Kojení a pleť

2.3.14 13:38

kojení a pleť

Prosím o osobní zkušenosti. Jaká byla vaše pleť v době kojení a jaké změny se odehrály po odstavu dítěte? Trápí mě totiž akné. Kojím zhruba 13 měsíců, před porodem jsem problémy tohoto ražení neměla, ani v pubertě ne. A najednou taková spoušť. Zajímalo by mě, jestli se můžu těšit na změnu k lepšímu po odstavu, nebo spíše naopak a příčinu raději hledat jinde. Už se bojím po ránu potkat zrcadlo, natož partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8147
2.3.14 13:57

To by md taky zajimala souvislost.Jsem 11 tydnu po porodu, kojim a plet se mi zhorsuje vic a vic. A i vlasy mam mastnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.3.14 14:04

Plet se mi hrozne zhorsila uz behem tehotenstvi a problemy mam porad i 4,5 mesice po porodu. Jsem zvedava, jestli se to casem zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.3.14 14:06

@Levandulina Vlasy se mi
teda taky masti uplne priserne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.3.14 15:19

Holky, to já to měla přesně naopak! Jak jsem byla těhotná a kojila, pleť se mi vylepšila, žádné pupínky. Postupem času jak jsem přestala kojit, pleť se zas okolo menstruace zhoršuje… :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.3.14 16:16

Kojím skoro dva a půl roku a pleť hnusná, vlasy věčně mastný, více se potím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.14 17:12

@Levandule121 jako že po odstavu ještě horší?! no to neeeee! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.3.14 23:30

Ja mam pri kojeni plet i vlasy moc pekne (krom kruhu pod ocima od nevyspani :mrgreen: ), ale prikladam to ne kojeni, ale tomu, ze jim extra dobre jidlo, malemu je 17m, starsimu skoro 3.5, takze jedeme cerstve, casto bio, suroviny, malo soli, casto lososa a ke kazdemu jidlu aspon 2 druhy zeleniny, bylinky, orisky,…
Kolem 4 mesice po porodu se vetsinou plet a vlasy horsi, protoze prestanou pusobit ‚tehotenske hormony‘, ale to me u 2. decka ani nepotkalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
3.3.14 10:54
@haslerkasladka píše:
@Levandule121 jako že po odstavu ještě horší?! no to neeeee! :evil:

Ne, :mrgreen: jakože po odstavení na svoji původní kvalitu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek