit
Anielkha,mi proti tobě nic nemáme,hlavně když to dítěti sedne a což sedlo,takže žádný problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anielkha píše:
Delam ji cca od 9m. (A klidne mne rozneste, uz jsem na to zvykla, dite mi kase nejedlo, tak jsem nejdriv davala nemlecnou kasi do jidla a pak jsem zacala delat jisku)A neprijde mi na tom nic spatneho, ale vim, ze tady se to nenosi.
- Citovat
- Upravit
Mě doktorka říkala , že od 7-8 měsíce v rámci zavedení lepku do jídelníčku
ale já radši ten lepek zavedu jinou formou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anielkha píše:
Delam ji cca od 9m. (A klidne mne rozneste, uz jsem na to zvykla, dite mi kase nejedlo, tak jsem nejdriv davala nemlecnou kasi do jidla a pak jsem zacala delat jisku)A neprijde mi na tom nic spatneho, ale vim, ze tady se to nenosi.
já taky cca od 9měs..máslo samozřejmě nepřepálím, jen nechám trošku polorozpustit, ošmrdlám vteřinku mouku a je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eshta píše:Anielkha píše:já taky cca od 9měs..máslo samozřejmě nepřepálím, jen nechám trošku polorozpustit, ošmrdlám vteřinku mouku a je to
presne tak… ![]()
nam ji taky nedelam, vubec mouku do jidla nepridavam, ale ja ten lepek nejak zavadet musela… a ted je miluje ![]()
- Citovat
- Upravit